Links Sitemap Business Linker Sitemap

Garanti Leasing încheie un acord de finanţare de 15 milioane de euro cu EFSE

1641 afisari
Garanti Leasing, parte a Garanti România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, a încheiat un acord de finanţare în valoare de 15 milioane de euro cu European Fund for Southeast Europe (EFSE). Noul acord va fi utilizat pentru a facilita accesul la finanţare al antreprenorilor și a întreprinderilor micro și mici.
 

Acesta este al doilea parteneriat încheiat între Garanti Leasing și EFSE. Anterior, cele două instituții au mai semnat un acord de finanțare, în anul 2014, în valoare de 7 milioane de euro, care a vizat încurajarea și dezvoltarea întreprinderilor micro și mici. “Antreprenoriatul este un motor important al dezvoltării economice în România. Garanti Leasing, asemeni tuturor instituțiilor din Grupul Garanti, este un susținător activ al antreprenorilor. Avem un angajament pe termen lung de a fi alături de aceștia, cu soluții personalizate pentru dezvoltarea afacerilor. În ultimii ani, EFSE a fost partenerul nostru și suntem bucuroși să semnăm acest nou acord, care reiterează obiectivele noastre comune”, a declarat Okan Yurtsever, Director General, Garanti Leasing.

“Suntem încântați să extindem colaborarea cu Garanti Leasing România. Compania are expertiza, capacitățile și infrastructura necesare pentru a veni în întâmpinarea companiilor locale, în mod sustenabil și responsabil, promovând obiectivele de dezvoltare ale EFSE”, a declarat Christoph Tiskens, Presedintele Consiliului de Administraţie al EFSE.

În primele nouă luni ale anului 2017, Garanti Leasing a acordat finanțări noi în valoare de peste 63 milioane de euro, peste 1.000 de contracte noi fiind semnate în perioada ianuarie – septembrie. Distribuția activelor finanțate, în primele nouă luni ale anului, a fost: vehicule (50%), echipamente (22%) și imobiliare (28%).

Citeşte mai multe despre: Garanti Leasing

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza