Links Sitemap Business Linker Sitemap

Orange: 2 euro pentru 2MB transfer date in roaming, pe teritoriul UE

2531 afisari
Victoria Donos
Orange a lansat tariful de '2 euro pentru 2 MB' pentru optiunea de roaming Travel Data Daily, care permite clientilor sa foloseasca serviciile de internet mobil in toate tarile europene in care compania este prezenta.
Noul tarif pentru transfer zilnic de date in roaming va fi disponibil incepand cu luna februarie 2010 şi face parte din  strategia de tarifare in roaming, prin programul Orange Travel, care vizeaza asigurarea accesului la internet mobil pentru clientii Orange.
Lansat, initial, in Spania si Romania, in 2009, Pachetul Travel Data Daily de 2 euro pentru 2MB este acum disponibil in Marea Britanie, Polonia, Franta, Slovacia, Elvetia, Austria, Luxemburg, Belgia, dar si Republica Moldova, unde compania este prezenta.
Pe toate pietele pe care opereaza compania, pachetul va fi oferit clientilor existenti sub forma unei optiuni pe care acestia o pot activa.
In utilizarea curenta, 2 MB inseamna aproximativ o mie de mesaje pe Twitter, intre 80 si 100 de mesaje e-mail (fara atasamente), intre 80 si 100 de pagini web (text) sau aproximativ 15-20 de imagini.
“Clientii nostri nu ar trebui sa fie constransi de granitele dintre tari sau de grijile legate de factura atunci cand sunt in strainatate. Oferta nu a fost creata pentru cei care folosesc intens internetul mobil pentru a descarca muzica sau jocuri, ci pentru clientii obisnuiti care doresc sa isi poata verifica mesajele e-mail, sa publice mesaje pe Twitter sau sa isi incarce pozele pe site-urile retelelor sociale, oriunde s-ar afla în UE,” a declarat Olaf Swantee, senior executive vice president pentru divizia globală de servicii mobile Orange.

 

 
Citeşte mai multe despre: orange,   tarile standard transfer date in roaming

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza