Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Daily News

Piața alimentelor ecologice pentru copii este estimată să crească cu circa 5% în 2018

Superfood Company, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de produse pentru copii mici, estimează o majorare de 5% pe segmentul produselor alimentare ecologice destinate copiilor de până la 3 ani.

Ambasadoarele Bucharest RUNNING CLUB îndeamnă copiii și adolescenții să participe la cursele gratuite din cadrul Volkswagen Semimaratonul București

Campioanele olimpice Monica Roșu și Viorica Susanu, ambasadoare ale Bucharest RUNNING CLUB, au vizitat pe 18 aprilie Liceul Teoretic Ion Barbu din București pentru a promova practicarea sportului în rândul copiilor și a-i invita pe aceștia să se înscrie la cursele gratuite din cadrul Volkswagen Semimaratonul București, care se va desfășura în perioada 12-13 mai.
Ministerul Finanţelor plateste prima transa catre Banca Asiatică pentru Investiţii în Infrastructură

Ministerul Finanţelor plateste prima transa catre Banca Asiatică pentru Investiţii în Infrastructură

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) urmează să vireze, în acest an, 6,12 milioane de dolari pentru aderarea României la Banca Asiatică pentru Investiţii în Infrastructură (AIIB), se arată într-un proiect de lege publicat pe site-ul instituţiei.

Raiffeisen Bank și Junior Achievement lansează programul de educație financiară ABCdar bancar în format digital

Ediția a opta ABCdar bancar, programul de educație financiară dezvoltat de Junior Achievement (JA) și susținut de către Raiffeisen Bank, aduce, gratuit, elevilor de liceu și profesorilor din România componenta de învățare digitală, dezvoltată prin intermediul platformei LMS JA Inspire. Aceasta vine în completarea instrumentelor clasice prezente la clasă (manuale tipărite pentru elevi și ghidul profesorului), dând elevilor posibilitatea unei experiențe de învățare individualizată a
Proiectul Pădurea de Mâine continuă cu plantarea a 10 hectare la Dumbrăvița, Brașov

Proiectul Pădurea de Mâine continuă cu plantarea a 10 hectare la Dumbrăvița, Brașov

Pe 14 aprilie proiectul "Pădurea de Mâine" a mobilizat cca. 200 de voluntari care au ajutat la reîmpădurirea a 10 hectare din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov.

KFC deschide un nou restaurant la Auchan Drumul Taberei

KFC deschide un nou restaurant în Bucureşti, dotat cu sistem de servire de tip fusion.

Lidl România urmărește reducerea cantității de plastic utilizate

Lidl România continuă acțiunile în direcția sustenabilității, propunându-și să reducă plasticul utilizat cu 20%, până în 2025. Compania are în plan să atingă acest obiectiv prin creșterea cantității de materiale reciclate din ambalajele produselor marcă proprie, care reprezintă aproximativ 80% din întregul sortiment de produse.

Conducere nouă pentru British American Tobacco România

Operațiunile din cadrul regiunii Europa Centrală și de Sud ale British American Tobacco vor fi conduse din București de către Ram Addanki. Aria Europa Centrală și de Sud (South Central Europe Area - SCEA) include 8 țări care raportează României de la sfârșitul anului 2017: Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Slovenia și Croația, precum și Kosovo.

Global Finance: RBI is Best Bank in Central and Eastern Europe

Raiffeisen Bank International AG (RBI) was named "Best Bank in Central and Eastern Europe" by "Global Finance" in the framework of "The World's Best Banks 2018" awards competition.

Liviu Rogojinaru a fost numit în funcția de Vicepreședinte al Consiliului Economic și Social

Plenul Consiliului Economic și Social (CES), organism consultativ al Parlamentului şi al Guvernului României constituit în scopul realizării dialogului tripartit la nivel naţional dintre organizaţiile patronale, organizaţiile sindicale şi reprezentanţi ai asociaţiilor şi fundaţiilor neguvernamentale ai societăţii civile, l-au ales în funcția de Vicepreședinte al CES, pentru următorul an, pe Liviu Rogojinaru, Secretar General al CNIPMMR.

Smartree Romania a raportat venituri în creștere cu 20% în 2017

Smartree, unul dintre liderii din România pe piața de externalizare a proceselor de HR, a înregistrat, anul trecut, un avans de circa 20% al business-ului, datorită creșterii pe segmentul serviciilor de muncă temporară, precum și a celor de externalizare calcul salarial și aplicații software dedicate proceselor de resurse umane.

UniCredit Leasing extinde investițiile pe scena motorsportului din România

Echipa UniCredit Leasing Motorsport, proiect al liderului industriei de leasing din România, a intrat oficial astăzi în al doilea sezon cu obiective ambițioase.

Eolianul produce la capacitate maximă

Energia eoliană s-a situat pe primul loc astăzi, 23 martie, în cadrul mixului de producţie a energiei electrice din România.

Clinica AS, centru de well-being medical, își deschide portile

Luna martie, deși este dedicată femeilor, aduce noutăți și pentru bărbați, mai exact, lansarea Clinicii AS, primul centru de well-being medical. Aici găsești o echipă de medici specialiști care oferă scheme de tratamente integrate utilizând aparatură de ultimă generație.

Athénée Palace Hilton anunță numirea unui nou Director General

Athénée Palace Hilton București anunță desemnarea lui Rainer Gieringer la conducerea hotelului, înlocuindu-l pe Aykut Korkmaz, care a preluat poziția de director general la Hilton Baku.

Angela Gheorghiu premiată cu Victoire d'Honneur pentru cariera sa

Angela Gheorghiu va primi mâine seară premiul Victoire d'Honneur pentru cariera sa exemplară, în cadrul celei de-a 25-a ediție a premiilor Victoires de la Musique Classique, cunoscute drept echivalentul francez al premiilor americane Grammy.

Be an Innovator 2018 - se lansează o nouă ediție a concursului de idei inovatoare pentru studenți

Firma de consultanță din domeniul managementului și tehnologiei, BearingPoint, încurajează din nou studenții să participe la concursul de idei și start-up-uri cu proiectele lor inovatoare care se potrivesc motto-ului "Go Digital".

Omagiu la Institutul Cultural Român - 142 de ani de Brâncuși

Institutul Cultural Român a găzduit luni, 19 februarie 2018, evenimentul "Brâncuși - Duchamp - Marthe, în intimitatea atelierului din Impasse Ronsin", prilej cu care au fost lansate albumele Brancusi et Marthe - ou l'histoire d'amour entre Tantan et Tonton și Correspondance Brancusi - Duchamp.

JTI România primește certificarea Top Employer pentru a cincea oară consecutiv

JTI a fost certificată, pentru al cincilea an consecutiv, Top Employer România 2018 (Angajator de Top) și Top Employer Europe 2018, în urma evaluării realizate de Institutul Top Employers.

Groupama Asigurari este alături de sportivii români care participă la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

Groupama Asigurări, asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, este din nou alături de sportivii români care participă la ediţia de iarnă a celui mai important eveniment sportiv din lume, Jocurile Olimpice Pyeongchang 2018. "Dincolo de rezultate, participarea sportivilor români la Jocurile Olimpice de Iarnă este un exemplu de continuitate în performanță. Continuitatea și performanța sunt parte din ADN-ul Groupama Asigurări, iar implicarea noastră în susținerea delegației României este o reconfirmare a valorilor care ne ghidează activitatea zi de zi, aceea de a fi alături de clienții noștri atunci când au mai mare nevoie de noi astfel încât ei să se poată concentra pe lucrurile care sunt cu adevărat importante.