Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

Raiffeisen Bank anunta cresterea profitului

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 50 de milioane de euro in primele sase luni ale lui 2012, in crestere cu 28% fata de 39 de milioane de euro, cat inregistra in iunie 2011.

Stock prices reflect a weaker economic outlook

Equity markets in both the developed countries and the Emerging Markets ultimately ended up with a flat trend for the month of July, according to a Raiffeisen Capital Management report.

Alpha Premier aduce premii si castiguri din dobanzi

Alpha Bank Romania ofera promotional, pana la sfarsitul lunii august, contul de economisire Alpha Premier, ce aduce clientilor atat castiguri din dobanda, cat si acces permanent la fondurile din cont.

BCR BpL reduce comisionul de administrare pentru credite

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a anuntat reducerea comisionului de administrare pentru creditele nou acordate, de la 0,15% la 0,05%.

Citibank secures new awards

Citibank Romania won for the second consecutive year the awards for Best Corporate/ Institutional Internet Bank and Best Consumer Internet Bank in Romania.

BCR atrage peste 70 milioane lei de la clienti prin phone banking

BCR a anuntat atragerea a peste 70 milioane lei de la clientii sai prin serviciul Alo 24 Banking BCR in prima jumatate a anului 2012.

BCR acorda sprijin start-up-urilor si IMM-urilor

Banca Comerciala Romana (BCR) acorda credite microintreprinderilor si intreprinderilor mici si mijlocii in conditii avantajoase in urma semnarii unei conventii cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM) privind Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START, aferent anului bugetar 2012.

OTP Bank lanseaza serviciul de economisire periodica automata

OTP Bank Romania a anuntat lansarea serviciului de economisire periodica automata, disponibil prin intermediul programului OTP Mentor.

Raiffeisen Bank imbunatateste platforma de online banking

Raiffeisen Bank a anuntat relansarea serviciului de internet banking - Raiffeisen Online, cu un nou design si functionalitati imbunatatite.

Clientii BCR au efectuat schimburi valutare de peste doua miliarde lei

BCR a anuntat ca in primele cinci luni ale acestui an clientii sai au efectuat peste 1,5 milioane operatiuni de schimb valutar (cumparare/vanzare), valoarea acestora depasind doua miliarde lei.

Volksbank majoreaza dobanzile la depozite

Volksbank Romania a anuntat majorarea dobanzilor la depozitul la termen Platinum Extra in Lei si Euro cu ocazia aniversarii a 12 ani de la intrarea bancii pe piata din Romania.

Clientii BCR au efectuat peste 100.000 de operatiuni de pe telefoane mobile

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca de la inceputul anului clientii sai au efectuat peste 100.000 de operatiuni de pe telefoanele mobile prin intermediul serviciului de Internet Banking Click 24 Banking BCR.

EIB and BCR support SMEs, midcaps and municipalities

The European Investment Bank (EIB) and Banca Comerciala Romania (BCR) have announced the signing of a 50 million Euro loan agreement to finance projects to be carried out by small and medium-sized enterprises (SMEs), midcap companies and public entities in Romania.

Raiffeisen Bank International anunta dublarea profitului

Raiffeisen Bank International AG (RBI) a anuntat un profit consolidat de 541 milioane euro pentru primul trimestru al anului 2012, care reprezinta o crestere de 100,4% fata de primul trimestru al anului precedent.

BCR anunta cresterea volumului de tranzactii Moneygram

BCR a anuntat ca clientii sai au efectuat anul trecut peste un million de transferuri prin intermediul Moneygram cu o valoare de peste 400 milioane euro spre si dinspre Romania, precum si intre persoane din tara.

Volksbank isi modifica filosofia de creditare

Volksbank Romania a anuntat noua sa filosofie de creditare, bazata pe imprumuturi usor de inteles si o politica responsabila de creditare, sustinuta prin marjele mai mici practicate la creditele in lei, fata de cele in valuta.

Volksbank anunta scaderea dobanzilor la depozitele in lei

Volksbank Romania a decis reducerea dobanzilor la depozitele in lei cu 0,5 puncte procentuale, ca urmare a evolutiei indicatorilor de pe piata monetara. Masura se va aplica atat depozitelor in lei pentru persoane fizice, cat si celor destinate persoanelor juridice. Dobanzile la depozitele in euro raman neschimbate.
Unicredit Leasing vizeaza mentinerea  pozitiei de lider de piata

Unicredit Leasing vizeaza mentinerea pozitiei de lider de piata

In cadrul unui interviu oferit in exclusivitate pentru "Business Arena", Antoaneta Curteanu, CEO al Unicredit Leasing, a explicat ca anul trecut compania a operat schimbari de structura a retelei sale de vânzari, dar si a gamei de produse pentru fiecare segment in parte, venind in intâmpinarea clientilor cu produse competitive. Compania ofera servicii de leasing auto, atât financiar, cât si operational, de echipamente, imobiliar, precum si finantarea de proiecte complexe, fiind, potrivit Antoanetei Curteanu, primul jucator in topul firmelor de profil din România de peste patru ani.

BCR introduce creditarea in lei in cadrul Programului Prima Casa

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat lansarea creditarii in lei in cadrul Programului Prima Casa 4. Dobanda este variabila si este formata din Robor la trei luni plus o marja de 2,3% p.a. pentru clientii care isi incaseaza salariul intr-un cont BCR sau 2,5% p.a. pentru clientii care nu isi incaseaza salariul intr-un cont BCR.

Citibank offers structured notes for Romanian retail customers

Citibank has announced the expansion of its global investments offering for retail customers in Romania with newly-launched structured notes. According to the bank, these products respond to the need of customers for diversification into different asset classes, sectors, geographies and themes that they may not seek to have direct exposure to.