Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Oriflame semnează parteneriatul cu PayPoint pentru plata facturilor

PayPoint România, operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi compania de produse cosmetice Oriflame România au anunţat semnarea unui acord de colaborare.

EBRD invests 10 billion Euro in sustainable energy

The European Bank for Reconstruction and Development has announced that its investments in energy efficiency and renewable energy have reached 10 billion Euro since the launch of its Sustainable Energy Initiative (SEI) in 2006.

Carrefour pregăteşte deschiderea unui nou hipermarket în Bucuresti

Carrefour România a anunţat securizarea unui nou spatiu pentru hipermarket în Bucuresti, în centrul comercial dezvoltat de NEPI pe platforma fostei uzine Vulcan.

Leo Burnett abordează domeniul marketing-ului mobil

Grupul Leo Burnett își extinde serviciile în domeniul marketing-ului mobil și lansează o nouă companie, Breeze Mobile, condusă de Dan Vîrtopeanu. Mediul principal pe care își propune să livreze noua companie este telefonul mobil împreună cu totalitatea abordărilor acestuia în comunicarea către consumatori.
Florentin Ţuca a fost desemnat Managerul Anului în Europa

Florentin Ţuca a fost desemnat Managerul Anului în Europa

Avocatul Florentin Ţuca, fondatorul Ţuca Zbârcea & Asociaţii, a primit cea mai înaltă distincţie The Lawyer în cadrul galei de premiere The Lawyer European Awards 2012.

voestalpine deschide centrul de procesare a oțelului de la Giurgiu

voestalpine Steel Service Center Romania, parte a grupului austriac voestalpine și cel mai nou membru al Diviziei Oțel voestalpine, a anunțat inaugurarea centrului de procesare a oțelului de la Giurgiu, în urma unei investiții de aproximativ 20 de milioane de euro.

Carrefour își extinde rețeaua de supermarketuri la Constanța

În urma unui parteneriat încheiat recent cu Aliment Murfatlar, un brand ce are o tradiție de peste 20 de ani în Constanța, Carrefour Romania a închiriat șase magazine în orașul de la malul mării, care au o suprafață totală de vanzare de 3.425 mp, acestea urmand a activa sub sigla Carrefour Market.

Voestalpine inaugurează centrul de procesare a oțelului la Giurgiu

voestalpine Steel Service Center Romania, parte a grupului austriac voestalpine și cel mai nou membru al Diviziei Oțel voestalpine, a anunțat inaugurarea centrului de procesare a oţelului de la Giurgiu, în urma unei investiții de aproximativ 20 de milioane de euro.

Enel sustine consumul eficient de energie

Valea Ciorii din judetul Ialomita devine a doua localitate romaneasca iluminata prin becuri economice ca urmare a derularii unui proiect de responsabilitate sociala lansat de Enel Romania, concentrandu-se pe utilizarea inteligenta a energiei in gospodarii.

UniCredit Leasing Transmaraton 2012 face bilantul

Campania de fundraising desfasurata pe platforma evenimentului international de alergare UniCredit Leasing Transmaraton 2012 s-a incheiat la sfarsitul lunii septembrie.

Astra Asigurari sponsorizeaza Otelul Galati

Astra Asigurari a anuntat semnarea unui contract de parteneriat cu clubul Otelul Galati, ce prevede o investie de 10 milioane de euro in urmatorii cinci ani.

AMCOR a sustinut o noua sesiune de certificare pentru consultanti in management

Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR) a organizat la mijlocul lunii septembrie o noua sesiune de certificare/recertificare internationala, derulata in conformitate cu regulile impuse de ICMCI. Sesiunea s-a desfasurat la sediul Asociatiei din Bucuresti.

Contrabanda cu tigarete scade sub 13%

Pentru prima data in acest an, contrabanda cu tigarete inregistreaza o usoara scadere. Conform ultimului studiu al Companiei Novel Research, in iulie, comertul ilicit cu tigarete a scazut pana la 12,9%, fata de 13,3% in mai, 13,4% in martie si 13% in ianuarie 2012.

Continental plans to deliver 20 million winter tires in 2012

At Continental, there is no let-up for the curing presses during the summer holiday, with factory employees across Europe currently busy producing winter tires.

Bank Leumi continua tendintele pozitive

Rezultatele financiare pozitive obtinute de Bank Leumi Romania pentru primul trimestru, au continuat si in trimestrul al doilea, banca inregistrand la 30 iunie 2012 un profit de 11,7 milioane lei, ceea ce reprezinta un ROE de 10,9%.

EBRD offers loan for Satu Mare water project

Satu Mare county is getting an upgrade of its water and wastewater services, financed by the EU Cohesion Fund and co-financed by the EBRD. The EBRD is providing a 33.2 million lei (7.8 million Euro) loan with a 15-year maturity to the water and wastewater utility Apaserv Satu Mare to co-finance a regional investment programme of 126.4 million Euro equivalent, approved by the European Union and which includes significant grant funding from the European Union.

UACE secures loan to produce aircraft metal parts locally

Romanian Universal Alloy Corporation Europe SRL (UACE) is to receive a 25 million Euro EBRD loan for the development of the machined parts business, surface treatment and assembly operations in Dumbravita in the north of Romania, thus increasing the efficiency of UACEa

DAAS raporteaza cresterea cifrei de afaceri pe primul semestru

Furnizorul de servicii si echipamente pentru industriile retail si Horeca DAAS Romania a raportat la sfarsitul semestrului intai afaceri de 38,6 milioane lei (8,8 milioane euro), in crestere cu 47% fata de aceeasi perioada din 2011. Anul trecut, la finalul primului semestru, DAAS înregistra vanzari totale de circa sase milioane euro.

Credit Europe Bank si Orange Romania au lansat oferta speciala pentru noul iPad

Incepand cu 27 iulie Credit Europe Bank si Orange Romania ofera in premiera noul iPad printr-o oferta speciala cu CardAvantaj, in 24 de rate fara dobanda.

BCR finanteaza constructia unei microhidrocentrale pe raul Sapanta

Banca Comerciala Romana (BCR) a acordat un credit de 17 milioane de euro companiei Espe Energia SRL pentru constructia unei microhidrocentrale pe raul Sapanta, judetul Maramures.