Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

Intesa Sanpaolo Bank ofera noi burse de studiu

Intesa Sanpaolo Bank ofera noi burse de studiu

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, a anuntat continuarea pentru al patrulea an consecutiv a programului de burse de studiu in Italia adresat elevilor de liceu din Romania.

OTP Bank Romania gets loan to promote energy efficiency

The EBRD is continuing to support private industrial companies in Romania in their drive to improve energy efficiency with a new 10 million Euro loan to OTP Bank Romania to finance sustainable energy projects undertaken by local businesses.

BCR BpL transfera prima de la stat in conturile clientilor

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a anuntat ca a inceput sa alimenteze conturile clientilor sai cu transa finala a primei de stat aferenta anului 2009.

Perioada de gratie extinsa pentru CardAvantaj

Credit Europe Bank a anuntat ca tranzactiile efectuate pana in data de 15 ianuarie de posesorii produsului CardAvantaj beneficiaza de perioada de gratie de pana la doua luni.

Patria Credit lands financing for on-lending to MSEs

Patria Credit IFN SA has secured the equivalent of a ten million Euro EBRD financing for on-lending to micro and small enterprises (MSEs). According to the EBRD, out of the total loan, three million Euro will be extended in lei, reflecting the bank's focus on increasing local currency lending in its countries of operations.
Curajos, fara limite, ambitios si rebel - CLAR!

Curajos, fara limite, ambitios si rebel - CLAR!

La doar 30 de ani, Ionut Negoi conduce o afacere la fel de tanara, dar care a ajuns anul acesta la o cifra de afaceri de un milion de euro. O suma cu semnificatie de bun augur in afaceri, se pare ca va creste odata cu dezvoltarea businessului la nivel national. si ca sa fie clar, numele grupului este acronimul de la credite, leasing, asigurari, refinantari (CLAR).

Intesa Sanpaolo Bank Romania lanseaza Debit Direct

Intesa Sanpaolo Bank Romania oferă clientilor sai gratuit serviciul Direct Debit ce faciliteaza plata facturilor din contul curent, in mod automat, la data scadentei.

BCR proceseaza primele facturi electronice

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat procesarea primelor facturi in format electronic din Romania, emise de furnizorul de servicii preplatite Edenred, dupa ce banca lansase impreuna cu TRANSFOND serviciile de facturare electronica.

BCR diversifica oferta pentru microintreprinderi si PFA

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat punerea la dispozitia clientilor sai microintreprinderi sau Persoane Fizice Autorizate a unor noi functionalitati prin intermediul Serviciului de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR - Alo 24 Banking BCR si Click 24 Banking BCR.

Intesa Sanpaolo Bank anunta rezultate imbunatatite

Intesa Sanpaolo Bank Romania, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, a anuntat consolidarea principalilor indicatori financiari in prima jumatate a anului in curs.

EBRD boosts financing for SMEs in Romania

The EBRD has increased the availability of financing to the real economy in Romania with a 20 million Euro credit line to Millennium Bank Romania for on-lending to small and medium-sized enterprises (SMEs). The funds will be used for mid-term financing of investment projects or short term working capital loans, including revolving credit lines and overdraft facilities.

BRD-Groupe Societe Generale secures EBRD financing

The EBRD is boosting the availability of financing to the real economy in Romania, with a 50 million Euro credit line to BRD-Groupe Societe Generale for on-lending to private small and medium-sized enterprises (SMEs) and corporates.
The Romanian Mortgage Market: Where to? A Bancpost perspective

The Romanian Mortgage Market: Where to? A Bancpost perspective

Interview with Ana Cernat Executive Manager, Mortgage Lending Sector, Bancpost - Member of EFG Eurobank How did the mortgage market and Bancpost mortgage portfolio fare through the crisis? The mortgage loans and in general the secured loans weathered better the storm than the other types of retail portfolios in Romania.

Provident Financial raporteaza rezultate pozitive

Compania de credite de consum Provident Financial România a anuntat ca la sfârşitul lunii iunie 2010 avea peste 187.000 de clienţi, în creştere de la 120.000 de clienţi în iunie 2009. Provident Financial România a emis în prima jumătate a acestui an împrumuturi cu o valoare totală de peste 42 milioane de euro, în creştere de la 30 milioane de euro în primul semestru din 2009. Veniturile companiei s-au apropiat de 30 milioane de euro în primele şase luni din 2010, de la 17,5 milioane de euro în primul semestru din 2009.

Intesa Sanpaolo Bank isi majoreaza capitalul social

Intesa Sanpaolo Bank a anuntat majorarea capitalului social cu 125 milioane lei (30 milioane euro) prin aport exclusiv in numerar al Grupului Intesa Sanpaolo.
Fondurile europene intre goana dupa aur si calul troian. Solutii Bancpost

Fondurile europene intre goana dupa aur si calul troian. Solutii Bancpost

Voi începe direct: sunt bancile vinovate pentru rata mica de absorbtie a fondurilor europene pâna în prezent? Ma tem ca a cauta vinovatii într-o parte sau alta, la autoritati, consultanti, companii sau banci, nu este productiv. Rata redusa a absorbitiei cred ca este cauzata de un cumul de factori care depaseste "gradina" fiecarei institutii în parte si nu poate fi acoperita în detaliu aici. În mod cert însa, a existat o asteptare foarte mare ca bancile vor credita fara probleme proiectele aprobate de autoritati pe fonduri europene. Din pacate, aceasta asteptare nu s-a concretizat si în realitate.

Deţinătorii Citi Credit Card pot intra gratuit la muzee

Citibank România, în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, oferă deţinătorilor Citi Credit Card acces gratuit la 15 muzee din România. O premieră pe piaţa de produse şi servicii bancare din România, acest beneficiu are la bază parteneriatul dintre Citibank România şi Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.

BCR anunta modificari ale comisionului de rambursare anticipata

BCR a anuntat alinierea comisionului de rambursare anticipata, pentru creditele negarantate nou acordate (de tip Divers, Motor si Practic), cu prevederile Directivei 2008/48/CE a Parlamentului European si a Consiliului Uniunii Europene.

Bank Leumi Romania isi consolideaza profitul

Bank Leumi Romania a raportat un profit net de 12,7 milioane lei pentru anul 2009, in crestere fata de nivelul de 7,5 milioane inregistrat in anul precedent.

Aniversare pentru ReGIS

BNR a anuntat implinirea a cinci ani de la lansarea sistemului cu decontare pe baza bruta in timp real ReGIS.