Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cosmote raporteaza triplarea traficului de voce in roaming

2183 afisari
Cosmote Romania a raportat cresteri pe segmentul de roaming, precizand ca clientii sai care au calatorit in afara tarii au vorbit de trei ori mai mult in roaming in perioada mai-august 2010, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, in timp ce traficul de date a crescut de cinci ori fata de aceeasi perioada de referinta.
Tarile preferate de turistii romani utilizatori Cosmote au fost, si anul acesta, Italia, Germania, Bulgaria, Grecia si Spania, conform celor mai recente date ale companiei despre traficul în roaming. Compania a mai precizat ca numarul sporit de clienti business, alaturi de oferta de internet mobil si de optiunea Roaming Traveler - cu ajutorul careia clientii postpaid isi pot folosi minutele nationale incluse in abonament pentru a face apeluri atunci cand sunt in roaming intr-o tara din Uniunea Europeana - au dus la o crestere importanta a traficului in unele din tarile vizitate de romani. Astfel, traficul de voce al Cosmote a inregistrat o crestere de 1.700% in Muntenegru, 400% in Croatia, 100% in Hong Kong, 33% in Slovenia, 27% in Serbia, etc. In plus, serviciul maritim (roaming pe vase de croaziere) a crescut cu 14% in timpul verii 2010.  
Incepand cu 1 iulie, compania a redus cu 10% tarifele de roaming pentru toate apelurile din tarile Uniunii Europene si cu 22% pe cele primite in spatiul UE, in concordanta cu reglementarile Comisiei Europene.  
Compania a precizat ca ofera abonatilor serviciile de roaming in 164 de tari, prin 369 de retele partenere, in timp ce utilizatorii de cartela pot comunica in 156 de tari, prin intermediul a 269 de retele partenere. In acelaşi timp, serviciul GPRS este disponibil in 48 de tari prin intermediul a 120 de parteneri, iar serviciul 3G este disponibil in 37 de tari si 55 de parteneri.  Citeşte mai multe despre: Cosmote

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza