Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

CEC Bank incurajeaza incasarea pensiilor prin conturi de card

CEC Bank a anuntat ca incepand cu luna noiembrie toti clientii care incaseaza drepturile de pensie prin conturi de card sau care au activat serviciul de transfer automat din contul curent in cont de card vor primi pensiile cu o zi mai repede decat clientii care nu au optat sa isi acceseze pensia prin card.

BCR reports a solid quarterly operating result

BCR said its operating performance in Q3 2012 reached an improved result of 618.3 million lei (136.6 million lei), up by 3.8 per cent on Q2 2012 in a continuing difficult market, with a weak loan demand, strong competition for deposits and low risk assets, as well as a volatile FOREX rate leu/ Euro putting additional pressure on its customers.

Printec Group și TONBELLER implementează sistemul de prevenire a spălării banilor la subsidiarele Alpha Bank

Printec Group, în parteneriat cu TONBELLER AG, anunță implementarea cu succes a unui sistem centralizat de prevenire a spălării banilor dedicat subsidiarelor Alpha Bank din Europa de Sud-Est.
CEC Bank își stabilește prioritățile pentru 2013

CEC Bank își stabilește prioritățile pentru 2013

În condițiile unei situații economice dificile, ce obiective majore și-a propus CEC Bank pentru perioada următoare? În perioada următoare vom continua să ne axăm pe creditarea agriculturii, IMM-urilor și administrațiilor publice locale. Misiunea băncii este cu atât mai dificilă cu cât mediul economic poartă încă amprenta crizei economice internaționale. În acest context, trebuie să identificam și să exploatăm în special

MasterCard promovează plăţile contactless

MasterCard a anunţat lansarea unei noi campanii promoţionale ce are în centru plăţile contactless, la comercianţii din România. Astfel, pentru o perioadă de două luni, toţi cei care îşi achită cumpărăturile în hipermarketurile Carrefour din ţară, plătind contactless cu MasterCard PayPass sau Maestro PayPass, primesc pe loc o doză de Coca-Cola Zero de 330 ml.

EBRD loan helps Valcea county upgrade water and wastewater services

The EBRD is continuing to support the modernisation of water infrastructure in Romania with an up to 13.85 million Euro loan for a project, co-financed with EU regional investment programme, that will help improve water and wastewater services for residents of Valcea county in line with EU directives.

Vienna 2 proposes enhancements in cross-border supervision

The Steering Committee of the Vienna Initiative 2 has submitted observations and proposals on cross-border supervisory practices to a number of European authorities. These focus on critical aspects of home-host cooperation, which are of particular importance for host countries in Central, Eastern, and Southeastern Europe where locally systemic affiliates of foreign banks operate.
Raiffeisen Bank secures EIB  funding to finance local SMEs

Raiffeisen Bank secures EIB funding to finance local SMEs

Raiffeisen Bank and the European Investment Bank (EIB) signed a 45 million Euro financing agreement, of which 30 million Euro will be allocated to Raiffeisen Bank Romania, while the remaining 15 million will go to the Raiffeisen Leasing subsidiary. The financing lines are addressed to finance projects promoted by SMEs, mid-cap companies and municipalities in Romania. EIB funds will co-finance both investment, as well as working capital projects in the areas of industry and services, as well as small and medium-scale

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala pentru produsele de economisire

Pentru a sarbatori Ziua Internationala a Economisirii, CEC Bank a anuntat derularea unei campanii promotionale la produsele de economisire destinate persoanelor fizice in perioada 29 octombrie-2 noiembrie 2012.

Raiffeisen Banca pentru Locuințe și KIWI Finance intră în parteneriat

Raiffeisen Banca pentru Locuințe (RBL) și KIWI Finance au semnat un parteneriat privind promovarea produsului de economisire-creditare în sistem colectiv pentru domeniul locativ prin rețeaua brokerului de credite. În acest moment, canalul principal de distribuție a produsului oferit de Raiffeisen Banca pentru Locuințe este rețeaua Raiffeisen Bank România.

Utilizatorii apreciază cardul de debit cu display

Conform unui studiu efectuat de MasterCard în randul posesorilor de Display Card, primul card lansat în Romania care integrează un ecran și butoane folosite pentru generarea de informație, nouă din 10 au activat și utilizat deja cardul, iar nouă din 10 utilizatori ar recomanda produsul mai departe.

Sistemul de economisire-creditare are potențial de creștere

Volumul de afaceri prognozat pentru sistemul de economisire-creditare pentru domeniul locativ din Romania, în următoarele 12 luni, poate depăși trei miliarde de euro, iar totalul depozitelor pe care clienții Bauspar se preconizează să le constituie se apropie de 1,5 miliarde euro, după cum reiese din studiul Perspectivele pieței Bauspar din Romania în 2012 realizat de către IRSOP pentru BCR Banca pentru Locuințe (BCR BpL).

BCR oferă Certificate Index ce au ca suport aurul

Banca Comercială Romană (BCR) a anunțat că oferă clienților săi posibilitatea de a achiziționa Certificate Index ce au ca suport aurul și al cărui preț reprezintă valoarea în lei a unui gram de aur.
LeasePlan anunță creșterea cifrei de afaceri

LeasePlan anunță creșterea cifrei de afaceri

LeasePlan Romania a înregistrat o cifră de afaceri de 28,5 milioane de Euro la finalul trimestrului trei, în creștere cu 30% față de perioada similară a anului trecut și a anunțat investiții de 37 milioane de Euro pentru achiziția de autovehicule în acest an.

LeasePlan anunta cresterea cifrei de afaceri

LeasePlan România a înregistrat o cifră de afaceri de 28,5 milioane de Euro la finalul trimestrului trei, în creştere cu 30% faţă de perioada similară a anului trecut şi a investit în acest an 37 milioane de Euro în achiziţia de autovehicule.
BCR identifică oportunitățile din sectorul agricol

BCR identifică oportunitățile din sectorul agricol

Conform unui raport realizat de Departamentul de Cercetare al Băncii Comerciale Române (BCR), România este pe cale să piardă 800 de milioane de euro din cauza recoltei slabe din 2012. Aproape jumătate din această pierdere ar fi putut fi evitată dacă agricultorii români ar fi avut sisteme adecvate de irigații in funcțiune. Potrivit aceluiași raport, dacă productivitatea s-ar situa la nivelul EU, România ar putea să își dubleze producția agricolă, să își tripleze exporturile de produse alimentare și să hrănească patru țări de mărimea României.

CEC Bank colaboraza cu Banca de Economii din Moldova pentru transferuri de bani

CEC Bank, prima banca din Uniunea Europeana care a lansat serviciul MasterCard MoneySend, a agreat impreuna cu Banca de Economii din Republica Moldova conditii speciale pentru transferurile MasterCard MoneySend de la detinatorii de carduri MasterCard emise de CEC Bank catre detinatorii de carduri MasterCard sau Maestro emise de Banca de Economii, care dispune de cea mai extinsa retea de unitati din Republica Moldova.

Equity markets in emerging markets are poised to extend gains

For the most part, equity markets in emerging markets (EM) posted strong gains in September, according to the Current Capital Market Report on the Emerging Markets by Raiffeisen Capital Management. The report also emphasizes that further price gains are possible in the coming months, and in light of the latest announcements by the major central banks such gains are now far more likely than they were back in the summer.

Alpha Bank lanseaza o noua campanie pentru platile cu cardul de credit

Alpha Bank Romania a anuntat o noua campanie in parteneriat cu lantul de magazine Flanco, dedicata clientilor bancii care achizitioneaza produse in rate.

Volksbank lanseaza o noua versiune a serviciului Internet Banking

Volksbank Romania a anuntat lansarea unei noi versiuni a serviciului Internet Banking, cu un nou design si functionalitati imbunatatite. Potrivit bancii, noua interfata este mult mai prietenoasa si mai usor de folosit.