Links Sitemap Business Linker Sitemap

NextGen oferă filmele și serialele HBO pe laptop, tabletă sau telefon

5017 afisari
NextGen Communications a anunțat că începând din această săptămână clienții săi de Internet au acces la HBO GO, serviciul video-on-demand lansat de HBO, care le permite abonaţilor să urmărească programele preferate direct de pe laptop, tabletă și smartphone.
Compania a precizat că opțiunea “HBO GO NET” oferă posibilitatea clienților care beneficiază de unul dintre abonamentele de internet NEXTLIGHT, NEXTMEDIUM sau NEXTHEAVY să acceseze platforma HBO GO pentru un tarif lunar începând de la 10 lei/lună, TVA inclus. Din momentul activării, opțiunea este disponibilă pe toată durata contractuală a serviciului de internet.
Aplicația HBO GO este compatibilă cu multiple platforme, ceea ce permite vizionarea filmelor și a serialelor preferate pe smartphone-uri, tablete cât și pe computer-ul / laptop-ul personal.
NextGen Communications aduce un plus de valoare ofertei sale prin integrarea HBO GO și în pachetul TV opţional MAXPAK. Astfel, orice client nou care optează pentru acest pachet primește automat acces și la acest serviciu video-on-demand oferit de HBO.
Citeşte mai multe despre: NextGen Communications, HBO GO

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza