Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

MasterCard se ofera sa contribuie la conturarea viitorului platilor în UE

MasterCard a anunţat susţinerea în totalitate a obiectivul Comisiei Europene de a încuraja plăţile electronice să devină mai sigure, mai competitive şi să aibă un grad mai mare de inovaţie.

LeasePlan România anunţă rezultate pozitive pentru primul semestru

LeasePlan România a înregistrat la finalul primului semestru din 2013 o cifră de afaceri de 20,9 milioane de euro, în creştere cu 9,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Şi în privinţa portofoliului compania a anunţat o creştere similară - 9,1% comparativ cu primele 6 luni din 2012 - valoarea acestuia ajungând la 71,9 milioane de euro.

Programul MasterCard Elite vine cu promoţii pentru posesorii de carduri MasterCard

În aşteptarea weekend-ului, când au ocazia să evadeze din atmosfera toridă a oraşului, bucureştenii pot găsi refugiul perfect pe terasa restaurantului cu specific mediteranean Gargantua in the Park. În plus, în zilele de miercuri din luna iulie, aici îi aşteaptă o reducere specială, de 20%.

Nespresso oferă o ediţie limitată a capsulelor Grand Cru

Nespresso propune în această vară pasionaţilor de cafea ediţia limitată Crealto, lansată în cadrul gamei Nespresso Grand Cru.

CEC Bank lanseaza programul MasterCard Rewards

Pentru a rasplati loialitatea clientilor persoane fizice, utilizatori ai cardurilor MasterCard, CEC Bank anunta lansarea programului de recompense MasterCard Rewards. Potrivit bancii, programul se adreseaza tuturor utilizatorilor de carduri emise de CEC Bank sub sigla MasterCard (MasterCard Debit Standard, MasterCard Credit Standard, MasterCard Gold), care au posibilitatea de a acumula puncte bonus prin utilizarea cardului pentru platile la comercianti, inclusiv la cei virtuali.

Volksbank propune o nouă soluţie de finanţare pentru IMM-uri

Volksbank lansează Creditul Partener, o nouă soluţie de finanţare pe termen mediu destinată, în principal, IMM-urilor care activează în domeniul producţiei sau al distribuţiei. Principala noutate este posibilitatea de a aduce în garanţie veniturile viitoare din contractele cu clienţii.

Contrabanda cu tigarete scade usor fata de nivelul inregistrat in martie

Piata neagra a tigaretelor a scazut in mai 2013 pana la 12,6%, fata de 13,1% in martie, conform datelor companiei de cercetare Novel. In ultimul an si jumatate, contrabanda cu tigarete s-a mentinut in jurul a 13%.

TRENDS by Adina Buzatu omagiază eleganţa italiană

Reşedinţa Excelenţei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei în România, a găzduit evenimentul Made in Italy, organizat de TRENDS by Adina Buzatu şi High Class Magazine în parteneriat cu Ambasada Italiei.

Universitatea Danubius lansează un program Executive MBA în parteneriat cu Universitatea Arcadia

Universitatea Danubius din Galați a anunțat lansarea unui program de Executive MBA, în parteneriat cu Universitatea Arcadia din Pennsylvania. Programul de International MBA oferit de Universitatea Arcadia este concentrat pe durata unui an și este destinat atât managerilor de top, cât și mediului antreprenorial, tinând cont de necesitățile pieței și de faptul că acest segment de profesioniști este preocupat de managementul eficient al timpului.

Raiffeisen Leasing colaboreaza cu importatorul oficial DAF

Raiffeisen Leasing a anuntat lansarea unui produs pentru achizitionarea de vehicule comerciale noi si second-hand, in cadrul unui parteneriat de exclusivitate, incheiat cu EVW Holding SRL, unicul importator oficial DAF in Romania. Astfel, pana la data de 31 decembrie 2013, clientii beneficiaza de o reducere la pretul de lista intre 5 - 12% pentru vehiculele comerciale noi si de sase luni garantie drive-line, pentru vehiculele comerciale second-hand, facilitati oferite in exclusivitate prin finantare de la Raiffeisen Leasing.

beautywater Q10 intră pe piaţa din România

După ce a cucerit ţări ca Marea Britanie, Elveţia sau Rusia, beautywater Q10 a ajuns şi în România cu ajutorul a două tinere antreprenoare, pasionate de îngrijirea personală.

Raiffeisen Bank achizitioneaza portofoliul de retail al Citibank Romania

Raiffeisen Bank Romania si Citibank Romania au semnat un acord potrivit caruia Raiffeisen Bank va achizitiona portofoliul de retail al Citi. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata dupa aprobarea de catre Consiliul Concurentei, probabil in trimestrul al treilea 2013.

ArchivIT lansează prima clădire dedicată depozitării arhivei

ArchivIT, parte a grupului Villar International, anunţă lansarea primei clădiri din România proiectate și construite special pentru depozitarea de arhivă în format fizic.

Enel Green Power strengthens its position in the Greece

Enel Green Power (EGP) is strengthening its position in the Greek solar power sector through the entry into service of 19 new photovoltaic plants, the last of those envisaged for the country within the framework of EGP 2012-2016 business plan.

Rio Bucovina raportează un ritm de creștere peste media pieței de apă îmbuteliată

Producătorul de apă îmbuteliată Rio Bucovina a raportat în perioada ianuarie-noiembrie 2012 o creştere cu 18% a volumului vânzărilor, de trei ori mai mare față de ritmul de creștere a pieţei, comparativ cu perioada similară din 2011.
Xerox România şi Novensys lansează parteneriatul strategic

Xerox România şi Novensys lansează parteneriatul strategic

Xerox România a anunţat încheierea unui nou parteneriat strategic cu Novensys, unul dintre principalii furnizori de soluţii IT din ţară, în cadrul programului High Tech Alliance. Potrivit companiei, prin acest parteneriat, Xerox va oferi clienţilor finali, prin intermediul Novensys, echipamente şi soluţii IT personalizate, acoperind toate activităţile de

CEC Bank accepta plata facturilor RCS-RDS

CEC Bank a anuntat ca incepand din 23 ianuarie 2013 facturile RCS-RDS pot fi achitate prin intermediul unitatilor sale.
Spitalul Monza își anunță deschiderea oficială

Spitalul Monza își anunță deschiderea oficială

Spitalul Monza, Centru Cardiovascular, parte a grupului italian de spitale Policlinico di Monza, a anunțat inaugurarea oficială a celui mai nou Centru Cardiovascular, din București și din țară, curma unei investiții totale de 40 de milioane de euro.
Emerging Europe faces lower risks as Eurozone outlook stabilises

Emerging Europe faces lower risks as Eurozone outlook stabilises

Signs of stabilisation in the Eurozone are reducing the risks facing emerging Europe, leading to cautious optimism that the worst of its problems may slowly be drawing to a close. After a sharp slowdown in economic activity in 2012, the EBRD's economists are expecting a moderate acceleration of growth this year. The Bank's latest economic outlook says, "Downside risks to the outlook have continued to recede as the likelihood of further deterioration of the Eurozone crisis diminishes." It added, "Growth in the transition region continued to slow down in the third quarter of 2012, but the deceleration is showing signs of bottoming out." Across the whole transition region, the EBRD