Links Sitemap Business Linker Sitemap

Canon lanseaza noi imprimante compacte PIXMA All-In-One

7393 afisari
Canon a anuntat lansarea a patru noi imprimante compacte PIXMA All-In-One, oprimizate pentru imprimarea direct de pe un website atat a documentelor, cat si a imaginilor la calitate de laborator foto.
Potrivit companiei, noile imprimante MP230, MG2250, MG3250 si MG4250 sunt sunt primele modele PIXMA ce includ, in format standard, My Image Garden, o platforma ce combina toate functiile disponibile in prezent  pentru echipamentele Canon PIXMA, intr-o singura interfata usor de folosit. Noua platforma intuitiva include o gama de functii noi, avansate si usor de aplicat, precum Automatic Suggestion, Automatic Layout si Face Recognition.
Mai mult, acestea sunt compatibile cu Print Your Days, noua aplicatie Canon de Facebook, prin care utilizatorii pot imprima  fotografiile publicate in reteaua sociala cu ajutorul imprimantei PIXMA de acasa, fara a avea nevoie de alte programe. Aplicatia include si o serie de unelte de editare a fotografiilor si de creare a unor colaje ce permit imprimarea a pâna la cinci poze pe o singura pagina. De asemenea, dispun de o gama de optiuni de personalizare  si de editare pentru un plus de creativitate.
Creative Park Premium, resursa gratuita oferita de Canon pentru descarcarea si imprimarea de vederi sau de colaje, este de asemenea disponibila in My Image Garden si beneficiaza de un proces nou, usor de folosit, de selectare a fotografiilor, ce permite afisarea, descarcarea si imprimarea lor prin intermediul unei singure interfete. Totodata, este disponibil continut nou, precum cel oferit de National Geographic si NASA, inclusiv fotografii ce pot fi folosite pentru a crea calendare, dar si o serie de colaje  ce pot fi folosite pentru a crea machete de navete spatiale.
Toate cele patru echipamente PIXMA au functia Auto Power Off si noua optiune Auto Power On, ceea ce usureaza imprimarea si face mai rapida trecerea de la stadiul de oprit la imprimare. De asemenea, documentele si fotografiile pot fi trimise catre imprimanta prin intermediul unei conexiuni wireless, fara a mai fi nevoie de pornirea sau oprirea manuala a echipamentului. Pentru o imprimare mai silentioasa, noile imprimante PIXMA beneficiaza de optiunea Quiet Mode.
Citeşte mai multe despre: Canon, PIXMA

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza