Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank simplifica schema de comisioane pentru IMM

2726 afisari
Raiffeisen Bank a anuntat modificarea schemei de comisionare pentru IMM aferenta principalelor tipuri de tranzactii. Astfel, potrivit bancii, comisioanele au fost regandite tinand cont de doua directii importante: Online banking, un canal strategic, si simplificarea modului de comisionare luand in considerare nevoile si optiunile clientilor.
Schema de aplicare a comisioanelor a fost simplificata, rezultand un numar redus de transe si niveluri de tarifare, corespunzatoare etapelor de crestere si dezvoltare a companiilor IMM. Astfel, structura si valoarea principalelor comisioane pot fi mai usor intelese si retinute, asigurand clientilor predictibilitate si stabilitate in gestiunea costurilor bancare.
“Pentru IMM, schimbarea semnificativa vine in zona platilor valutare. Incepand cu aceasta luna, toti clientii IMM care detin pachete de cont curent tranzactionale la Raiffeisen Bank beneficiaza de un comision unic de 15 EUR pentru platile interbancare in valuta efectuate prin Online banking, indiferent de valoarea sau frecventa acestora.  Raiffeisen Bank devine astfel prima banca din sistemul bancar romanesc care aplica, pentru segmentul IMM in mod standard, un comision fix pentru plati valutare, efectuate in interiorul sau in afara Comunitatii Europene. Acesta este un pas important in indeplinirea promisiunii  noastre de sustinere a antreprenoriatului, cu oferte simple si consiliere de calitate”, a spus Monica Udrescu, Directorul Executiv al Ariei IMM.
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza