Links Sitemap Business Linker Sitemap

Garanti Bank încheie un parteneriat de bancassurance cu Metropolitan Life

2872 afisari
Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, a semnat un parteneriat cu Metropolitan Life, una dintre cele mai importante companii de asigurări din România, prin care posesorii de Bonus Card beneficiază de un pachet complementar de asigurare.
Noul pachet de asigurare se numește PPI (Payment Protection Insurance) și este rezultatul primului parteneriat de bancassurance dintre Garanti Bank și Metropolitan Life.

Clienții Garanti Bank care dețin un card Bonus Card Standard, Gold sau Platinum vor putea beneficia de o protecție financiară în raport cu datoria aferentă cardului de credit, în cazul unui eveniment major neprevăzut și nedorit, precum șomajul sau decesul. Beneficiul de asigurare se plătește după cum urmează: în caz de șomaj, Metropolitan Life preia plata ratei minime necesare aferentă datoriei cardului de credit pentru o perioadă de șase luni, în numele clientului Garanti Bank, beneficiu care poate fi oferit de două ori în perioada de valabilitate a cardului. În caz de deces, Metropolitan Life acoperă în întregime datoria cardului de credit.

Pachetul de asigurare PPI presupune un cost pentru titularul cardului numai atunci când există o datorie la data scadentă. Spre exemplu, pentru o datorie de 1000 de lei, prima de asigurare lunară corespunzătoare ar fi de 1,68 lei.

  "Ne așteptăm ca acest nou parteneriat de bancassurance să aducă un plus semnificativ de valoare clienților Garanti Bank. Împreună cu Metropolitan Life vom oferi un serviciu complex, care oferă protecție financiară posesorilor de Bonus Card, în situații mai puțin previzibile, astfel încât aceștia să își poată menține stilul de viață cu care s-au obișnuit. Credem că vom avea unul dintre cele mai competitive produse financiare din piață", a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank.

"La Metropolitan Life, suntem dedicați în mod constant sprijinirii planurilor de viitor ale românilor. Acesta este motivul pentru ne-am angajat să oferim soluții inovatoare, care asigură protecție în situații neașteptate, și să investim în parteneriate solide, precum este parteneriatul de bancassurance cu Garanti Bank. Astfel, le oferim clienților acces la soluții simple de protecție financiară care le satisfac cel mai bine nevoile și planurile de viitor", a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Bonus Card este un produs unic în România și unul dintre cele mai complexe instrumente de plată din piață, atât pentru posesorii de card, cât și pentru comercianți. Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o tranzacție, atât în ţară cât şi în străinătate, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folosiți ulterior pentru cumpărături gratuite în rețeaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clienții pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în funcție de nevoile personale.

Despre Garanti Bank Romania

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua bancă privată din Turcia, ca mărime. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.
Banca oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de 84 de agenții și peste 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.
Serviciul de internet banking al Garanti Bank, Garanti Online, a fost premiat, în iulie 2014, de către prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Internet Bank in Romania”, pentru a doua oară consecutiv, în cadrul “2014 World's Best Internet Banks Competition”.
Pentru informații suplimentare vă rugăm accesați www.garantibank.ro.

Despre Metropolitan Life

Metropolitan Life este parte a grupului MetLife.
MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin subsidiarele și companiile sale afiliate ("MetLife"), este una dintre cele mai mari companii de asigurări din lume. Înființată în 1868, MetLife oferă la nivel global asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza