Links Sitemap Business Linker Sitemap

Financial

Grupul Garanti își continuă creșterea pe piața românească

Grupul Garanti România a înregistrat venituri de 631,5 milioane lei în 2014, în creștere cu 18,8% față de anul anterior. Profitul net consolidat al Grupului a ajuns la 34,4 milioane lei, la sfârșitul anului 2014, în timp ce activele totale s-au ridicat la 9 miliarde lei, în creștere cu 5% față de perioada similară a anului trecut.

ALD Automotive are un nou director comercial

Începând cu luna ianuarie a acestui an, ALD Automotive, una dintre companiile de top în domeniul leasingului operațional din România, efectuează o schimbare în echipa de management și îl numește pe Cătălin Olteanu in funcția de Director Comercial.
Radu Ghețea: Conversia în lei a creditelor, indiferent din care valută, ar putea fi neconstituțională

Radu Ghețea: Conversia în lei a creditelor, indiferent din care valută, ar putea fi neconstituțională

Conversia creditelor în lei, indiferent din care valută, reglementată printr-un act normativ, ar crea un dezechilibru și ar putea fi neconstituțională, a declarat președintele Asociației Române a Băncilor și președintele CEC Bank, Radu Grațian Ghețea

Banca Românească reduce dobânda pentru clienții cu împrumuturi în franci elvețieni

Banca Românească S.A. a decis reducerea dobânzii pentru clienții cu credite în franci elvețieni (CHF) cu peste 0,8% prin aplicarea indicelui LIBOR de la data de 26.01.2015, absorbind astfel o parte din impactul negativ generat de recenta depreciere a monedei naționale față de CHF.

Raiffeisen Bank reduce dobanda pentru portofoliul de credite in CHF

Raiffeisen Bank reduce dobanda pentru clientii sai cu credite in CHF, resetand-o anticipat, cu cinci luni inainte, conform ultimei scaderi anuntate de Banca Centrala a Elvetiei, de 0,5%. Noua dobanda intra in vigoare de vineri, 23 ianuarie a.c.. Potrivit bancii, operatiunea de resetare a dobanzilor trebuia facuta abia la sfarsitul lunii iunie 2015, conform termenelor contractuale.

Volksbank Romania îngheață cursul francilor elveţieni la nivelul înregistrat pe 31 decembrie 2014

Ca urmare a aprecierii semnificative a francul elvețian, Volksbank Romania a decis să mențină pe o perioadă de trei luni (între 20 ianuarie 2015 și 17 aprilie 2015) un curs valutar fix, de 3,8035 lei pentru 1 CHF (cursul de schimb VBRO valabil la data de 31 decembrie 2014), pentru plăţile următoarelor trei rate lunare datorate de clienţi.

Raiffeisen Bank isi diversifica oferta de economisire

Raiffeisen Bank lanseaza contul de economii Super Acces Plus cu rate de dobanda mai mari pentru clientii care isi incaseaza salariul sau pensia in cont curent deschis la banca.

BERD acorda Raiffeisen Leasing un imprumut in moneda locala

Raiffeisen Leasing imprumuta 132 de milioane de Lei de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii (IMM). Acesta reprezinta primul imprumut acordat de BERD in moneda locala acordat unei companii de leasing de pe piata romaneasca si este destinat finantarii de echipamente si vehicule.

BCR extinde perioada de dobândă fixă pentru creditele ipotecare cu zero comision de analiză

Banca Comercială Română (BCR) extinde la 10 ani perioada de dobândă fixă pentru creditele ipotecare Casa Mea, dobânda fiind de numai 5.95% pentru clienţii care au sau vor avea cont de salariu/pensie la BCR, comisionul de analiză fiind zero. Pentru clienţii care nu au cont de salariu la BCR dobânda creşte cu 0.2%.

Raiffeisen Bank modifica grila de comisioane pentru persoane fizice

Raiffeisen Bank a anuntat modificarea grilei de taxe si comisioane pentru conturile curente, serviciile adiacente conturilor curente, dar si pentru plati si alte operatiuni ale clientilor sai persoane fizice. Noua grila este valabila incepand cu 17 martie.

Garanti Bank deschide două agenții noi în București

Garanti Bank deschide două noi agenții în Aviației și Victoriei, două dintre cele mai importante zone de business din Capitală. Potrivit băncii, aceasta sunt a 83-a și, respectiv, a 84-a agenție Garanti Bank din țară.
CEC Bank a sărbătorit 150 de ani de la înființare

CEC Bank a sărbătorit 150 de ani de la înființare

CEC Bank a sărbătorit 150 de ani de la înființarea instituției financiare, numită inițial Casa de Depuneri și Consemnațiuni, transformată ulterior în bancă de economii, cu capital integral de stat, în subordinea Ministerului Finanțelor Publice.

In the wake of the recent financial crisis the debt management market offers attractive opportunities. And with some 500 employees and seven years' experience in the Romanian market, KRUK Romania is ready to expand and further consolidate its business, Tomasz Ignaczak, the company's General Director, told Business Arena. He spoke about the company's achievements and development opportunities, and at the same time he outlined its main objectives in the current economic background.

CEC Bank aniverseaza 150 de ani de la infiintare

CEC Bank aniverseaza astazi, 24 noiembrie 2014, 150 de ani de la infiintare. Denumita initial Casa de Depuneri si Consemnatiuni, institutia a devenit in scurt timp un simbol national si un pilon important pentru valorile autentice romanesti.

MasterCard primește undă verde pentru licențierea Trezoreriei ca acceptator

MasterCard România a primit acceptul Ministerului Finanțelor Publice pentru începerea procedurilor de licențiere a Trezoreriei Statului ca acceptator al plăților electronice cu carduri MasterCard și Maestro.

Garanti Bank has had a good year and its financials support that. In an interview with Business Arena, Ufuk Tandogan, CEO, Garanti Group Romania, emphasized that the bank's success in this highly competitive market was based on its flexibility, efficiency and on the use of state-of-the-art technology. Moreover, the bank is also planning to continue to expand its branch network with a view to consolidating its growth, according to Garanti Group's CEO, who also speaks about the most successful projects this year and the bank's future strategies.

Garanti Bank lansează un meniu dedicat donațiilor

Garanti Bank lansează, pentru prima dată în România, o secțiune specială dedicată donațiilor către organizații non-guvernamentale și non-profit, integrată în platforma proprie de internet banking.

CEC Bank lanseaza facilitatile de factoring intern

Continuand politica de diversificare a gamei de produse si servicii bancare adresate IMM-urilor si clientilor mari, CEC Bank lanseaza incepand cu luna octombrie facilitatile de factoring intern, in lei, cu recurs si fara recurs.

CEC Bank lanseaza campania de promovare a Liniei de credit pentru IMM-uri

CEC Bank lanseaza o campanie publicitara integrata ce promoveaza Linia de credit pentru IMM-uri. Proiectul, care vine imediat dupa incheierea campaniei de imagine CEC Bank Brancusi, prilejuita de aniversarea a 150 de ani de la infiintarea bancii, se inscrie in linia de comunicare a anului aniversar avand ca tema centrala opera marelui artist.