Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Groupama Asigurări ȋşi atinge obiectivele strategice asumate pentru 2017

Groupama Asigurări consideră că anul 2017 a fost un an bun pentru companie.
Sennheiser anunță construirea unei fabrici în România

Sennheiser anunță construirea unei fabrici în România

Sennheiser anunță planurile sale de a construi la Brașov cea de-a patra sa fabrică la nivel global. Mutarea face parte din strategia companiei de a se consolida pe termen lung ca o afacere de familie independentă.

Se lansează o nouă campanie anticontrabandă în regiunile de frontieră

O nouă campanie publică de conștientizare a efectelor negative ale contrabandei a fost lansată la Instituția Prefectului Județul Satu Mare,

Valoarea pieței restaurantelor din București a ajuns la 4,89 miliarde de lei în 2017

Valoarea totală anuală a pieței de mâncare gătită în cinci dintre cele mai mari orașe din România este de 7.24 miliarde de lei. Din aceasta, peste 67% este reprezentată de București cu 4.89 miliarde de lei.

Alstom finalizează cea mai puternică locomotivă electrică de fabricație indiană

Alstom a anunțat recent finalizarea la termen a primei locomotive acționate exclusiv electric, la fabrica ultramodernă pe care compania o deține la Madhepura, în statul indian Bihar (1)

Mastercard Index of Women Entrepreneurs 2018 găsește România pe locul 9 în lume

România se află pe locul 9 în clasamentul țărilor cu cel mai ridicat procent al afacerilor deținute de femei, potrivit studiului Mastercard Index of Women Entrepreneurs 2018.
SAXO BANK: E POSIBIL UN 'BUBBLE EFFECT' PE PIATA OBLIGATIUNILOR?

SAXO BANK: E POSIBIL UN 'BUBBLE EFFECT' PE PIATA OBLIGATIUNILOR?

Simon Fasdal - seful analistilor pietei de obligatiuni la Saxo Bank - scrie despre riscurile aparitiei unui efect de bula pe pietele de titluri si instrumente cu venit fix.

Farmec prezintă Unirea la Feminin

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță campania de responsabilitate socială corporativă "Unirea la feminin", dedicată ridicării nivelului de solidaritate, empatie și coeziune în rândul comunității de femei din România.

Lidl deschide primul magazin din Sighișoara

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea, în data de 8 martie, a primului magazin din Sighișoara.
Flanco Retail a înregistrat cele mai mari vânzări din istoria sa în 2017

Flanco Retail a înregistrat cele mai mari vânzări din istoria sa în 2017

Flanco Retail, brand românesc prezent pe piața autohtonă din 1994, a încheiat anul 2017 cu cele mai mari vânzări din istoria companiei, ajungând la 983 de milioane de lei, ceea ce reprezintă o creștere de 7% față de anul precedent.

Riscuri mari pe piața ofertelor inițiale de criptomonede

Lipsa unei evaluări riguroase și a unui proces de due diligence efectuat de investitorii potențiali generează o volatilitate extremă a pieței ICO, se arată într-un nou studiu publicat de EY.

UniCredit Bank lansează creditul ipotecar pentru proiecte eficiente energetic

UniCredit Bank lansează Creditul verde, creditul ipotecar pentru achiziția imobilelor cu eficienţă energetică ridicată.

Raiffeisen Bank lanseaza platforma pentru sustinerea startup-urilor

Raiffeisen Bank lanseaza platforma pentru startup-uri "Factory by Raiffeisen Bank", o fabrica de afaceri pentru antreprenori.

Garanti Leasing finanțează o flotă de 20 de automobile electrice

Garanti Leasing, parte a Grupului Garanti România, finanțează 20 de automobile Renault Zoe, cu peste 300.000 de euro.
Declaraţia unică privind impozitul pe venit se va depune pana la 15 iulie 2018

Declaraţia unică privind impozitul pe venit se va depune pana la 15 iulie 2018

Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale va fi depusă de aproape un milion de contribuabili, conform datelor Ministerului Finanţelor Publice (MFP), bazate pe cifrele din 2017. Declaraţia unică uneşte şapte declaraţii, respectiv D200, D201, D220, D221, D600, D604 şi D605.

Allianz și Visa lansează o aplicație de plăți mobile și loialitate

Visa și Allianz Partners oferă consumatorilor o soluție de plată inovatoare, "Allianz Prime", reprezentând prima aplicație de plăți mobile și loialitate din industria de asigurări, care va permite clienților să efectueze plăți online și în magazine rapid, sigur și ușor prin intermediul dispozitivelor mobile.

Garanti Bank și Garanti Leasing semnează două acorduri de împrumut cu IFC

Garanti Bank și Garanti Leasing, parte a Grupului Garanti România, au semnat două acorduri de împrumut cu IFC, membră a Grupului Băncii Mondiale, în valoare cumulată de 32 de milioane de euro, cu scopul de a finanța întreprinderile mici și mijlocii românești.

Visa lansează un program pentru a oferi consumatorilor o experienţă mai bună de călătorie

Visa lansează astăzi un nou program cu scopul de a îmbunătăţi experienţa de călătorie cu orice mijloc de transport, aerian, pe șine sau auto.

Nestlé anunță rezultatele pozitive în România

Nestlé, compania de produse alimentare și băuturi, anunță rezultatele financiare înregistrate în 2017 și raportează o creștere organică de 2,4%, cu 1,6% creștere internă și 0,8% creștere a prețului.

Orbis raportează afaceri și rezultate financiare de succes pentru 2017

Orbis anunță că 2017 a fost un an cu afaceri și rezultate financiare de succes. Astfel, compania a profitat, de asemenea, de un mediu macroeconomic favorabil în întreaga regiune a Europei de Est.