Links Sitemap Business Linker Sitemap

Tailent încheie un parteneriat cu furnizorul de soluții Wolters Kluwer România

723 afisari
Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluții Robotic Process Automation (RPA), încheie un parteneriat cu furnizorul de soluții Wolters Kluwer România pentru a introduce soluții de automatizare la prețuri accesibile în industrii cu reglementări stricte precum domeniile juridic, conformitate, fiscal și contabilitate. Soluțiile RPA accesibile sunt foarte potrivite pentru astfel de sectoare unde angajații au de îndeplinit zilnic sarcini de rutină.
Angajații din aceste industrii trebuie să realizeze manual numeroase activități și procese operaționale, cum ar fi colectarea și validarea datelor, verificare rapoartelor, calcularea și completarea documentelor și a declarațiilor. Parteneriatul cu Wolters Kluwer România, un furnizor de soluții informatice și software pentru profesioniști, va oferi Tailent oportunitatea de a aduce instrumente RPA accesibile într-o zonă economică mai largă.
"Suntem o echipă de experți care oferă soluții informatice și servicii pentru sectoarele fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare. Adăugăm acum Tailent Automation Platform, o soluție puternică de RPA, în portofoliul nostru și în aria noastră de expertiză pentru a degreva profesioniștii calificați de munca repetitivă și de activitățile de rutină”, a spus Adrian Măntoiu, Managing Director în cadrul Wolters Kluwer România.   
Platforma RPA de la Tailent oferă companiilor din toate sectoarele de activitate oportunitatea de a se baza pe tehnologie pentru a elimina acțiuni repetitive și a susține angajații să adauge mai multă valoare muncii lor și să evolueze mai rapid pe plan profesional.
"Instrumentele noastre oferă oportunități importante, rapide și accesibile, companiilor din domenii strict reglementate, cum ar fi firmele de avocatură, companiile de consultanță fiscală și contabilitate sau de sănătate, prin care să-și eficientizeze procesele și să-și diminueze costurile. Prin intermediul platformei noastre, organizațiile se pot baza pe tehnologie pentru a rezolva sarcinile de rutină, previzibile, și pot lăsa profesioniștii din echipă să se concentreze pe activități cu valoare adăugată mai mare. Obținând mai mult timp pentru echipele lor, organizațiile pot recupera rapid investițiile în roboți software, și, în plus, pot construi un viitor mai bun pentru oameni și pentru societate în ansamblu”, a spus Mario Popescu, CEO Tailent.
Wolters Kluwer România face parte din grupul multinațional cu același nume și a fost înființată în 2005. Compania oferă profesioniștilor din domeniul juridic și al afacerilor din România servicii și soluții software.
Tailent se află în prezent într-un proces de expansiune, atât la nivel local, cât și internațional, prin intrarea în noi parteneriate și piețe strategice, RPA fiind o industrie care a accelerat puternic în ultimii ani, la nivel global, iar România a devenit un important furnizor global de soluții bazate pe această tehnologie. Recent, compania a semnat un acord cu furnizorul de soluții integrate de management Winsig, o companie portugheză cu o bază extinsă de clienți în Europa, Africa și America de Sud.
Citeşte mai multe despre: Wolters Kluwer, Tailent

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza