Links Sitemap Business Linker Sitemap

S&T isi pastreaza pozitia pe piata ERP

2642 afisari
S&T Romania continua sa fie cel mai important integrator independent de sisteme ERP, performanta obtinuta fiind superioara cu aproximativ 25% in comparatie cu cea inregistrata de ocupantul locului 2 in acest clasament, potrivit celui mai recent studiu dat publicitatii de Pierre Audoin Consultants (PAC), ERP Romania 2010, care stabileste ierarhiile companiilor care distribuie aplicatii ERP si a celor care furnizeaza servicii asociate acestor tipuri de solutii, in baza rezultatelor obtinute in anul 2009.
S&T Romania detine, astfel, o cota de aproximativ 23% din piata serviciilor de integrare de sisteme ERP, aceasta categorie de piata urmand a creste intr-un ritm anual de aproximativ 15% pana in anul 2014, potrivit raportului amintit. Echilibrul dintre piata de software ERP si cea a serviciilor asociate se va pastra in perioada urmatoare, analistii PAC estimand ca pana in 2014 aceasta din urma isi va mari usor ponderea cu 1,5 pana la doua puncte procentuale din totalul pieţei.  
In ceea ce priveste pietele verticale, segmentul productiei industriale a continuat sa genereze cel mai important volum de incasari – 22,5% din totalul pietei de produse si servicii ERP. Cu o cota de piata de 37%, S&T Romania si-a mentinut pozitia de lider in furnizarea serviciilor de integrare a solutiilor ERP pentru acest segment, cu un avans substantial in fata ocupantului pozitiei secunde.  
“Cu toate ca 2009 a fost un an in care socul crizei a fost resimtit in plin de intreaga economie, numeroase companii au inteles importanta adoptarii unui sistem informatic centralizat pentru controlul mai eficient al resurselor organizatiei. Faptul ca am reusit sa ne pastram pozitia de lider in randul integratorilor independenti de sisteme ERP si, mai cu seama, faptul ca suntem in continuare lideri detasati in sectorul de productie industriala – cel mai puternic afectat, de altfel – ne recomanda ca partener preferat pentru sustinerea eforturilor acestor companii”, a declarat Bogdan Cocora, Country Manager, S&T Romania.  Citeşte mai multe despre: ERP

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza