Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Baneasa Drive In Cinema face bilantul anului 2010

Peste 30.000 de spectatori, 864 kilograme de popcorn consumate, 43.200 minute de proiectii, trei cereri in casatorie supriza, patru mesaje aniversare si trei declaratii de dragoste, acesta ar fi bilantul celui de-al doilea an de Baneasa Drive In Cinema.

Mihai Gongu jurizeaza la Eurobest

Mihai Gongu, director de creatie la Graffiti BBDO, va juriza in sectiunea TV/Cinema, Print, Outdoor & Radio de la Eurobest, festivalul care celebreaza cele mai expressive idei din comunicarea europeana.

BILLA ajunge la Oltenita

BILLA Romania a anuntat deschiderea pe 14 octombrie a primului supermarket din orasul Oltenita, judetul Calarasi. Cu acest nou magazin, compania ajunge la un numar de 55 de unitati operate in Romania.

Reteaua CMU se extinde

Operatorul de servicii medicale private CMU a anuntat deschiderea oficiala a primului spital de pediatrie din centrul Capitalei.

Card preplatit de la Carrefour

Carrefour a anuntat lansarea unui nou produs financiar in colaborare cu partenerii de la MasterCard si Rev Europe, care sa completeze paleta actuala de servicii si produse financiare.

Cosmote si Alpha Bank lanseaza cardul de fidelitate

Cosmote Romania si Alpha Bank au anuntat lansarea cardului de credit de fidelitate Cosmote Alpha MasterCard. Potrivit anuntului, Cosmote Alpha MasterCard ofera clientilor un discount din partea Cosmote de 3% din valoarea facturii de servicii platita cu noul card de credit si 3% reducere pentru telefoanele si accesoriile cumparate cu acest card de credit din magazinele Cosmote.

Romania este invitata sa jurizeze la Eurobest

Romania este invitata sa jurizeze la categoria traditionala TV/Cinema, Print, Outdoor & Radio a noii editii Eurobest. Adrian Botan, McCann, Liviu David, Next Advertising si Mihai Gongu, Graffiti BBDO, sunt pe lista scurta pentru Eurobest.

Shopping Center Holding preia Tiago Mall Oradea

Shopping Center Holding a anuntat preluarea centrului comercial cunoscut anterior sub denumirea de Tiago Mall Oradea. Valoarea tranzactiei este estimata la 30,5 milioane euro.
CMU fuzioneaza cu Euroclinic

CMU fuzioneaza cu Euroclinic

Operatorul de servicii medicale private Centrul Medical Unirea (CMU) a anuntat preluarea Euroclinic. In urma acestei tranzactii, abonatii si pacientii CMU si Euroclinic vor avea la dispozitie o echipa formata din peste 1.000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici.

BILLA aniverseaza 11 ani de prezenta pe piata romaneasca

Anul 2010 reprezinta pentru lantul de supermarketuri BILLA implinirea a 11 ani de cand activeaza pe piata din Romania. Potrivit companiei, aceasta aniversare va fi sarbatorita printr-o campanie de oferte speciale, care demareaza pe data de 16 septembrie si va continua pana la sfarsitul anului.

IC Medical demareaza colaborarea cu Chimica Orastie

IC Medical Inc, renumit producator de aparatura electro-chirurgicala la nivel mondial, a inaugurat o hala de asamblare pe platforma industriala Chimica Chimsport, ca urmare a semnarii unui contract de colaborare cu Chimica Orastie.

Carrefour deschide un nou supermarket

Carrefour deschide vineri, 10 septembrie, cel de-al 29-lea supermarket din tara, in Cluj, in cadrul centrului comercial Winmarkt.

Astra Asigurari are un nou centru de constatari daune la Brasov

Astra Asigurari a anuntat oficial deschiderea operationala a Centrului de Constatari Daune din orasul Brasov, care functioneaza in incinta Unirea Shopping Center din localitate.

Bostina si Asociatii redeschide biroul de la Chisinau

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a anuntat lansarea procedurilor de autorizare si licentiere pentru deschiderea unui birou la Chisinau, Republica Moldova. Casa de avocatura a mai avut un birou in capitala moldoveneasca intre anii 2002 si 2006 pe care l-a inchis pe fundalul deteriorarii relatiilor politice si economice dintre Romania si Republica Moldova.

Carrefour deschide un nou supermarket in Bucuresti

Carrefour a anuntat deschiderea celui de-al doilea supermarket din Bucuresti, Carrefour Market Chilia Veche, in data de 21 mai.

Promotie Alpha Bank pentru clientii programului Prima Casa

Alpha Bank Romania a anuntat ca acei clienti care contracteaza pana pe 21 mai 2010 un credit Alpha Housing Prima Casa au sansa de a castiga unul dintre premiile puse la dispozitie in cadrul unei noi campanii promotionale.

Se apropie termenul limita pentru actualizarea datelor personale

Banca Comerciala Romana (BCR) reaminteste tuturor clientilor de termenul limita de 31 martie 2010 pentru actualizarea datelor personale, in conformitate cu Regulamentul BNR numarul 9/2008 privind cunoasterea clientelei.

Intesa Sanpaolo Bank suplimenteaza numarul casetelor de valori

Intesa Sanpaolo Bank a anuntat suplimentarea cu aproape 500 de unitati a numarului casetelor de valori oferite spre inchiriere persoanelor fizice si juridice din Bucuresti.