Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

Alpha Bank isi rasplateste clientii pentru folosirea cardului de credit

Alpha Bank Romania a anuntat lansarea unei noi campanii adresate detinatorilor de carduri de credit emise de banca, care folosesc cu precadere cardul pentru a plati la comercianti.

Programul de granturi Raiffeisen Comunitati si-a desemnat castigatorii

Raiffeisen Bank a anuntat finantarea a 25 de proiecte, prin programul de granturi Raiffeisen Comunitati, aflat la a doua editie. Potrivit bancii, proiectele castigatoare au primit voturile a peste 64.000 de persoane.

CEC Bank si UNIQA Asigurari de viata ofera asigurari atasate creditelor ipotecare

CEC Bank, in parteneriat cu UNIQA Asigurari de viata, ofera clientilor bancii asigurarea de deces si invaliditate atasata creditelor garantate cu ipoteca.

BCR raporteaza cresteri ale tranzactiilor prin serviciul Alo 24 Banking BCR

BCR a anuntat ca clientii sai din categoria microintreprinderilor au efectuat, in primele opt luni ale anului 2012, tranzactii prin intermediul serviciului Alo 24 Banking BCR in valoare de peste 50 milioane lei.

CEC Bank si MasterCard Europe lanseaza serviciul MoneySend

CEC Bank si MasterCard Europe aduc in Romania, in premiera pentru spatiul comunitar european, serviciul MoneySend. Potrivit anuntului, serviciul permite detinatorilor de carduri emise de CEC Bank sa trimita bani catre orice persoana care detine un card MasterCard sau Maestro emis in Romania sau intr-o serie de tari europene, de institutii financiare certificate pentru acest serviciu.

good.bee Tranzactii Mobile devine BCR Partener Mobil

good.bee Tranzactii Mobile si-a schimbat, recent, denumirea in BCR Partener Mobil SRL. Initial o subsidiara a holdingului good.bee, detinut de catre Erste Group si Fundatia ERSTE, compania good.bee Service RO s-a lansat pe piata romaneasca in martie 2009, oferind serviciul good.bee prin care asigura accesul la servicii bancare de baza: un cont curent in lei la BCR, un card de debit Visa Electron si serviciul de tranzacŇ£ionare mobila.

Raiffeisen Bank anunta cresterea profitului

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 50 de milioane de euro in primele sase luni ale lui 2012, in crestere cu 28% fata de 39 de milioane de euro, cat inregistra in iunie 2011.

Stock prices reflect a weaker economic outlook

Equity markets in both the developed countries and the Emerging Markets ultimately ended up with a flat trend for the month of July, according to a Raiffeisen Capital Management report.

Alpha Premier aduce premii si castiguri din dobanzi

Alpha Bank Romania ofera promotional, pana la sfarsitul lunii august, contul de economisire Alpha Premier, ce aduce clientilor atat castiguri din dobanda, cat si acces permanent la fondurile din cont.

BCR BpL reduce comisionul de administrare pentru credite

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a anuntat reducerea comisionului de administrare pentru creditele nou acordate, de la 0,15% la 0,05%.

Citibank secures new awards

Citibank Romania won for the second consecutive year the awards for Best Corporate/ Institutional Internet Bank and Best Consumer Internet Bank in Romania.

BCR atrage peste 70 milioane lei de la clienti prin phone banking

BCR a anuntat atragerea a peste 70 milioane lei de la clientii sai prin serviciul Alo 24 Banking BCR in prima jumatate a anului 2012.

BCR acorda sprijin start-up-urilor si IMM-urilor

Banca Comerciala Romana (BCR) acorda credite microintreprinderilor si intreprinderilor mici si mijlocii in conditii avantajoase in urma semnarii unei conventii cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM) privind Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START, aferent anului bugetar 2012.

OTP Bank lanseaza serviciul de economisire periodica automata

OTP Bank Romania a anuntat lansarea serviciului de economisire periodica automata, disponibil prin intermediul programului OTP Mentor.

Raiffeisen Bank imbunatateste platforma de online banking

Raiffeisen Bank a anuntat relansarea serviciului de internet banking - Raiffeisen Online, cu un nou design si functionalitati imbunatatite.

Clientii BCR au efectuat schimburi valutare de peste doua miliarde lei

BCR a anuntat ca in primele cinci luni ale acestui an clientii sai au efectuat peste 1,5 milioane operatiuni de schimb valutar (cumparare/vanzare), valoarea acestora depasind doua miliarde lei.

Volksbank majoreaza dobanzile la depozite

Volksbank Romania a anuntat majorarea dobanzilor la depozitul la termen Platinum Extra in Lei si Euro cu ocazia aniversarii a 12 ani de la intrarea bancii pe piata din Romania.

Clientii BCR au efectuat peste 100.000 de operatiuni de pe telefoane mobile

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca de la inceputul anului clientii sai au efectuat peste 100.000 de operatiuni de pe telefoanele mobile prin intermediul serviciului de Internet Banking Click 24 Banking BCR.

EIB and BCR support SMEs, midcaps and municipalities

The European Investment Bank (EIB) and Banca Comerciala Romania (BCR) have announced the signing of a 50 million Euro loan agreement to finance projects to be carried out by small and medium-sized enterprises (SMEs), midcap companies and public entities in Romania.

Raiffeisen Bank International anunta dublarea profitului

Raiffeisen Bank International AG (RBI) a anuntat un profit consolidat de 541 milioane euro pentru primul trimestru al anului 2012, care reprezinta o crestere de 100,4% fata de primul trimestru al anului precedent.