Links Sitemap Business Linker Sitemap

SIXT New Kopel estimează o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro pentru 2017

1461 afisari
SIXT New Kopel, prima companie de leasing operațional din România și una de top care oferă servicii de rent a car și de leasing operațional pe piața locală, anunță rezultate peste așteptari.
Potrivit companiei, rezultatele pozitive sunt efectul direct al abordării unice de tipul “One Stop Shop System”, adică toate serviciile existente pe piată, în același loc și al filosofiei “Always Yes”, aplicată la nivel de Grup. Sunt rezultatele directe ale strategiei companiei care vizeaza oferirea de servicii de top, customizate clienților și flexibilitatea. Nu în ultimul rând, cântărește greu în balanță și parteneriatul solid pe care compania îl are cu clienții și cu partenerii strategici. Toate acestea plaseaza SIXT Rent a Car într-o poziție de top pe piața auto locală. Astfel, SIXT New Kopel a înregistrat o cifră de afaceri de 14 milioane de Euro în prima jumătate a anului și estimează o închidere a anului 2017 cu 30 de milioane de Euro. Valoarea totală a investiției s-a ridicat, în primele șase luni ale anului, la valoarea de 6.5 milioane de Euro, în creștere cu 10% față de perioada similară a anului trecut. 

În 2017, flota SIXT New Kopel Operational Leasing și a SIXT Rent a Car a atins 4000 de autovehicule aflate în administrare. O creștere de 15% este așteptată până la finalul anului.

Prima jumătate de an a fost o perioadă deosebit de favorabilă atât pentru SIXT SH, divizia de mașini SH multi marcă a Grupului, cât și pentru Union Motors, dealer autorizat de mașini noi marcă Opel. Ambele divizii au însemnat 500 de mașini noi și SH vândute. 

Activitarea din cadrul service-ului Union Motors, cel mai mare din România, a crescut cu 15%, cu o medie de 80 – 100 de mașini Dacia, Renault, Opel și multi-marcă, aflate in service, pe zi. 

“Venim cu o abordare strategică de business pe termen lung, într-o piață în care doar cei mai flexibili și mai inovatori pot aduce valoare și se pot diferenția. Întâmpinăm mereu provocarile cu atitudinea corectă, “Always Yes”. Dispunem de serviciile potrivite, de combinația unică de oameni inteligenți și talentați și de atitudinea potrivită pentru a continua să ne dezvoltăm business-ul în același ritm. Iar restul anului se anunță la fel de pozitiv”, declară Tal Lahav CEO SIXT New Kopel. Dar, pentru SIXT New Kopel nu este vorba numai de rezultatele obținute în afaceri. Valori precum “a da înapoi comunității” sau “educația” cântăresc mult în balanță și creează diferentă. Recent, SIXT New Kopel și-a implicat toți angajații într-un program de voluntariat numit aAlwaysYesToEducation. Obiectivul este acela de a ajuta copiii aflați în dificultate prin programe pe termen lung pentru a contribui la o educație sustenabilă a acestora. 
Citeşte mai multe despre: SIXT New Kopel

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza