Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit a fost desemnată Banca Anului în România de către The Banker

115 afisari
UniCredit a primit din partea publicaţiei The Banker distincţia "Banca Anului" în România, Bosnia Herţegovina şi Germania. Premiile au fost anunțate în cadrul ceremoniei anuale "Bank of the Year Awards" organizată de The Banker la Londra.
Gianni Franco Papa, General Manager, UniCredit a declarat: "Suntem mândri că The Banker a desemnat UniCredit ca fiind cea mai bună bancă din Bosnia și Herțegovina, Germania și România. Aceste premii prestigioase reconfirmă realizările Grupului și efortul oamenilor din întreaga organizație. Nu ar fi fost posibile fără implicarea angajaţilor și fără loialitatea clienților noștri, și vom continua să lucrăm neobosit pentru a ne asigura că oferim produse și servicii care să fie premiate”. Răsvan Radu, CEO, UniCredit Bank a declarat: “Privim prestigioasa distincţie oferită de The Banker ca pe o recunoaştere a realizărilor UniCredit Bank, dar şi ca pe un vot de încredere pentru planurile noastre de viitor. Într-o piaţă caracterizată de oportunităţi dar şi de o concurenţă puternică şi de un mediu fiscal, de business şi de reglementare volatil, am reuşit ca - mizând pe digitalizare, pe inovaţie şi pe simplificarea operaţiunilor – să fim banca numărul 1 în zona Corporate dar, mai mult, să urcăm anul acesta pe primul loc şi în privinţa satisfacţiei clienţilor persoane fizice. Şi pe viitor, în linie cu Planul Strategic Transform 2019 și poziţionarea de lider a UniCredit în Europa Centrală și de Est, vom continua să ne consolidăm poziţia şi pe plan local”.

 

Citeşte mai multe despre: UniCredit

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.