Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

BCR atrage peste 70 milioane lei de la clienti prin phone banking

BCR a anuntat atragerea a peste 70 milioane lei de la clientii sai prin serviciul Alo 24 Banking BCR in prima jumatate a anului 2012.

BCR acorda sprijin start-up-urilor si IMM-urilor

Banca Comerciala Romana (BCR) acorda credite microintreprinderilor si intreprinderilor mici si mijlocii in conditii avantajoase in urma semnarii unei conventii cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM) privind Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START, aferent anului bugetar 2012.

OTP Bank lanseaza serviciul de economisire periodica automata

OTP Bank Romania a anuntat lansarea serviciului de economisire periodica automata, disponibil prin intermediul programului OTP Mentor.

Raiffeisen Bank imbunatateste platforma de online banking

Raiffeisen Bank a anuntat relansarea serviciului de internet banking - Raiffeisen Online, cu un nou design si functionalitati imbunatatite.

Clientii BCR au efectuat schimburi valutare de peste doua miliarde lei

BCR a anuntat ca in primele cinci luni ale acestui an clientii sai au efectuat peste 1,5 milioane operatiuni de schimb valutar (cumparare/vanzare), valoarea acestora depasind doua miliarde lei.

Volksbank majoreaza dobanzile la depozite

Volksbank Romania a anuntat majorarea dobanzilor la depozitul la termen Platinum Extra in Lei si Euro cu ocazia aniversarii a 12 ani de la intrarea bancii pe piata din Romania.

Clientii BCR au efectuat peste 100.000 de operatiuni de pe telefoane mobile

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca de la inceputul anului clientii sai au efectuat peste 100.000 de operatiuni de pe telefoanele mobile prin intermediul serviciului de Internet Banking Click 24 Banking BCR.

EIB and BCR support SMEs, midcaps and municipalities

The European Investment Bank (EIB) and Banca Comerciala Romania (BCR) have announced the signing of a 50 million Euro loan agreement to finance projects to be carried out by small and medium-sized enterprises (SMEs), midcap companies and public entities in Romania.

Raiffeisen Bank International anunta dublarea profitului

Raiffeisen Bank International AG (RBI) a anuntat un profit consolidat de 541 milioane euro pentru primul trimestru al anului 2012, care reprezinta o crestere de 100,4% fata de primul trimestru al anului precedent.

BCR anunta cresterea volumului de tranzactii Moneygram

BCR a anuntat ca clientii sai au efectuat anul trecut peste un million de transferuri prin intermediul Moneygram cu o valoare de peste 400 milioane euro spre si dinspre Romania, precum si intre persoane din tara.

Volksbank isi modifica filosofia de creditare

Volksbank Romania a anuntat noua sa filosofie de creditare, bazata pe imprumuturi usor de inteles si o politica responsabila de creditare, sustinuta prin marjele mai mici practicate la creditele in lei, fata de cele in valuta.

Volksbank anunta scaderea dobanzilor la depozitele in lei

Volksbank Romania a decis reducerea dobanzilor la depozitele in lei cu 0,5 puncte procentuale, ca urmare a evolutiei indicatorilor de pe piata monetara. Masura se va aplica atat depozitelor in lei pentru persoane fizice, cat si celor destinate persoanelor juridice. Dobanzile la depozitele in euro raman neschimbate.
Unicredit Leasing vizeaza mentinerea  pozitiei de lider de piata

Unicredit Leasing vizeaza mentinerea pozitiei de lider de piata

In cadrul unui interviu oferit in exclusivitate pentru "Business Arena", Antoaneta Curteanu, CEO al Unicredit Leasing, a explicat ca anul trecut compania a operat schimbari de structura a retelei sale de vânzari, dar si a gamei de produse pentru fiecare segment in parte, venind in intâmpinarea clientilor cu produse competitive. Compania ofera servicii de leasing auto, atât financiar, cât si operational, de echipamente, imobiliar, precum si finantarea de proiecte complexe, fiind, potrivit Antoanetei Curteanu, primul jucator in topul firmelor de profil din România de peste patru ani.

BCR introduce creditarea in lei in cadrul Programului Prima Casa

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat lansarea creditarii in lei in cadrul Programului Prima Casa 4. Dobanda este variabila si este formata din Robor la trei luni plus o marja de 2,3% p.a. pentru clientii care isi incaseaza salariul intr-un cont BCR sau 2,5% p.a. pentru clientii care nu isi incaseaza salariul intr-un cont BCR.

Citibank offers structured notes for Romanian retail customers

Citibank has announced the expansion of its global investments offering for retail customers in Romania with newly-launched structured notes. According to the bank, these products respond to the need of customers for diversification into different asset classes, sectors, geographies and themes that they may not seek to have direct exposure to.

BCR face bilantul Programului Prima Casa

Banca Comerciala Romana (BCR) a acordat pana in prezent credite in valoare de 300 milioane euro in cadrul Programului Guvernamental Prima Casa 4 si astfel aproape 8.200 de familii si-au putut achizitiona prima locuinta.

Fondurile europene sustin povestile de succes

In contextul economic actual, in care putini oameni se gândesc sa riste punând bazele unei afaceri, exista persoane care investesc in calitate, in ciuda conditiilor grele pe care mediul de afaceri le ofera. În rândurile urmatoare va vom prezenta o poveste de succes, transformata in realitate cu sprijinul fondurilor europene. Este vorba despre crama Adamclisi, o crama aparte în tara noastra, detinuta de una dintre acele putine companii din România, Vifrana S.A., ce produce si imbuteliaza vinuri superioare, de cea mai buna calitate, dar mai ales ecologice.
Finantarea afacerii pe timp de criza

Finantarea afacerii pe timp de criza

Într-o perioada de criza, antreprenorii trebuie sa fie atenti la pericole, dar si la identificarea oportunitatilor ce pot aparea. Întreprinderile Mici si Mijlocii (IMM) sunt coloana vertebrala a economiei, acestea constituind motorul si principala sursa pentru crearea de locuri de munca. Banca Comerciala Româna (BCR) este alaturi de clientii sai IMM si nu numai, oferindu-le sprijinul sa treaca cu bine de aceasta perioada economica dificila. Astfel, BCR a acordat, în primele opt luni ale anului 2011, în pofida perioadei dificile, mai mult de un miliard de lei credite noi sectorului IMM, în crestere cu 10% fata de începutul anului. Totodata, banca îsi propune sa continue, într-un ritm accelerat, procesul de finantare a economiei si în perioada care urmeaza.
CEC Bank - Prestigiu si Traditie

CEC Bank - Prestigiu si Traditie

Anuntând finalizarea obiectivului strategic de a crea o banca universala moderna, Presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea, a declarat intr-un interviu acordat Business Arena ca banca pe care o conduce va continua in perioada urmatoare sa consolideze ceea ce s-a realizat, atât pe segmentul ofertei de produse si servicii, cât si al pregatirii personalului si al platformei tehnice. In aceasta perioada, in care banca se pregateste sa aniverseze 147 de ani de la infiintare, Presedintele CEC Bank trece in revista realizarile echipei sale si puncteaza obiectivele viitoare de dezvoltare.

Despre creditare

Activitatea de creditare a insemnat si a avut la baza intotdeauna ca o conditie esentiala increderea intre parti. Insa pentru ca increderea nu este materiala si masurabila, de-a lungul secolelor, bancile au parametrizat factorii de incredere in conditiile si criteriile de eligibilitate asa cum le cunoastem noi acum.