Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Universitatea Danubius lansează un program Executive MBA în parteneriat cu Universitatea Arcadia

Universitatea Danubius din Galați a anunțat lansarea unui program de Executive MBA, în parteneriat cu Universitatea Arcadia din Pennsylvania. Programul de International MBA oferit de Universitatea Arcadia este concentrat pe durata unui an și este destinat atât managerilor de top, cât și mediului antreprenorial, tinând cont de necesitățile pieței și de faptul că acest segment de profesioniști este preocupat de managementul eficient al timpului.

Raiffeisen Leasing colaboreaza cu importatorul oficial DAF

Raiffeisen Leasing a anuntat lansarea unui produs pentru achizitionarea de vehicule comerciale noi si second-hand, in cadrul unui parteneriat de exclusivitate, incheiat cu EVW Holding SRL, unicul importator oficial DAF in Romania. Astfel, pana la data de 31 decembrie 2013, clientii beneficiaza de o reducere la pretul de lista intre 5 - 12% pentru vehiculele comerciale noi si de sase luni garantie drive-line, pentru vehiculele comerciale second-hand, facilitati oferite in exclusivitate prin finantare de la Raiffeisen Leasing.

beautywater Q10 intră pe piaţa din România

După ce a cucerit ţări ca Marea Britanie, Elveţia sau Rusia, beautywater Q10 a ajuns şi în România cu ajutorul a două tinere antreprenoare, pasionate de îngrijirea personală.

Raiffeisen Bank achizitioneaza portofoliul de retail al Citibank Romania

Raiffeisen Bank Romania si Citibank Romania au semnat un acord potrivit caruia Raiffeisen Bank va achizitiona portofoliul de retail al Citi. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata dupa aprobarea de catre Consiliul Concurentei, probabil in trimestrul al treilea 2013.

ArchivIT lansează prima clădire dedicată depozitării arhivei

ArchivIT, parte a grupului Villar International, anunţă lansarea primei clădiri din România proiectate și construite special pentru depozitarea de arhivă în format fizic.

Enel Green Power strengthens its position in the Greece

Enel Green Power (EGP) is strengthening its position in the Greek solar power sector through the entry into service of 19 new photovoltaic plants, the last of those envisaged for the country within the framework of EGP 2012-2016 business plan.

Rio Bucovina raportează un ritm de creștere peste media pieței de apă îmbuteliată

Producătorul de apă îmbuteliată Rio Bucovina a raportat în perioada ianuarie-noiembrie 2012 o creştere cu 18% a volumului vânzărilor, de trei ori mai mare față de ritmul de creștere a pieţei, comparativ cu perioada similară din 2011.
Xerox România şi Novensys lansează parteneriatul strategic

Xerox România şi Novensys lansează parteneriatul strategic

Xerox România a anunţat încheierea unui nou parteneriat strategic cu Novensys, unul dintre principalii furnizori de soluţii IT din ţară, în cadrul programului High Tech Alliance. Potrivit companiei, prin acest parteneriat, Xerox va oferi clienţilor finali, prin intermediul Novensys, echipamente şi soluţii IT personalizate, acoperind toate activităţile de

CEC Bank accepta plata facturilor RCS-RDS

CEC Bank a anuntat ca incepand din 23 ianuarie 2013 facturile RCS-RDS pot fi achitate prin intermediul unitatilor sale.
Spitalul Monza își anunță deschiderea oficială

Spitalul Monza își anunță deschiderea oficială

Spitalul Monza, Centru Cardiovascular, parte a grupului italian de spitale Policlinico di Monza, a anunțat inaugurarea oficială a celui mai nou Centru Cardiovascular, din București și din țară, curma unei investiții totale de 40 de milioane de euro.
Emerging Europe faces lower risks as Eurozone outlook stabilises

Emerging Europe faces lower risks as Eurozone outlook stabilises

Signs of stabilisation in the Eurozone are reducing the risks facing emerging Europe, leading to cautious optimism that the worst of its problems may slowly be drawing to a close. After a sharp slowdown in economic activity in 2012, the EBRD's economists are expecting a moderate acceleration of growth this year. The Bank's latest economic outlook says, "Downside risks to the outlook have continued to recede as the likelihood of further deterioration of the Eurozone crisis diminishes." It added, "Growth in the transition region continued to slow down in the third quarter of 2012, but the deceleration is showing signs of bottoming out." Across the whole transition region, the EBRD

Enel Green Power puts into service three new wind farms in Romania

Enel Green Power (EGP) has connected to the grid three new wind farms, Elcomex EOL (Zephir I), Targusor (Zephir II) and Gebelesis, located in the Dobrogea region, with a total installed capacity of 206 MW. The company said that once fully operational the new wind farms would be able to generate about 560 million kWh of energy each year.

Post de transformare Enel gazduieste personajele lui Caragiale

Enel a anuntat ca postul sau de transformare, amplasat in piateta din zona Hanul lui Manuc, a fost decorat in omagiul lui I.L. Caragiale, pentru a marca finalul unui an dedicat marelui dramaturg.

Carrefour România deschide un nou magazin de proximitate

Grupul Carrefour în România a anunțat remodelarea fostului magazin Angst de pe Bd. Regina Elisabeta, Nr. 50, Sector 5, Bucureşti, care a devenit cel de-al 16-lea magazin de proximitate Express.

HTC intră în parteneriat cu UEFA

HTC a încheiat un parteneriat pe trei ani, prin care devine partenerul global oficial, furnizor de telefonie mobilă al UEFA Champions League și UEFA Europe League.

ASTRA Asigurari se extinde pe piata din Slovacia

ASTRA Asigurari a anuntat deschiderea sucursalei sale din Slovacia. Potrivit companiei, noua sucursala sediul la Bratislava si va opera sub numele de ASTRA Poistovna.

MCA Grup înregistrează creşterea vânzărilor

Producătorul de uşi de garaj secţionale şi rulouri pentru ferestre MCA Grup a comercializat până la finele lunii noiembrie 12.000 de rulouri din aluminiu, în creştere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă din 2011, atingând deja vânzările totale de rulouri din 2011.

Syscom 18 intră pe piața din Irak

Compania românească de automatizări industriale și sisteme de măsură Syscom 18 a anunțat că și-a extins activitățile și în Irak, ca urmare a unui contract în valoare de trei milioane de euro.
Trends by Adina Buzatu anunţă creşterea cifrei de afaceri în 2012

Trends by Adina Buzatu anunţă creşterea cifrei de afaceri în 2012

Trends by Adina Buzatu încheie 2012 cu o cifră de afaceri de 1,3 milioane euro, în creştere cu 10% comparativ cu 2011. Potrivit companiei, cifra de afaceri este realizată din comercializarea ţinutelor business-office, de ceremonie şi casual.