Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cosmote reduce tarifele pentru apelurile catre Romtelecom

2096 afisari
Cosmote Romania a anuntat ca de acum clientii sai beneficiaza de tarife in retea pentru toate apelurile catre reteaua Romtelecom, ca urmare a lansarii unei noi oferte promotionale.
Cu aceasta noua oferta, clientii operatorului de telefonie mobila si cei ai Romtelecom pot vorbi intre ei chiar si gratuit, folosind minutele incluse in pachet sau la tarife foarte atractive de retea, dupa ce se consuma minutele incluse in abonament.  
Potrivit companiei, aceasta este cea de-a doua etapa a initiativei comune a Romtelecom si Cosmote menita sa maximizeze beneficiile clientilor celor doua companii. Prima faza de implementare a inceput pe 7 iunie, cand cele doua companii anuntau ca clientii Romtelecom, persoane fizice si companii, pot vorbi in reteaua Cosmote la tarifele din retea. “Suntem incantati sa anuntam ca cea de-a doua etapa a initiativei comune a Cosmote si Romtelecom – una dintre cele mai avantajoase solutii de comunicare mobil-fix de pe piata – a inceput. Clientii nostri pot vorbi chiar mai mult in reteaua Romtelecom, fara sa-si mai faca griji in privinta costurilor de comunicare. Aceasta oferta a fost creata special pentru confortul financiar al clientilor nostri”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO, Cosmote Romania.    
Compania a precizat ca va fi disponibila pana pe 20 august, cu posibilitatea de extindere.  Citeşte mai multe despre: Cosmote, Romtelecom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza