Links Sitemap Business Linker Sitemap

Bank Leumi se alatura programului Prima Casa

3020 afisari
Bank Leumi Romania va putea acorda credite in valoare de 7,2 milioane euro in cadrul etapei a IV-a a programului Prima Casa. Banca a semnat protocolul de participare la program cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) si va finanta in cadrul acestui program atat achizitionarea de locuinte finalizate sau in constructie, precum si imobile care urmeaza sa fie construite.
Conditiile de acordare a imprumuturilor Prima Casa 4 raman neschimbate fata de etapele precedente ale programului, finantarile fiind acordate atat in lei cat si in valuta. Astfel, pentru imprumuturile in lei, dobanda va fi egala cu ROBOR 3M + 2.45% (marja bancii) iar pentru cele in valuta, dobanda va fi de EURIBOR 3M + 3.95%. Valoarea comisionului cuvenit FNCGIMM este de 0.49%/an.
"Succesul pe care l-am avut in etapele anterioare ale Programului „Prima Casa” ne-a determinat sa luam decizia de a intra si in Programul Prima Casa 4. Acest produs este, pentru persoanele eligibile, cea mai buna optiune pentru achizitionarea sau construirea unei locuinte, cu atat mai mult cu cat comisioanele noastre sunt ZERO, iar dobanzile sunt astfel calculate incat sa sprijinim cat mai bine accesarea fara probleme a unui imprumut”, a declarat Alin Alupei, Director Divizia Retail si Private Banking, Bank Leumi Romania.
Citeşte mai multe despre: Bank Leumi Romania, Prima Casa

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza