Links Sitemap Business Linker Sitemap

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri în România lansează noul website

3782 afisari
Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri în România (ABSL), organizaţie care susține și reprezintă industria serviciilor pentru afaceri pe piața locală, anunţă lansarea propriei pagini de internet, www.absl.ro, parte integrantă a strategiei de comunicare a industriei de profil şi sursă de informaţii despre piaţa locală de investiţii.
Noul website conţine informaţii despre companiile membre ABSL, industria serviciilor pentru afaceri şi date privind mediul de afaceri din România.
“Ne dorim ca pagina locală de internet a Asociației, www.absl.ro, să reprezinte atât o sursă de informaţii despre acest sector de afaceri, dar mai ales un canal de comunicare pentru companiile membre ABSL. Industria serviciilor pentru afaceri reprezintă un domeniu cheie pentru dezvoltarea economică a României, iar ABSL are rolul de a sprijini dezvoltarea pe termen lung a acestui sector, care până în prezent a generat peste 25.000 de locuri de muncă. Lansarea www.absl.ro este un pas firesc, făcut din dorinţa de a creşte transparenţa acestei industrii şi de a prezenta constant realizările şi provocările cu care acest segment se confruntă”, a declarat Alexander Weigl, Președinte ABSL în România și Director Marketing & Communications Transformation for HP Global Business Services.
O secţiune special inclusă în noul website este dedicată conferinței “Business Services Industry – Partnering for the Future”, care va avea loc în data de 3 octombrie 2013, în București. Evenimentul marchează prima ediție a conferinței anuale dedicată industriei serviciilor pentru afaceri din România și va reuni reprezentanți ai Guvernului, companii și organizații care contribuie la dezvoltarea acestei industrii.
Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri reuneşte companii multinaţionale de renume din industria externalizării proceselor de afaceri (Business Process Outsourcing - BPO), centrelor de servicii partajate (Shared Service Centers - SSC), externalizării serviciilor informatice (Information Technology Outsourcing - ITO) și cercetării şi dezvoltării (Research and  Development - R&D). Printre aceste companii se numără Genpact, HP, Microsoft, Office Depot, Oracle, Wipro, WNS, care oferă o gamă largă de  servicii financiare, logistice, administrative, de IT și suport clienţi. Printre partenerii ABSL România se regăsesc compania de audit şi consultanţă KPMG, agenţia globală de consultanţă în comunicare şi afaceri guvernamentale Grayling,  firma de avocatură Fine Law, precum și compania specializată în servicii de real estate Jones Lang LaSalle.
ABSL în România îşi propune să îmbunătăţească dialogul şi colaborarea în cadrul industriei serviciilor de afaceri, prin facilitarea schimbului de experienţă şi bune practici între actorii de pe piaţa locală. Mai mult, asociaţia sprijină soluţiile care favorizează dezvoltarea mediului antreprenorial, analizează oportunităţile de îmbunătăţire a cadrului legislativ şi recomandă modificări pentru sistemul de învăţământ din România în vederea adaptării la cerinţele pieţei muncii. De asemenea, colaborează atât cu autorităţile centrale şi locale, cât şi cu comunitatea de afaceri pentru a sprijini investiţiile de ambele părţi şi implicarea la nivelul comunităţilor locale.
Citeşte mai multe despre: ABSL

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza