Links Sitemap Business Linker Sitemap

Serviciul MVPN Budget Control de la Cosmote inregistreaza cresteri

2646 afisari
Cosmote Romania a anuntat ca la patru luni de la lansarea serviciului MVPN Budget Control numarul companiilor care utilizeaza aplicatia a crescut cu o medie lunara de 23%.
La inceputul verii, compania si-a extins portofoliul de produse si servicii cu aplicaţia web MVPN Budget Control, integrata in portalul WebCare, care ofera companiilor posibilitatea de a-si optimiza bugetele de comunicatii si de a beneficia de avantajele ofertelor pentru care au optat. Astfel, companiile care utilizeaza flote de numere de telefon pot optimiza utilizarea minutelor incluse si pot controla costurile de comunicatii la cel mai eficient nivel.  
Potrivit companiei, cele mai folosite facilitati ale aplicatiei MVPN Budget Control sunt alocarea de credit si alocarea de minute. 14% dintre clientii care folosesc MVPN Budget Control utilizeaza facilitatea de alocare a creditului pentru luna curenta in timp ce 17% dintre ei folosesc aceasta facilitate pentru alocarea creditului pe luna urmatoare. Mai mult, 17% dintre clienti folosesc facilitatea de alocare a minutelor pentru luna curenta, iar 19% din ei pentru luna urmatoare.  
“Suntem incantati de succesul pe care acest serviciu l-a inregistrat in randul clientilor nostri business. Rezultatele vorbesc de la sine asa ca nu putem decat sa promitem ca vom continua sa oferim servicii de cea mai buna calitate si avantajoase, special create in beneficiul clientilor nostri”, a declarat Isabela Furtuna, Manager Postpaid Market Development and Retail International Offering, Cosmote Romania.
Citeşte mai multe despre: Cosmote, MVPN Budget Control

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza