Links Sitemap Business Linker Sitemap

IT&C

Vodafone activează primele stații radio 5G în România

Vodafone activează primele stații radio 5G în România

Vodafone România activează primele stații radio 5G în rețeaua sa mobilă Supernet 5G și permite românilor să aibă acces la specificațiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultimă generație. Potrivit companiei, clienții Vodafone România vor fi primii care se vor bucura de potențialul tehnologic al rețelei 5G de îndată ce telefoanele 5G vor fi disponibile pe piață.

Cel mai avansat robot social din lume va fi prezent la Bucharest Tech Week 2019

Cea de-a patra ediție a Bucharest Tech Week aduce în atenția profesioniștilor din mediul de business cele mai noi tendințe în tehnologie, împărtășite de peste 30 de experți internaționali. Una dintre vedetele ediției va fi Furhat, un robot înzestrat cu inteligență artificială, cu abilități sociale, și capacitatea de a interacționa cu oamenii într-un mod empatic: vorbind, ascultând, exprimând emoții și menținând contactul vizual.

SoftOne sets course towards the digital economy

SoftOne Technologies, the leading Cloud ERP provider and a member of Olympia Group has ended 2018 recording a solid 35% increase in turnover, maintaining the steep growth pace for a third consecutive year, with its Cloud and Mobile solutions accounting for more than 55% of this increase.

Xerox aduce optimizări de securitate și productivitate echipamentelor de imprimare Xerox AltaLink

Respectarea normelor de securitate și creșterea productivității la locul de muncă sunt două obiective care tocmai au devenit mai ușor de atins mulțumită echipamentelor multifuncționale Xerox AltaLink (MFP).

Circa 1,5% din populația activă a României lucrează în industria de outsourcing

În cadrul celei de-a șasea ediții a conferinței anuale "Romania at the Forefront of Innovation", organizată de Asociaţia Business Service Leaders in Romania (ABSL), din data de 9 octombrie 2018, se lansează raportul anual al industriei de outsourcing, care prezintă un sinopsis al sectorului și a tendințelor sale.

Nivelul crescut al complexității rețelelor determină o creștere a problemelor cu care se confruntă specialiștii din IT

Pe măsură ce rețelele companiilor se dezvoltă, în aceeași măsură cresc și problemele gestionării lor eficiente, arată un nou sondaj Oracle Communications. Conform raportului "Enterprise Networks in Transition: Taming the Chaos" (n.a.Tranziția rețelelor companiilor: Gestionarea haosului), specialiștii din IT și telecom au declarat că securitatea, frauda, precum și complexitatea rețelelor generate de amplificarea canalelor, reprezintă principalele lor probleme.
Huawei a atins pragul de 10 milioane de terminale P20 și P20 Pro vândute la nivel global

Huawei a atins pragul de 10 milioane de terminale P20 și P20 Pro vândute la nivel global

Huawei anunță stabilirea unui nou record în materie de vânzări. În numai cinci luni de la momentul lansării, compania a vândut 10 milioane de terminale HUAWEI P20 și P20 Pro. "Suntem extrem de încântați că tehnologia inovatoare pusă la dispoziție de Huawei consumatorilor, prin intermediul celor mai recente flagship-uri pe care le-am lansat, a fost adoptată extrem de rapid de iubitorii de tehnologie de pe întreg globul.
România continuă să fie o piață atractivă pentru outsourcing

România continuă să fie o piață atractivă pentru outsourcing

Connections, lider pe piața de digital transformation din România, Bulgaria și Serbia a realizat o analiză a oportunităților pe care Canada, Australia, Noua Zeelandă și Asia de SE le au atunci când externalizează operațiunile IT în România.

Vodafone România numește un nou Director de Resurse Umane

Fragiski Melissa, Director de Resurse Umane în cadrul Vodafone Grecia, este desemnată, începând cu data de 3 septembrie 2018, Director de Resurse Umane și membru al echipei executive a Vodafone România, raportându-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei.

Huawei devine al doilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri la nivel global

Huawei a devenit al doilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri din lume în al doilea trimestru din 2018, potrivit datelor publicate de IDC. Această realizare se datorează, în principal, rezultatelor vânzărilor modelului P20 Pro. Pentru prima dată în istoria companiei, Huawei urcă pe a doua poziție în topul celor mai mari producători de smartphone-uri din lume.

Connections semnează parteneriatul cu UiPath

Connections, firmă ce activează pe piața de digital transformation din România, Bulgaria și Serbia, a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, prin care va ajuta companiile din România și clienții globali să implementeze și să beneficieze de avantajele tehnologiei RPA.
Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2018

Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2018

Vodafone România a înregistrat, în total, 9.638.486 de clienți la 30 iunie 2018, ceea ce reprezintă o creștere cu 0,6% față de aceeași perioadă a anului trecut.

BearingPoint își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate Cibernetică din România

Firma de consultanță în management și tehnologie BearingPoint a anunțat astăzi că își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate (CoE) din România. Într-o lume a afacerilor digitale interconectate, numărul vulnerabilităților la adresa securității crește exponențial, iar BearingPoint, prin Centrul său de Excelență pentru Consultanță în Securitate, îi va ajuta pe clienții săi să își continue activitatea în condiții de securitate în acest mediu complex și dinamic.

Xerox lanseaza doua echipamente multifunctionale A3 monocrome pentru companiile mici

Xerox vine in ajutorul firmelor mici si mijlocii si lanseaza Xerox B1022/B1025, doua echipamente multifunctionale de imprimare (MFP-uri) care contribuie la cresterea nivelului de productivitate, reduc costurile si simplifica sarcinile de lucru zilnice din birourile de mici dimensiuni.

Arggo Consulting lansează o soluție de business dedicată industriei de retail

Arggo Consulting, o companie 100% românească ce oferă soluții software de eficientizare pentru organizații, lansează un nou produs care aliniază operatorii economici din industria de retail cu normele legislative aduse de OUG 28/1999 cu privire la echiparea cu jurnal electronic a caselor de marcat fiscale.

Veeam anunță o creștere record în 2018 și se apropie de o cifră de afaceri de 1 miliard de dolari

Veeam Software, liderul în gestionarea inteligentă a datelor pentru afacerile bazate pe hiper accesibilitate (Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise), marchează cel de-al 39-lea trimestru consecutiv de creștere, cu 21% mai mult decât anul trecut.

Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiază de oferte simplificate

În campania specială de vară, utilizatorii serviciilor Vodafone preplătite au la dispoziție un portofoliu simplificat de oferte, în care bonusurile de până la 100.000 de MB devin parte integrantă din oferta lunară.

Vodafone România oferă cele mai noi terminale marcă proprie - Vodafone Smart N9 și N9 Lite

Vodafone România introduce în ofertă cele mai noi terminale marcă proprie, Vodafone Smart N9 și N9 Lite. Ambele terminale sunt proiectate, dezvoltate și testate de echipele internaționale de design Vodafone din Düsseldorf, München și Berlin.
Alfa Software numește un nou Director General

Alfa Software numește un nou Director General

Afla Software, furnizor de sisteme informatice de business, anunță numirea lui Cristian Gabriel Pavel în funcția de Director General. Din această funcție, Pavel va gestiona planurile privind dezvoltarea companiei la nivel național și creșterea acesteia pe termen lung.

Vodafone România și Telekom Romania încheie un acord pentru servicii wholesale

Vodafone România a încheiat un acord cu Telekom Romania pentru servicii wholesale, pe baza căruia Vodafone va putea lansa servicii de internet fix și TV, folosind rețeaua de fibră optică a Telekom Romania din zonele urbane. Acordul va permite Telekom să își exploateze mai bine infrastructura fixă.