Links Sitemap Business Linker Sitemap

Kaspersky Lab prezintă noul Kaspersky Total Security multi-device cu protecție îmbunătățită pentru copii

937 afisari
Kaspersky Lab anunță noua versiune pentru Kaspersky Total Security multi-device. Datorită integrării soluției Kaspersky Safe Kids, în afară de a proteja informațiile confidențiale ale utilizatorilor, noul produs le va permite părinților să monitorizeze mai bine activitatea online a copiilor lor și locul unde se află la un moment dat.
În plus, îi va ajuta să-i țină departe de site-uri cu un conținut nepotrivit vârstei lor și să stabilească timpul pe care copiii îl pot petrece pe dispozitive digitale.
Copiii cu vârste foarte mici au acum acces la dispozitive conectate la Internet și multor părinți le este greu să se asigure că, indiferent de vârstă, pot să exploreze în siguranță lumea digitală. Potrivit unui studiu Kaspersky Lab, peste jumătate (52%) dintre respondenți cred că amenințările cibernetice din mediul online pentru copiii lor sunt în creștere. Mai mult, 45% și-au exprimat îngrijorarea cauzată de accesul neîngrădit la conținut online inadecvat sau explicit, 41% - că cei mici ar putea să comunice cu străini periculoși, iar un procent egal (40%) – că fac publice prea multe informații personale în mediul online.
Includerea Kaspersky Safe Kids în noua versiune Kaspersky Total Security – multi-device este menită să răspundă acestor temeri. Noul program multi-platformă face mai mult decât să protejeze copiii de conținut inadecvat, pe site-uri și în aplicații: îi ajută pe părinți să controleze timpul pe care copiii lor îl petrec pe dispozitive conectate la Internet. În plus, cu opțiunea Safe Location, părinții pot vedea unde se află copilul lor, în timp real, pot stabili zone sigure și primi alerte automate atunci când copilul părăsește perimetrul agreat.
“În prezent, copiii sunt tot timpul conectați la tehnologie, iar de multe ori părinții nu reușesc să înțeleagă ce se întâmplă în momentul în care copiii lor sunt online”, spune Peter Aleshkin, Head of Consumer Marketing, Emerging Markets, la Kaspersky Lab. “Soluțiile ca Safe Kids le dau părinților mai multe opțiuni în ceea ce privește protejarea și îndrumarea copiilor, astfel încât să stabilească ce este potrivit în mediul digital. Per total, cea mai eficientă și complexă protecție îmbină utilizarea unui program de protecție ca Safe Kids, cu alte măsuri practice, cum sunt păstrarea computerelor în spațiile destinate întregii familii și discuțiile cu copiii despre potențialele amenințări cibernetice.”
Pe lângă o mai bună protecție pentru copii, noile tehnologii de Private Browsing și Webcam Protection îi ajută pe utilizatori să-și protejeze intimitatea pe aproape orice dispozitiv, fie că este vorba de Windows, Mac, Android sau iPhone.
Opțiunea Private Browsing împiedică site-urile și aplicațiile web să colecteze informații cum sunt site-urile vizitate, termenii de căutare folosiți, locul unde se află și dispozitivele folosite. Tehnologia elimină, efectiv, acest tip de informații personale din traficul de Internet, asigurându-se că ele nu părăsesc dispozitivul. Acesta este punctul esențial de diferențiere între opțiunea Private Browsing de la Kaspersky Lab și instrumente similare.
Chiar dacă un utilizator simte că nu are nimic de ascuns, tot sunt dezavantaje în această continuă “supraveghere” online, legate în mod direct de costuri financiare. De exemplu, prețurile online la diferite bunuri și servicii pot varia în funcție de locul de unde vin utilizatorul și dispozitivul său, ca și de istoria vizitelor pe pagina acelor bunuri și servicii.
O altă funcție a soluției Kaspersky Lab detectează și notifică orice încercări ale unor programe freeware (programe cu drepturi de autor înregistrate și accesibile pentru utilizare gratuită, pe o perioadă nelimitată de timp) de a adăuga alte extensii pe dispozitivul utilizatorului. Change Control îi permite utilizatorului să reacționeze la tentativele de a i se schimba pagina principală sau motorul de căutare, de a instala anumite plugin-uri sau de a modifica unele dintre configurările rețelei fără acordul său. Odată raportată tentativa, utilizatorul poate alege să permită sau să blocheze schimbarea.
Administrarea parolelor poate fi făcută mult mai ușor cu Kaspersky Password Manager, o opțiune care face parte și ea din Kaspersky Total Security – multi-device. Kaspersky Password Manager creează parole complexe, le păstrează în siguranță, le sincronizează automat și le inserează pe toate dispozitivele unui utilizator.
Citeşte mai multe despre: Kaspersky Lab, Kaspersky Total Security

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza