Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

Intesa Sanpaolo Bank Romania lanseaza Debit Direct

Intesa Sanpaolo Bank Romania oferă clientilor sai gratuit serviciul Direct Debit ce faciliteaza plata facturilor din contul curent, in mod automat, la data scadentei.

BCR proceseaza primele facturi electronice

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat procesarea primelor facturi in format electronic din Romania, emise de furnizorul de servicii preplatite Edenred, dupa ce banca lansase impreuna cu TRANSFOND serviciile de facturare electronica.

BCR diversifica oferta pentru microintreprinderi si PFA

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat punerea la dispozitia clientilor sai microintreprinderi sau Persoane Fizice Autorizate a unor noi functionalitati prin intermediul Serviciului de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR - Alo 24 Banking BCR si Click 24 Banking BCR.

Intesa Sanpaolo Bank anunta rezultate imbunatatite

Intesa Sanpaolo Bank Romania, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, a anuntat consolidarea principalilor indicatori financiari in prima jumatate a anului in curs.

EBRD boosts financing for SMEs in Romania

The EBRD has increased the availability of financing to the real economy in Romania with a 20 million Euro credit line to Millennium Bank Romania for on-lending to small and medium-sized enterprises (SMEs). The funds will be used for mid-term financing of investment projects or short term working capital loans, including revolving credit lines and overdraft facilities.

BRD-Groupe Societe Generale secures EBRD financing

The EBRD is boosting the availability of financing to the real economy in Romania, with a 50 million Euro credit line to BRD-Groupe Societe Generale for on-lending to private small and medium-sized enterprises (SMEs) and corporates.
The Romanian Mortgage Market: Where to? A Bancpost perspective

The Romanian Mortgage Market: Where to? A Bancpost perspective

Interview with Ana Cernat Executive Manager, Mortgage Lending Sector, Bancpost - Member of EFG Eurobank How did the mortgage market and Bancpost mortgage portfolio fare through the crisis? The mortgage loans and in general the secured loans weathered better the storm than the other types of retail portfolios in Romania.

Provident Financial raporteaza rezultate pozitive

Compania de credite de consum Provident Financial România a anuntat ca la sfârşitul lunii iunie 2010 avea peste 187.000 de clienţi, în creştere de la 120.000 de clienţi în iunie 2009. Provident Financial România a emis în prima jumătate a acestui an împrumuturi cu o valoare totală de peste 42 milioane de euro, în creştere de la 30 milioane de euro în primul semestru din 2009. Veniturile companiei s-au apropiat de 30 milioane de euro în primele şase luni din 2010, de la 17,5 milioane de euro în primul semestru din 2009.

Intesa Sanpaolo Bank isi majoreaza capitalul social

Intesa Sanpaolo Bank a anuntat majorarea capitalului social cu 125 milioane lei (30 milioane euro) prin aport exclusiv in numerar al Grupului Intesa Sanpaolo.
Fondurile europene intre goana dupa aur si calul troian. Solutii Bancpost

Fondurile europene intre goana dupa aur si calul troian. Solutii Bancpost

Voi începe direct: sunt bancile vinovate pentru rata mica de absorbtie a fondurilor europene pâna în prezent? Ma tem ca a cauta vinovatii într-o parte sau alta, la autoritati, consultanti, companii sau banci, nu este productiv. Rata redusa a absorbitiei cred ca este cauzata de un cumul de factori care depaseste "gradina" fiecarei institutii în parte si nu poate fi acoperita în detaliu aici. În mod cert însa, a existat o asteptare foarte mare ca bancile vor credita fara probleme proiectele aprobate de autoritati pe fonduri europene. Din pacate, aceasta asteptare nu s-a concretizat si în realitate.

Deţinătorii Citi Credit Card pot intra gratuit la muzee

Citibank România, în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, oferă deţinătorilor Citi Credit Card acces gratuit la 15 muzee din România. O premieră pe piaţa de produse şi servicii bancare din România, acest beneficiu are la bază parteneriatul dintre Citibank România şi Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.

BCR anunta modificari ale comisionului de rambursare anticipata

BCR a anuntat alinierea comisionului de rambursare anticipata, pentru creditele negarantate nou acordate (de tip Divers, Motor si Practic), cu prevederile Directivei 2008/48/CE a Parlamentului European si a Consiliului Uniunii Europene.

Bank Leumi Romania isi consolideaza profitul

Bank Leumi Romania a raportat un profit net de 12,7 milioane lei pentru anul 2009, in crestere fata de nivelul de 7,5 milioane inregistrat in anul precedent.

Aniversare pentru ReGIS

BNR a anuntat implinirea a cinci ani de la lansarea sistemului cu decontare pe baza bruta in timp real ReGIS.

Rezervele valutare ale BNR au crescut in martie

BNR a anuntat ca rezervele valutare s-au situat la nivelul de 32,036 miliarde de euro la sfarsitul lunii martie, fata de 29,739 miliarde la 28 februarie 2010.

Erste Group si BCR finanteaza companiile Grupului Mechel

Erste Group si Banca Comerciala Romana au anuntat semnarea incheierii unui contract de credit in beneficiul Mechel Campia Turzii, impreuna cu Mechel Targoviste si Ductil Steel, in valoare totala de 30 milioane de Euro.

EBRD supplements BCR credit line

The EBRD has announced its decision to support further the implementation of sustainable energy projects in Romania with a new 10 million Euro loan to Banca Comerciala Romana (BCR), for on-lending to private companies seeking to improve their energy efficiency.

BNR reduce dobanda de politica monetara

Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a hotarat reducerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 6,5% pe an de la 7,0%, incepand cu data de 30 martie 2010.

Noi oportunitati pentru clientii de Private Banking ai BCR

BCR a anuntat ca ofera clientilor sai posibilitatea de a tranzactiona Certificate de investitii avand ca activ suport aurul emise de Erste Bank si listate la bursele din Viena si din Stuttgart.

Foreign investment in CEE slumped in 2009

Five bumper years of foreign direct investment (FDI) in Central and Eastern Europe took a hammering last year as the effects of the credit crunch and recession bit, according to PricewaterhouseCoopers economists.