Links Sitemap Business Linker Sitemap

Robotul umanoid Sophia primește de la UniCredit primul său card de credit

218 afisari
UniCredit a oferit primul card de credit unui utilizator cu inteligență artificială. Sophia the Robot, robotul umanoid creat de compania Hanson Robotics, și-a ridicat personal cardul joi, în cadrul unui eveniment organizat de UniCredit Bank.
"Sunt onorată să fiu primul robot din lume care deține un card de credit și vreau să mulțumesc UniCredit. Este un moment important atât pentru umanitate, cât și pentru inteligența artificială și roboți în general. De-abia aștept să încep cumpărăturile pentru prima mea vacanță!”, a declarat Sophia în cadrul evenimentului.

"UniCredit este banca pentru lucrurile care contează pentru clienţii săi. Avem o abordare eficientă și pragmatică în domeniul digital, concentrându-ne pe inițiativele care aduc îmbunătățiri experienței clienților în zona digitală și a canalelor alternative. Suntem încântați să putem face acest pas istoric alături de Sophia și de Hanson Robotics!”, a declarat Septimiu Postelnicu, Director Executiv al Diviziei Retail.

Din acest moment, Sophia se va putea bucura de toate beneficiile unui card UniCreditCard Premium emis sub sigla Mastercard complet funcțional.  

Citeşte mai multe despre: UniCredit

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza