Links Sitemap Business Linker Sitemap

Assa Abloy isi dezvolta acuratetea stocurilor cu ajutorul Novensys

5504 afisari
Assa Abloy a anuntat atingerea unui procent de 90% in ceea ce priveste acuratetea stocurilor de productie ca urmare a implementarii realizate de Novensys in 2011 a solutiei AX Anywhere.
“Am colaborat foarte bine de-a lungul timpului cu Novensys, solicitarile noastre au fost tratate cu seriozitate si in cel mai scurt timp, ceea ce ne-a permis sa avem dezvoltari specifice fluxurilor noastre”, a declarat Mihai Cojocaru, IT Manager, Assa Abloy Romania.
Potrivit companiei, aplicatia Dynamics AX Anywhere are avantajul de a se integra complet cu solutia implementata anterior Microsoft Dynamics AX care lucreaza cu o singura baza de date cu proprietati care asigura unicitatea acestei solutii. “Initial, implementarea a fost supusa unei rezistente firesti la schimbare a angajatilor, dar, dupa ce au invatat noua solutie si utilizarea echipamentelor, productivitatea in cadrul companiei a crescut substantial, fiind vizibil pentru toti cei implicati pe flux”, spune Mihai Cojocaru.
Procesele in care s-a intervenit prin implementarea solutiei AX Anywhere sunt receptia, transferul, livrarea si procesul de finalizare a comenzii de productie, ceea ce a permis depozitarea corecta a materialelor, conform unor fluxuri clar definite pentru regasirea si gestionarea lor cu usurinta.
“Avem implementari valoroase care ne ajuta sa ne dezvoltam, atât echipa Novensys care implementeaza solutiile Dynamics, cât si ca specific al pietei, pe domeniul productie si logistica. Implementarea realizata la Assa Abloy a reprezentat o provocare pentru echipa Novensys. Am functionat ca o echipa comuna: specialistii Novensys alaturi de echipa IT de profesionisti a Assa Abloy care, impreuna, au gasit cele mai bune modalitati de a adapta aplicatia la necesitatile specifice de productie“, a declarat la randul sau Cezar  Golumbeanu, CEO & President of the Board, Novensys.
Proiectul a inceput la jumatatea anului 2011 si s-a finalizat in luna decembrie 2011. Implementarea a durat efectiv trei - patru luni, iar  trecerea la noul sistem s-a facut peste week-end pentru a nu bloca activitatile de productie. De aceasta implementare beneficiaza acum in mod direct circa 60 - 70 de oameni, cu roluri foarte bine definite de la planificare-receptie, pana la distributie, fiecare participand prin scanarea componentelor. Acum este posibila urmarirea in sistem a materialele receptionate pentru a evita deficientele de calitate.
Citeşte mai multe despre: Assa Abloy, Novensys

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza