Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Trends by Adina Buzatu anunţă creşterea cifrei de afaceri în 2012

Trends by Adina Buzatu anunţă creşterea cifrei de afaceri în 2012

Trends by Adina Buzatu încheie 2012 cu o cifră de afaceri de 1,3 milioane euro, în creştere cu 10% comparativ cu 2011. Potrivit companiei, cifra de afaceri este realizată din comercializarea ţinutelor business-office, de ceremonie şi casual.

Carrefour deschide un magazin Carrefour Express

Grupul Carrefour în România va deschide maine, 21 noiembrie, un nou magazin de proximitate sub sigla Carrefour Express, pe Calea Dorobanți nr. 102-110, bl. 2, sector 1, Bucureşti.

Enel Green Power face bilanţul primelor trei trimestre

Consiliul de Administraţie al Enel Green Power, prezidat de Luigi Ferraris, a aprobat raportul financiar interimar, ce conţine rezultatele pe al treilea trimestru şi pe primele nouă luni ale lui 2012.

Lotus Center pregătește modernizarea cinematografului

Centrul comercial Lotus Center din Oradea a anunțat pentru începutul anului viitor demararea lucrărilor de reamenajare a cinematografului. Potrivit companiei, lucrările vor viza atât retehnologizarea sălilor, cât și reamenajarea spațiului.

Enel Romania urmareste prevenirea accidentelor de munca

Enel Romania sarbatoreste pentru cel de-al cincilea an consecutiv Saptamana Internationala a Sigurantei, in perioada 12 - 16 noiembrie. Initiativa este dezvoltata in toate tarile in care grupul Enel este prezent, cu scopul de a atinge obiectivul companiei: Zero Accidente la locul de munca.

BCR Calea Victoriei automatizeaza operatiunile cu nemerar

Banca Comerciala Romana (BCR) inaugureaza, miercuri, BCR Calea Victoriei, care va fi prima unitate unde operatiunile cash vor fi gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor.

ARISU adoptă soluţiile cloud Ymens

Asociaţia Română de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă (ARISU) este primul ONG care foloseşte soluţiile cloud Ymens. Suita de aplicaţii Ymens folosită de ARISU include soluţiile Index, pentru gestionarea documentelor, Intranet, Facturator, Planificator, Legis, Car Fleet şi Videoconf şi sunt folosite de către zece persoane.

EBRD encourages wider access to new Eurozone banking union

Plans for the creation of a European banking union are an important step towards solving the current crisis in the Eurozone but they need to be extended in order to embrace emerging Europe, the European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) said in its latest annual economic report.

Grupul Carrefour deschide cel de-al 60-lea supermarket

Carrefour deschide maine, 7 noiembrie, cel de-al 60-lea supermarket din țară, la Bacău. Noul Carrefour Market, situat în zona Pieței Nord, își desfășoară activitatea pe un spațiu de vânzare de aproximativ 425 mp.

Oriflame semnează parteneriatul cu PayPoint pentru plata facturilor

PayPoint România, operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi compania de produse cosmetice Oriflame România au anunţat semnarea unui acord de colaborare.

EBRD invests 10 billion Euro in sustainable energy

The European Bank for Reconstruction and Development has announced that its investments in energy efficiency and renewable energy have reached 10 billion Euro since the launch of its Sustainable Energy Initiative (SEI) in 2006.

Carrefour pregăteşte deschiderea unui nou hipermarket în Bucuresti

Carrefour România a anunţat securizarea unui nou spatiu pentru hipermarket în Bucuresti, în centrul comercial dezvoltat de NEPI pe platforma fostei uzine Vulcan.

Leo Burnett abordează domeniul marketing-ului mobil

Grupul Leo Burnett își extinde serviciile în domeniul marketing-ului mobil și lansează o nouă companie, Breeze Mobile, condusă de Dan Vîrtopeanu. Mediul principal pe care își propune să livreze noua companie este telefonul mobil împreună cu totalitatea abordărilor acestuia în comunicarea către consumatori.
Florentin Ţuca a fost desemnat Managerul Anului în Europa

Florentin Ţuca a fost desemnat Managerul Anului în Europa

Avocatul Florentin Ţuca, fondatorul Ţuca Zbârcea & Asociaţii, a primit cea mai înaltă distincţie The Lawyer în cadrul galei de premiere The Lawyer European Awards 2012.

voestalpine deschide centrul de procesare a oțelului de la Giurgiu

voestalpine Steel Service Center Romania, parte a grupului austriac voestalpine și cel mai nou membru al Diviziei Oțel voestalpine, a anunțat inaugurarea centrului de procesare a oțelului de la Giurgiu, în urma unei investiții de aproximativ 20 de milioane de euro.

Carrefour își extinde rețeaua de supermarketuri la Constanța

În urma unui parteneriat încheiat recent cu Aliment Murfatlar, un brand ce are o tradiție de peste 20 de ani în Constanța, Carrefour Romania a închiriat șase magazine în orașul de la malul mării, care au o suprafață totală de vanzare de 3.425 mp, acestea urmand a activa sub sigla Carrefour Market.

Voestalpine inaugurează centrul de procesare a oțelului la Giurgiu

voestalpine Steel Service Center Romania, parte a grupului austriac voestalpine și cel mai nou membru al Diviziei Oțel voestalpine, a anunțat inaugurarea centrului de procesare a oţelului de la Giurgiu, în urma unei investiții de aproximativ 20 de milioane de euro.

Enel sustine consumul eficient de energie

Valea Ciorii din judetul Ialomita devine a doua localitate romaneasca iluminata prin becuri economice ca urmare a derularii unui proiect de responsabilitate sociala lansat de Enel Romania, concentrandu-se pe utilizarea inteligenta a energiei in gospodarii.

UniCredit Leasing Transmaraton 2012 face bilantul

Campania de fundraising desfasurata pe platforma evenimentului international de alergare UniCredit Leasing Transmaraton 2012 s-a incheiat la sfarsitul lunii septembrie.

Astra Asigurari sponsorizeaza Otelul Galati

Astra Asigurari a anuntat semnarea unui contract de parteneriat cu clubul Otelul Galati, ce prevede o investie de 10 milioane de euro in urmatorii cinci ani.