Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Porsche Engineering Romania plănuiește să ajungă la 120 de angajați în 2018

La mai bine de doi ani de la înființarea sa în Cluj-Napoca, Porsche Engineering România, subsidiara locală a furnizorului global de servicii de inginerie, și-a extins aria de activitate în domeniul ingineriei auto și își propune să ajungă la o echipă de 120 de angajați până la sfârșitul acestui an.

Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania a fost reales

Horia Ciorcilă, fondator BT şi Preşedinte al Consiliului de Administrație din anul 2002, a primit al cincilea mandat consecutiv pentru această funcție, în urma votului dat de acționarii Băncii Transilvania, care au ales Consiliul de Administrație pentru următorii patru ani, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor care a avut loc la Cluj-Napoca.

Spartan deschide un nou restaurant și pregătește extinderi în București și vestul țării

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat în Alba Iulia cea de-a 36-a unitate.

Porcelanosa a deschis un showroom in Romania in parteneriat cu Delta Studio

Grupul spaniol Porcelanosa a inaugurat showroom-ul din Romania deschis in parteneriat cu Delta Studio, in locatia din Str. Progresului nr. 1-3 din Bucuresti.

Consorțiul condus de Alstom va furniza sistemul complet automat de metrou ușor pentru Montreal

Groupe des Partenaires pour la Mobilité des Montréalais (PMM - Grupul de parteneri pentru Mobilitate din Montreal), consorțiul condus de Alstom împreună cu SNC-Lavalin, a anunțat semnarea unui contract cu CDPQ Infra.
Rata anuală a inflaţiei a urcat la 5% în martie 2018

Rata anuală a inflaţiei a urcat la 5% în martie 2018

Rata anuală a inflaţiei a urcat la 5% în martie 2018, de la 4,7% în luna precedentă, pe fondul scumpirii mărfurilor nealimentare cu 6,57%, a celor alimentare cu 4,01% şi a serviciilor cu 2,9%. O rată mai mare a inflaţiei anuale a fost consemnată în luna iunie 2013, când preţurile de consum au urcat cu 5,37%.
România are doilea cel mai mare deficit de cont curent din Uniunea Europeană

România are doilea cel mai mare deficit de cont curent din Uniunea Europeană

România are doilea cel mai mare deficit de cont curent din Uniunea Europeană, după Marea Britanie, iar după ieşirea acesteia din UE va avea cel mai mare deficit raportat la PIB, urmând să fie cel mai expus stat european în cazul declanşării unei crize internaţionale, a declarat, miercuri, economistul-şef al Băncii Naţionale a României (BNR), Valentin Lazea, într-o conferinţă organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Ana Hotels anunță finalizarea modernizării centrului spa de la Crowne Plaza București

Renovarea noului centru Spa din cadrul hotelului Crowne Plaza București s-a realizat într-un interval de 6 luni, a implicat un buget de peste 2 milioane de Euro și se prezintă publicului sub numele de "Essenza - Pure Wellness. The Pathway to Equilibrium". Aniversând în luna aprilie 20 de ani pe piața hotelieră bucureșteană sub afilierea internațională "Crowne Plaza", hotelul de patru stele din Bd. Poligrafiei a trecut prin mai multe serii de renovări și investiții, cele mai recente având loc anul trecut, vizând extinderea celei mai mari săli de evenimente (Crown Ballroom) și renovarea centrului SPA.
Lamborghini Urus a fost lansat oficial în România

Lamborghini Urus a fost lansat oficial în România

Primul Super Sport Utility Vehicle din lume și cel de-al treilea model al constructorului italian de supercaruri din Sant'Agata Bolognese, Lamborghini Urus, a fost lansat oficial în România, la exact patru luni de la lansarea sa internațională.

RTB House: 67% din reclamele digitale vor fi programatice până în 2019

Potrivit predicțiilor Zenith cu privire la Marketingul Programatic, 67% din reclamele digitale vor fi programatice până în 2019. Tot atunci, valoarea spațiilor publicitare vândute programatic va ajunge la 84,9 miliarde de dolari.În industria publicitară, automatizarea a fost utilizată pentru a livra mesaje personalizate mai bine decât o pot face oamenii. Mașinăriile preiau deja o bună parte din activitățile tradiționale de marketing.
Crestere spectaculoasa: Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în primele două luni din 2018 este de 20%

Crestere spectaculoasa: Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în primele două luni din 2018 este de 20%

Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în primele două luni din 2018 a fost de 4.734, în creştere cu 20% faţă de perioada similară din 2017, arată datele Institutului Naţional de Statistică (INS). Potrivit sursei citate, au fost înregistrate creşteri în toate regiunile de dezvoltare, cele mai importante înregistrându-se în următoarele regiuni de dezvoltare: Bucureşti-Ilfov (+196 autorizaţii), Vest (+171), Sud-Vest Oltenia (+158), Sud-Muntenia (+125) şi Nord-Est (+109).

SIAB a prezentat 150 de modele, premiere naționale și europene, concepte și automobile 100% electrice

Salonul International de Automobile Bucuresti deschis pentru public sâmbătă, 24 martie, în noile spații expoziționale Romexpo, B1, B2 si B3, continuă până duminică, 1 aprilie.

Orbis are un nou Director General pentru zona Europei de Sud-Est

În martie 2018, Emeline Sýkora-Wintrebert a fost numită Director General pentru Europa de Sud-Est responsabilă de operațiunile hoteliere din regiune.

Grupul Financiar Banca Transilvania investeşte în Ebriza

Grupul Financiar Banca Transilvania, prin BT Investments, este principalul investitor într-o rundă de finanțare de 300.000 de euro lansată de Ebriza.

CTP numește un nou Director Financiar pentru România

CTP, dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, o numește pe Andreea Odovîncă în funcția de Director Financiar (CFO), pentru România.

Aplicația BT Pay înregistrează peste 1.000 de descărcări/zi

Aplicația BT Pay a fost descărcată până acum de peste 50.000 de ori, ceea ce înseamnă circa 1.000 de descărcări/zi de la finalul lunii ianuarie, când a fost lansată, şi până în prezent.

TransferGo facilitează transferurile rapide între Spania și România

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, facilitează transferurile online între Spania și România. Începând din 2018, clienții TransferGo pot efectua transferuri către și dinspre Spania, cu comisioane fixe, indiferent de suma transferată.
Banca Transilvania colaborează cu Personetics pentru a integra inteligența artificială în serviciile sale

Banca Transilvania colaborează cu Personetics pentru a integra inteligența artificială în serviciile sale

Banca Transilvania colaborează cu Personetics pentru a oferi o experiență digitală superioară clienților BT persoane fizice şi IMM-uri, prin includerea inteligenței artificiale în serviciile sale. Aplicația de banking cognitiv oferită de Personetics va fi integrată noilor versiuni BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, care vor fi lansate în acest an. Clienții Băncii Transilvania vor primi în timp real informații personalizate, foarte utile pentru managementul banilor.

Lidl a alocat 2 milioane de euro pentru programe CSR în 2017

Lidl a contribuit și în 2017 la dezvoltarea societății și a sprijinit cu 2 milioane de euro proiecte implementate în 200 de comunități din România.

Ebury își deschide birou în București

Ebury, una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere, specializată în plăți transfrontaliere și credite pentru dezvoltare, își continuă expansiunea europeană cu inaugurarea primului birou în România, condus de către Johan Gabriëls.