Links Sitemap Business Linker Sitemap

Visa introduce noi tehnologii wearable de plată pentru spectatorii Jocurilor Olimpice de Iarna din 2018

1482 afisari
Visa, partenerul exclusiv de tehnologii de plată al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, anunţă astăzi lansarea a trei dispozitive wearable de plată disponibile spre comercializare.
Cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarnă, Visa a creat mănuși, stickere și insigne olimpice cu tehnologie NFC încorporată, care permit spectatorilor și sportivilor să efectueze plăți rapid și în siguranță, prin simpla atingere a terminalului contactless. 

"Așteptăm cu nerăbdare să transformăm experiența de plată pentru toți participanții la viitoarele Jocuri Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang", a declarat Iain Jamieson, Country Manager pentru Coreea în cadrul Visa. "Visa a depus eforturi susţinute pentru a se asigura că toate locațiile olimpice sunt echipate cu cele mai recente tehnologii de plată, astfel încât să oferim cea mai bună experiență posibilă tuturor celor prezenți."

Visa a încheiat un parteneriat cu Lotte Card, divizia financiară a gigantului sud-coreean din segmentul de retail Lotte Department Store, pentru a produce și a pune în vânzare aceste noi instrumente de plată în Coreea de Sud, începând cu 9 noiembrie. Despre noile produse:

-    Insigne olimpice: Inspirată de îndelungata tradiție a colecționării insignelor comemorative de la Jocurile Olimpice, Visa a lansat pe piață patru modele de insigne cu design personalizat, pentru a oferi fanilor un articol de colecție cu funcție de plată în locațiile Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang 2018. Costul unei insigne este de 5.000 de woni sud-coreeni (3,9 euro), iar suma încărcată poate fi de 30.000 de woni (23 de euro) sau 50.000 de woni (39 de euro).

-    Mănuși cu tehnologie de plată: Temperatura medie în Pyeongchang va fi de -4,8°C , mănușile fiind astfel necesare. Aceste mănuși vor oferi spectatorilor un mijloc de plată sigur. Mănușile conțin un cip cu dublă interfaţă și o antenă contactless pentru efectuarea de tranzacții în locațiile Jocurilor Olimpice, precum și la terminalele compatibile existente la nivel global. Suma disponibilă pentru plăţi cu aceste mănuşi este de 30.000 de woni (23 de euro) sau 50.000 de woni (39 de euro).

-    Stickere: Cu un design flexibil, stickerul include un chip cu dublă interfaţă și o antenă NFC și poate fi atașat de aproape orice obiect și utilizat pentru a efecta plăți rapide. Suma utilizată la plata cu acest sticker poate fi de 30.000 de woni (23 de euro), 50.000 de woni (39 de euro), 100.000 de woni (78 de euro) sau 200.000 de woni (156 de euro). Colecția de stickere include opt modele diferite, printre care Soohorang, mascota oficială a Jocurilor de Iarnă de la Pyeongchang, și drapelul sud-coreean.

“Este important pentru mine, ca atlet la Jocurile Olimpice de Iarnă, să colaborez cu un brand precum Visa care nu doar susţine un grup de atleţi din diverse discipline sportive, ci contribuie la o experienţă îmbunătăţită a spectatorilor la Jocurile Olimpice”, a declarat Mikaela Shiffrin, reprezentanta SUA medaliată cu aur la Jocurile Olimpice şi atletă în echipa Visa. “Insignele olimpice sunt cele mai râvnite articole de colecţie, iar insignele Visa ridică standardele”. 

Începând cu 9 noiembrie, stickerele şi insignele pot fi cumpărate de la centrele de relații cu clienţii Lotte Card din Coreea şi de pe site-ul Lotte Card. În timpul Jocurilor, toate cele trei tipuri de dispozitive wearable vor putea fi achiziţionate din magazinele olimpice, la automatele Visa. 

“Întrucât am crescut în Coreea de Sud, sunt mândru că ţara mea de origine găzduieşte Jocurile Olimpice şi avem această oportunitate de a prezenta întregii lumi inovaţiile de plată Visa”, a declarat Park, Seung-Hi, patinator de viteză din Coreea de Sud medaliat olimpic şi atlet în echipa Visa.

Pe lângă tehnologiile wearable şi în calitate de partener exclusiv pentru servicii de plăţi al Jocurilor Olimpice, Visa facilitează şi gestionează întreaga infrastructură şi reţea de plăţi în toate locaţiile Jocurilor Olimpice, care include peste 1000 de terminale de plată contactless unde se pot face inclusiv plăţi mobile şi cu dispozitive wearable.

În contextul în care industria plăţilor migrează din ce în ce mai mult de la plastic la digital, noile avansuri tehnologice de la Visa şi partenerii săi oferă consumatorilor o experienţă de cumpărare simplă şi sigură. Pentru a afla mai multe despre Visa şi sponsorizarea Jocurilor Olimpice, vizitaţi https://usa.visa.com/about-visa/sponsorships-promotions/olympics-partnership.html.
Citeşte mai multe despre: Visa

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza