Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Carrefour extinde reteaua de supermarketuri la Galati

Carrefour a deschis inca doua supermarketuri in Galati, Carrefour Market 1 Decembrie si Carrefour Market Dunarea, cu o suprafata de vanzare de 500 si respectiv 450 mp.

Carrefour deschide primul sau supermarket din Pitesti

Carrefour deschide pe data de 28 iunie cel de-al 53-lea supermarket din tara, in centrul orasului Pitesti.

Biochem Constanta opteaza pentru SocrateOpen

Distribuitorul de seminte, pesticide si ingrasaminte Biochem Constanta a ales sa implementeze solutia ERP&CRM open source de la BITSoftware, SocrateOpen.

Noul Consiliul Director al FIC isi numeste conducerea executiva

Noul Consiliu Director al Foreign Investors Council (FIC) a ales cei patru membri ai conducerii executive, al caror mandat expira in mai 2013.

Carrefour si Angst deschid noi magazine Carrefour Express

Grupul Carrefour in Romania si firma Angst au deschis alte trei magazine de proximitate sub sigla Carrefour Express in B-dul Lacul Tei, pe Sos. Pantelimon si pe Sos. Giurgiului.

BCR si Sensiblu promoveaza utilizarea cardurilor contactless

Banca Comerciala Romana a anuntat lansarea campaniei ce promoveaza utilizarea cardurilor contactless: Pentru o viata sanatoasa plateste cu cardul BCR!. Campania se deruleaza in cadrul retelei de farmacii Sensiblu din Bucuresti.

Volksbank lanseaza noua campanie de comunicare

Avand in vedere faptul ca anul acesta Volksbank implineste 12 ani, banca a decis sa continue platforma de comunicare inceputa in 2011 prin care si-a redefinit valorile, revenind la esenta creionata inca din nume: o banca a oamenilor, a nevoilor, a dorintelor si a bucuriilor acestora.

Agroland raporteaza cresterea cifrei de afaceri

Afacerile Agroland, distribuitor de furaje si pui de o zi, au crescut in primul trimestru al acestui an, cu 20% fata de aceeasi perioada din 2011, la 2,3 milioane de euro.

MasterCard certifica noi telefoane NFC

MasterCard Worldwide a anuntat ca mai multe telefoane NFC (Near field communication) au fost certificate pentru utilizarea tehnologiei MasterCard PayPass, oferind consumatorilor dispozitive capabile de plati contactless rapide si sigure, la sute de mii de adrese ale comerciantilor PayPass din toata lumea.

Alpha Bank sustine PLANT ART 2012

Universitatea din Bucuresti, Gradina Botanica D. Brandza din Bucuresti, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti si Alpha Bank Romania au anuntat vernisajul expozitiei de arta plastica si decorativa PLANT ART 2012, ce va avea loc sambata, 5 mai, ora 11:00, la Centrul de Educatie Ecologica al Gradinii Botanice.

Alpha Bank premiaza clientii ce recomanda cardurile Alpha MasterCard

Alpha Bank Romania lanseaza noua campanie promotionala Member Get Member ce poate aduce clientilor bancii posesori ai unui card de credit MasterCard premii de 100 lei prin simpla recomandare a unui prieten care sa aplice cu succes pentru un card MasterCard.

Zenith Romania lanseaza noua pozitionare globala

Reteaua internationala de media ZenithOptimedia Group, din care face parte Zenith Romania, se relanseaza printr-un proces de rebranding global si o noua pozitionare - LIVE ROI. Cunoscuta ca The ROI Agency, ZenithOptimedia a fost prima retea de media care a folosit o abordare riguroasa si obiectiva menita sa sporeasca eficienta cheltuielilor de marketing.

Schimbare de actionariat la MKB Romexterra Bank

MKB Bank a semnat cu un consortiu de investitori sustinut de PineBridge Investments un acord privind vanzarea MKB Romexterra Bank, filiala romana a MKB Bank.

MasterCard propune un nou instrument impotriva fraudei

Comerciantii online au la dispozitie un nou instrument care sa-i ajute sa diminueze riscul de frauda pentru tranzactiile online, odata cu introducerea de catre MasterCard a sistemului de scoring pentru monitorizarea fraudelor la comercianti (Expert Monitoring Fraud Scoring for Merchants).
Olympus continua investitiile in Romania

Olympus continua investitiile in Romania

Olympus Romania isi continua strategia de dezvoltare si a anuntat obtinerea unui imprumut de 30 de milioane de euro de la Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB). In noiembrie 2011, compania a inaugurat o fabrica de lactate in Romania, in urma unei investitii initiale de 55 de milioane de euro din fonduri proprii.

Expertii sustin incurajarea proiectelor industriale

Deplangand faptul ca Romania duce lipsa de proiecte, iar investitiile straine sunt in scadere, consultantul financiar Bogdan Baltazar se pronunta pentru incurajarea dezvoltarii industriei.

Grupul Lindab raporteaza cresterea vanzarilor in 2011

Grupul Lindab a inregistrat in anul 2011 o crestere a vanzarilor de 5%, pana la aproximativ 761,5 milioane euro, in timp ce profitul a evoluat cu 17%, pana la circa 45,06 milioane euro.

EBRD invests heavily in sustainable energy projects

The EBRD achieved a record level of sustainable energy investments in 2011, in a continuing response to the need for its region to increase energy efficiency and move towards a low-carbon growth model.

BRD si MasterCard au prezentat la Londra solutia de plata BRD Transport

BRD si MasterCard au participat la evenimentul anual Transport Ticketing din Londra, pentru a prezenta solutia BRD Transport, ce are la baza echipamente de validare contactless a calatoriilor.

NEPI si Carrefour Property pregatesc deschiderea Ploiesti Shopping City

New Europe Property Investments plc (NEPI) si Carrefour Property (CFP) au anuntat inchirierea cu succes a peste de 50% din suprafata mall-ului din Ploiesti, cel mai nou centru comercial din judetul Prahova, dezvoltat ca urmare a colaborarii celor doua companii, programat pentru deschidere in luna noiembrie a acestui an.