Links Sitemap Business Linker Sitemap

Windows 8 a ajuns în România

3589 afisari
Microsoft a anunțat disponibilitatea generală a Windows 8 în România începand cu data de 26 octombrie 2012, iar zeci de modele device-uri cu Windows 8 vor fi disponibile pentru utilizatori în magazinele de retail din întreaga țară.
Ionuț Gaotă, Windows Business Group Lead, Microsoft România, a declarat: “Odată cu lansarea Windows 8, Microsoft dezvăluie un sistem de operare reimaginat. Fie că îți dorești o tabletă sau un PC, să consumi sau să creezi, să lucrezi sau să te joci,  Windows 8 oferă o experiență personală, adaptată stilului și preferințelor tale.”
Potrivit companiei, la vanzare Windows 8 este disponibil în două variante de licențiere, Windows 8 şi Windows 8 Pro. Pentru companii, Windows 8 Enterprise oferă noi posibilități pentru a spori mobilitatea cu ajutorul unor funcționalități precum Windows To Go, DirectAccess și BranchCache, precum şi soluţii îmbunătăţite de securitate prin implementări ca BitLocker şi AppLocker. Un nou membru al familiei Windows, destinat tabletelor cu procesor ARM și care se lansează în același timp, este Windows RT, disponibil în variantă pre-instalată.
Printre scenariile noi pe Windows 8 se numără ecranul de Start ce oferă o navigare fluidă prin aplicaţiile şi informaţiile de care utilizatorii sunt cei mai interesați, noul Internet Explorer 10 perfect adaptat device-urilor cu capabilități tactile și conectare la servicii de stocare în cloud prin SkyDrive.
În completarea seriei de device-uri noi cu Windows 8 disponibile în magazinele de retail, consumatorii au posibilitatea de a face upgrade PC-urilor proprii. Până la sfârșitul lunii ianuarie 2013, consumatorii care utilizează în acest moment Windows XP, Windows Vista sau Windows 7 pot achiziționa Windows 8 Pro Upgrade la prețul promoțional de 59,99 euro de la majoritatea partenerilor din România.
Mai mult, toti clientii care achizitioneaza un device cu Windows 8 ce ruleaza pe tehnologie Intel, de la toti partenerii Microsoft, in perioada 26 octombrie – 31 decembrie 2012, primesc gratuit 12 luni de trafic pe Internet de la Vodafone, in limita a 1 GB/luna.
Citeşte mai multe despre: Microsoft, Windows 8

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza