Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Contrabanda cu tigarete isi continua scaderea in iulie

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie 2013 pana la 11,8%, fata de 12,6% in mai, conform datelor companiei de cercetare Novel. In ultimul an si jumatate, contrabanda cu tigarete s-a mentinut, in medie, la circa 13% din piata totala a tigaretelor.

Produsele IT si telecom stimuleaza cresterea vanzarilor la Flanco

Flanco a raportat vanzari in crestere cu 12% comparativ cu aceeasi perioada din 2012. Potrivit companiei, principalele motoare de crestere au provenit din zona produselor IT, telecom si electrocasnice mici.

Volksbank îşi extinde rețeaua din Bucureşti

Volksbank România continuă investițiile în extinderea reţelei de sucursale şi a deschis o nouă unitate în București, începând cu data de 20 august 2013.

Gartner poziţionează Xerox printre liderii din domeniul externalizării proceselor de business din Finanţe şi Contabilitate

Xerox a fost poziţionată de Gartner în cadranul de lideri pentru externalizarea complexă a proceselor de business din Finanţe şi Contabilitate la nivel global, 2013 Magic Quadrant for Comprehensive Finance and Accounting Business Process Outsourcing, Global.

Carrefour va deschide un nou hipermarket la Galaţi

Carrefour România va deschide un nou hipermarket în incinta centrului comercial Shopping City Galați, dezvoltat de NEPI. În cursul lunii iunie 2013, cele două companii au agreat termenii comerciali privind prezenţa unui hipermarket Carrefour în suprafaţă totală de 9.600 mp în cel mai nou centru comercial al orașului Galați, a cărui inaugurare este prevazută de către dezvoltator pentru trimestrul patru din 2013.

Carrefour extinde rețeaua magazinelor de proximitate

Carrefour a anunțat intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate în franciză: Express RostCom Avantgarden în orașul Brașov, prin colaborarea cu RostCom, respectiv Express Pipera-Tunari nr. 34 în Voluntari, prin colaborarea cu Traditional Ecologic.

Gorenje estimează o creştere de 10% a vâzărilor

Importatorul şi distribuitorul de produse electrocasnice Gorenje România, parte a grupului sloven Gorenje, mizează pe o creştere cu 10% a vâzărilor în acest an, comparativ cu 2012, la peste 13 milioane de euro.

Carrefour lansează un site de cumpărături online cu livrare la domiciliu

Carrefour a anunțat lansarea unui site de cumpărături online cu livrare la domiciliu pe partea de produse alimentare și de larg consum.

MasterCard se ofera sa contribuie la conturarea viitorului platilor în UE

MasterCard a anunţat susţinerea în totalitate a obiectivul Comisiei Europene de a încuraja plăţile electronice să devină mai sigure, mai competitive şi să aibă un grad mai mare de inovaţie.

LeasePlan România anunţă rezultate pozitive pentru primul semestru

LeasePlan România a înregistrat la finalul primului semestru din 2013 o cifră de afaceri de 20,9 milioane de euro, în creştere cu 9,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Şi în privinţa portofoliului compania a anunţat o creştere similară - 9,1% comparativ cu primele 6 luni din 2012 - valoarea acestuia ajungând la 71,9 milioane de euro.

Programul MasterCard Elite vine cu promoţii pentru posesorii de carduri MasterCard

În aşteptarea weekend-ului, când au ocazia să evadeze din atmosfera toridă a oraşului, bucureştenii pot găsi refugiul perfect pe terasa restaurantului cu specific mediteranean Gargantua in the Park. În plus, în zilele de miercuri din luna iulie, aici îi aşteaptă o reducere specială, de 20%.

Nespresso oferă o ediţie limitată a capsulelor Grand Cru

Nespresso propune în această vară pasionaţilor de cafea ediţia limitată Crealto, lansată în cadrul gamei Nespresso Grand Cru.

CEC Bank lanseaza programul MasterCard Rewards

Pentru a rasplati loialitatea clientilor persoane fizice, utilizatori ai cardurilor MasterCard, CEC Bank anunta lansarea programului de recompense MasterCard Rewards. Potrivit bancii, programul se adreseaza tuturor utilizatorilor de carduri emise de CEC Bank sub sigla MasterCard (MasterCard Debit Standard, MasterCard Credit Standard, MasterCard Gold), care au posibilitatea de a acumula puncte bonus prin utilizarea cardului pentru platile la comercianti, inclusiv la cei virtuali.

Volksbank propune o nouă soluţie de finanţare pentru IMM-uri

Volksbank lansează Creditul Partener, o nouă soluţie de finanţare pe termen mediu destinată, în principal, IMM-urilor care activează în domeniul producţiei sau al distribuţiei. Principala noutate este posibilitatea de a aduce în garanţie veniturile viitoare din contractele cu clienţii.

Contrabanda cu tigarete scade usor fata de nivelul inregistrat in martie

Piata neagra a tigaretelor a scazut in mai 2013 pana la 12,6%, fata de 13,1% in martie, conform datelor companiei de cercetare Novel. In ultimul an si jumatate, contrabanda cu tigarete s-a mentinut in jurul a 13%.

TRENDS by Adina Buzatu omagiază eleganţa italiană

Reşedinţa Excelenţei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei în România, a găzduit evenimentul Made in Italy, organizat de TRENDS by Adina Buzatu şi High Class Magazine în parteneriat cu Ambasada Italiei.

Universitatea Danubius lansează un program Executive MBA în parteneriat cu Universitatea Arcadia

Universitatea Danubius din Galați a anunțat lansarea unui program de Executive MBA, în parteneriat cu Universitatea Arcadia din Pennsylvania. Programul de International MBA oferit de Universitatea Arcadia este concentrat pe durata unui an și este destinat atât managerilor de top, cât și mediului antreprenorial, tinând cont de necesitățile pieței și de faptul că acest segment de profesioniști este preocupat de managementul eficient al timpului.

Raiffeisen Leasing colaboreaza cu importatorul oficial DAF

Raiffeisen Leasing a anuntat lansarea unui produs pentru achizitionarea de vehicule comerciale noi si second-hand, in cadrul unui parteneriat de exclusivitate, incheiat cu EVW Holding SRL, unicul importator oficial DAF in Romania. Astfel, pana la data de 31 decembrie 2013, clientii beneficiaza de o reducere la pretul de lista intre 5 - 12% pentru vehiculele comerciale noi si de sase luni garantie drive-line, pentru vehiculele comerciale second-hand, facilitati oferite in exclusivitate prin finantare de la Raiffeisen Leasing.

beautywater Q10 intră pe piaţa din România

După ce a cucerit ţări ca Marea Britanie, Elveţia sau Rusia, beautywater Q10 a ajuns şi în România cu ajutorul a două tinere antreprenoare, pasionate de îngrijirea personală.

Raiffeisen Bank achizitioneaza portofoliul de retail al Citibank Romania

Raiffeisen Bank Romania si Citibank Romania au semnat un acord potrivit caruia Raiffeisen Bank va achizitiona portofoliul de retail al Citi. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata dupa aprobarea de catre Consiliul Concurentei, probabil in trimestrul al treilea 2013.