Links Sitemap Business Linker Sitemap

Telekom oferă soluții de monitorizare a pacienților pentru spitalul Polaris Medical din Cluj

1049 afisari
Telekom Romania furnizează servicii IT&C pentru spitalul Polaris Medical, cel mai mare spital privat de recuperare din România, deschis de curând în vecinătatea municipiului Cluj-Napoca, în comuna Sugeagu, contribuind astfel la îmbunătăţirea actului medical şi facilitând îngrijirea atentă a pacienţilor, la standarde internaționale.
Printre soluţiile şi serviciile dezvoltate de Telekom pentru spitalul Polaris se numără brățările cu buton de panică ce permit monitorizarea permanentă şi localizarea pacienților într-un spațiu delimitat. Astfel, personalul medical poate interveni rapid în situații de urgență. În plus, aparatura spitalului și echipamentele IT sunt interconectate  și permit transferul de date în cadrul rețelei interne, dar și a celei externe. În perimetrul spitalului este disponibilă o soluție wireless de internet securizată, care permite separarea traficului de date util personalului medical de cel necesar pacienților sau vizitatorilor.  Serviciile de internet wi-fi sunt disponibile gratuit vizitatorilor și pacienților.

Spitalul dispune și de un număr scurt de informații, dar și de o centrală telefonică proprie, care asigură serviciile de voce fixă atât în interiorul spitalului, cât și extern, având la bază tehnologia VoIP, inclusiv telefonie via wi-fi. 

Soluția a fost dezvoltată în paralel cu construcția unității medicale, fiind concepută în funcție de nevoile specifice ale spitalului. 

"Ne dorim să oferim cele mai bune servicii pacienților noștri, drept urmare, tot ce se întâmplă în acest spital, inclusiv în zona de tehnologie, este la cel mai înalt nivel de performanță. Aparatura modernă a spitalului Polaris Medical este conectată la internet cu ajutorul serviciilor  Telekom; astfel putem transmite rapid și în siguranță toate informațiile. O altă soluție de la Telekom ne permite localizarea pacienților în cadrul spitalului cu ajutorul brățărilor, acestea fiind dotate și cu buton de panică pentru urgențe. Prin rețeaua de internet wi-fi medicii pot accesa instant aplicațiile interne sau vizualiza analizele pacientilor. De internet gratuit beneficiază și pacienții sau vizitatorii spitalului”, a declarat Cosmin Mureșan director IT, Polaris Medical, Cluj.
Citeşte mai multe despre: Telekom Romania, Polaris Medical

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza