Links Sitemap Business Linker Sitemap

Romtelecom si Cosmote remodelelaza pachetele Convergent

2116 afisari
Romtelecom si Cosmote au anuntat remodelarea ofertei integrate Convergent 1000 si Convergent Unlimited pentru companiile din Romania. Potrivit companiei, pachetele, lansate la sfarsitul anului 2008, pot fi adaptate pentru a acoperi nevoile specifice ale clientilor business.
In plus, cele doua companii ofera, gratuit, solutii fix-mobil pentru clientii rezidentiali.  
“In concordanta cu strategia noastra de a contribui la optimizarea costurilor clientilor nostri, oferindu-le in acelasi timp cele mai bune solutii de comunicare, intram acum pe piata cu o varianta imbunatatita a pachetului Convergent, avand un pret cu cel putin 30% mai mic. Un numar semnificativ de clienti si-a aratat deja interesul pentru acest produs si suntem increzatori ca aceasta noua oferta va fi considerata utila de mai multe companii. Convergent le ofera clientilor nostri avantajele unice ale serviciilor de voce atunci cand sunt in deplasare, dar si cand sunt la birou, precum si o flexibilitate crescuta si o comunicare mult mai rapida pentru angajatii din interiorul grupurilor”, a declarat Vasile Voicu, Director for Product Management, Business segment, Romtelecom.  
La randul sau, reprezentantul Cosmote , Gabriel Ionita, Products & Services Development Senior Manager, a declarat: “Aceasta oferta comuna ne permite sa oferim un plus de valoare afacerilor clientilor nostri oferind comunicare nelimitata intre cele doua retele, la cele mai avantajoase tarife. Cele doua pachete remodelate reprezinta cele mai competitive optiuni de pe piata oferind minute in retea care pot fi folosite in orice directie, intre retelele fixe si mobile. Mai mult decat atat, clientii care aleg aceste opţiuni vor beneficia de cea mai buna acoperire pentru liniile mobile si fixe, de peste 99% din populatie”.

Citeşte mai multe despre: Romtelecom, Cosmote

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza