Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

SIAB a prezentat 150 de modele, premiere naționale și europene, concepte și automobile 100% electrice

Salonul International de Automobile Bucuresti deschis pentru public sâmbătă, 24 martie, în noile spații expoziționale Romexpo, B1, B2 si B3, continuă până duminică, 1 aprilie.

Orbis are un nou Director General pentru zona Europei de Sud-Est

În martie 2018, Emeline Sýkora-Wintrebert a fost numită Director General pentru Europa de Sud-Est responsabilă de operațiunile hoteliere din regiune.

Grupul Financiar Banca Transilvania investeşte în Ebriza

Grupul Financiar Banca Transilvania, prin BT Investments, este principalul investitor într-o rundă de finanțare de 300.000 de euro lansată de Ebriza.

CTP numește un nou Director Financiar pentru România

CTP, dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, o numește pe Andreea Odovîncă în funcția de Director Financiar (CFO), pentru România.

Aplicația BT Pay înregistrează peste 1.000 de descărcări/zi

Aplicația BT Pay a fost descărcată până acum de peste 50.000 de ori, ceea ce înseamnă circa 1.000 de descărcări/zi de la finalul lunii ianuarie, când a fost lansată, şi până în prezent.

TransferGo facilitează transferurile rapide între Spania și România

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, facilitează transferurile online între Spania și România. Începând din 2018, clienții TransferGo pot efectua transferuri către și dinspre Spania, cu comisioane fixe, indiferent de suma transferată.
Banca Transilvania colaborează cu Personetics pentru a integra inteligența artificială în serviciile sale

Banca Transilvania colaborează cu Personetics pentru a integra inteligența artificială în serviciile sale

Banca Transilvania colaborează cu Personetics pentru a oferi o experiență digitală superioară clienților BT persoane fizice şi IMM-uri, prin includerea inteligenței artificiale în serviciile sale. Aplicația de banking cognitiv oferită de Personetics va fi integrată noilor versiuni BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, care vor fi lansate în acest an. Clienții Băncii Transilvania vor primi în timp real informații personalizate, foarte utile pentru managementul banilor.

Lidl a alocat 2 milioane de euro pentru programe CSR în 2017

Lidl a contribuit și în 2017 la dezvoltarea societății și a sprijinit cu 2 milioane de euro proiecte implementate în 200 de comunități din România.

Ebury își deschide birou în București

Ebury, una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere, specializată în plăți transfrontaliere și credite pentru dezvoltare, își continuă expansiunea europeană cu inaugurarea primului birou în România, condus de către Johan Gabriëls.

Groupama Asigurări ȋşi atinge obiectivele strategice asumate pentru 2017

Groupama Asigurări consideră că anul 2017 a fost un an bun pentru companie.
Sennheiser anunță construirea unei fabrici în România

Sennheiser anunță construirea unei fabrici în România

Sennheiser anunță planurile sale de a construi la Brașov cea de-a patra sa fabrică la nivel global. Mutarea face parte din strategia companiei de a se consolida pe termen lung ca o afacere de familie independentă.

Se lansează o nouă campanie anticontrabandă în regiunile de frontieră

O nouă campanie publică de conștientizare a efectelor negative ale contrabandei a fost lansată la Instituția Prefectului Județul Satu Mare,

Valoarea pieței restaurantelor din București a ajuns la 4,89 miliarde de lei în 2017

Valoarea totală anuală a pieței de mâncare gătită în cinci dintre cele mai mari orașe din România este de 7.24 miliarde de lei. Din aceasta, peste 67% este reprezentată de București cu 4.89 miliarde de lei.

Alstom finalizează cea mai puternică locomotivă electrică de fabricație indiană

Alstom a anunțat recent finalizarea la termen a primei locomotive acționate exclusiv electric, la fabrica ultramodernă pe care compania o deține la Madhepura, în statul indian Bihar (1)

Mastercard Index of Women Entrepreneurs 2018 găsește România pe locul 9 în lume

România se află pe locul 9 în clasamentul țărilor cu cel mai ridicat procent al afacerilor deținute de femei, potrivit studiului Mastercard Index of Women Entrepreneurs 2018.
SAXO BANK: E POSIBIL UN 'BUBBLE EFFECT' PE PIATA OBLIGATIUNILOR?

SAXO BANK: E POSIBIL UN 'BUBBLE EFFECT' PE PIATA OBLIGATIUNILOR?

Simon Fasdal - seful analistilor pietei de obligatiuni la Saxo Bank - scrie despre riscurile aparitiei unui efect de bula pe pietele de titluri si instrumente cu venit fix.

Farmec prezintă Unirea la Feminin

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță campania de responsabilitate socială corporativă "Unirea la feminin", dedicată ridicării nivelului de solidaritate, empatie și coeziune în rândul comunității de femei din România.

Lidl deschide primul magazin din Sighișoara

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea, în data de 8 martie, a primului magazin din Sighișoara.
Flanco Retail a înregistrat cele mai mari vânzări din istoria sa în 2017

Flanco Retail a înregistrat cele mai mari vânzări din istoria sa în 2017

Flanco Retail, brand românesc prezent pe piața autohtonă din 1994, a încheiat anul 2017 cu cele mai mari vânzări din istoria companiei, ajungând la 983 de milioane de lei, ceea ce reprezintă o creștere de 7% față de anul precedent.

Riscuri mari pe piața ofertelor inițiale de criptomonede

Lipsa unei evaluări riguroase și a unui proces de due diligence efectuat de investitorii potențiali generează o volatilitate extremă a pieței ICO, se arată într-un nou studiu publicat de EY.