Links Sitemap Business Linker Sitemap

Auto

Noul SUV de oraş ŠKODA KAMIQ abordează cu încredere jungla urbană a zilelor noastre

Noul SUV de oraş ŠKODA KAMIQ abordează cu încredere jungla urbană a zilelor noastre

ŠKODA a adăugat un al treilea model în gama sa SUV de succes destinată pieţei europene. Este vorba de ŠKODA KAMIQ, modelul prin care marca intră în premieră în segmentul SUV-urilor urbane, segment ce cunoaşte în ultima perioadă creşteri extrem de rapide.

Fiat a sărbătorit 120 de ani de existență

Importatorul oficial al mărcii Fiat în România, a organizat aseara un eveniment aniversar, pentru a celebra momentul ce marchează împlinirea a 120 de ani de existență a uneia dintre cele mai recunoscute mărci auto din lume. Evenimentul s-a desfășurat la sediul importatorului din București, și a reprodus o după amiază italiană în spiritul unei atmosfere "La Dolce Vita".
Bentley recreează viitorul modelelor grand touring cu Bentley EXP 100 GT

Bentley recreează viitorul modelelor grand touring cu Bentley EXP 100 GT

Bentley Motors își sărbătorește cei 100 de ani de existență dezvăluind viziunea sa asupra viitorului mobilității luxoase, la Casa Bentley, din Crewe. Bentley EXP 100 GT este o materializare a viitorului pentru Bentley și a viitorului modelelor Grand Touring. Dincolo de simpla mobilitate, conceptul Bentley EXP 100 GT va îmbunătăți experiența Grand Touring a proprietarului, indiferent dacă acesta se află la volan, sau dacă este condus în mod autonom.

Porsche a livrat 55.700 de vehicule în primul trimestru

Trecerea la WLTP continuă să aibă o influență semnificativă. În primul trimestru al anului 2019, Porsche AG a livrat în întreaga lume 55.700 de vehicule, ceea ce corespunde unei scăderi de 12 procente în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Cayenne a înregistrat o creștere de 35%, ajungând la 18.310 de vehicule livrate. Din acest an, noul model Cayenne a fost disponibil pe toate piețele. Macan a continuat să fie cel mai cerut model, cu 19.795 de exemplare livrate.
 ŠKODA OCTAVIA a ajuns la a 60-a sa aniversare

ŠKODA OCTAVIA a ajuns la a 60-a sa aniversare

ŠKODA OCTAVIA sărbătoreşte 60 de ani de la intrarea în producţie a primei generaţii a modelului: în ianuarie 1959, primele exemplare ale acestui legendar model au ieşit de pe linia de asamblare din Mladá Boleslav. Iar începând cu mijlocul anilor 90, prima generaţie de modele moderne OCTAVIA a continuat tradiţia popularului model compact. Producţia modelului ŠKODA OCTAVIA a fost lansată în ianuarie 1959.

ŠKODA a livrat 1,25 milioane de automobile în anul 2018 la nivel mondial

Pentru al cincilea an consecutiv, ŠKODA înregistrează un număr-record de livrări. La nivel mondial, producătorul ceh de automobile, a livrat cu 4,4% mai multe vehicule, ajungând la 1.253.700 automobile în 2018 (2017: 1.200.500). Creșteri importante s-au înregistrat în Europa (826.800 unități, +4,9%) și pe piețele din China (341.000 unități,+4,9%) și Rusia (81.500 unități, +30,7%).

ŠKODA îşi măreşte familia de SUV-uri

Ofensiva modelelor SUV ale mărcii ŠKODA continuă în pas alert. Crossover-ul este un nou model SUV al mărcii din Republica Cehă, alăturându-se modelelor de succes KODIAQ şi KAROQ. ŠKODA a prezentat o imagine de teasing în care este reprezentată silueta maşinii. Sunt primele indicii cu privire la designul viitorului model crossover, care va fi lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva (5-17 martie). Imaginea oferă prime informaţii despre secţiunea frontală a maşinii şi prezintă noul design distinctiv al farurilor LED, cu lumini de zi în partea de sus şi lumini de semnalizare dinamice integrate.

Aston Martin vrea să demareze o operaţiune de cotare publică iniţială la bursa London Stock Exchange

Producătorul britanic de automobile de lux Aston Martin a anunţat că intenţionea-ză să demareze o operaţiune de cotare publică iniţială la bursa London Stock Exchange, după ce creşterea volumului vânzărilor şi a modelelor i-a permis să revină pe profit, potrivit Reuters.

Bentley Bentayga înregistrează un nou record la Pikes Peak

Bentley Bentayga a dat din nou dovadă de performanțe remarcabile, înregistrând recordul absolut pentru un SUV de serie la Pikes Peak International Hill Climb, din Colorado, SUA. Pilotat de dublul campion Rhys Millen (Noua Zeelandă), Bentayga a finalizat traseul de aproape 20 km în doar 10 minute, 49 de secunde și 9 sutimi - cu aproape două minute mai puțin față de recordul anterior, cu o viteză medie de 107 km/h.
Audi prezintă noua generație A1 Sportback

Audi prezintă noua generație A1 Sportback

În anul 2010, a fost lansat un model Audi absolut nou, luând forma seriei A1. Acum se aliniază la start cea de-a doua generație a acestui model de succes. Noul Audi A1 Sportback este caracterizat de designul său deosebit de dinamic. Este partenerul perfect în mediul urban, fiind totodată foarte potrivit şi la drum lung. Cu sistemele sale de infotainment şi de asistență la nivelul automobilelor de talie mare, A1 Sportback oferă conexiuni optime cu lumea digitală. Liniile noi de design oferă numeroase variante de personalizare.
Audi prezintă noul model Q8

Audi prezintă noul model Q8

Audi Q8 îmbină eleganţa specifică modelelor coupé de lux, cu versatilitatea practică a SUV-urilor de talie mare. Modelul acesta cu dotări generoase, conectivitate amplă şi caracteristici adecvate deplasării pe teren dificil este companionul optim pentru business, dar şi pentru timpul liber. Audi Q8 va fi lansat pe pieţele europene în al treilea trimestru al anului 2018.

SIAB a primit 21.357 de vizitatori în primul weekend

Salonul Internațional de Automobile București s-a deschis pentru public sâmbătă, 24 martie, în noile spații expoziționale Romexpo, B1, B2 si B3, iar în primul weekend (24 - 25 martie) a beneficiat de prezența a 21.357 de vizitatori.

Porsche reduce emisiile de CO2 cu ajutorul unui sistem logistic sustenabil

Porsche se îmbarcă în "trenul verde", punând bazele activităților sustenabile și responsabile: începând cu 1 ianuarie 2018, toate transporturile feroviare de vehicule finite de la stațiile de încărcare din Kornwestheim și Leipzig sunt alimentate cu energie verde regenerabilă.

Porsche introduce tehnologia blockchain pe vehiculele sale

Porsche testează aplicații blockchain în interiorul vehiculelor sale, în colaborare cu start-up-ul XAIN din Berlin.

Volvo lansează noul model V60

Volvo Cars a dezvăluit noul V60 cu cinci uși, mașina estate premium de dimensiuni medii, subliniind poziția companiei suedeze ca producător de mașini care combină frumusețea cu calitățile practice.
Noul Porsche 911 GT3 RS, inspirație clară din motorsport

Noul Porsche 911 GT3 RS, inspirație clară din motorsport

Departamentul motorsport al Porsche prezintă cel mai recent model construit în Weissach, la Salonul Auto de la Geneva: 911 GT3 RS, cu șasiu inspirat din motorsport și motor aspirat natural, de 4 litri și 520 CP.

Fanii SEAT au ales numele noului SUV al mărcii

SEAT Tarraco. Acesta va fi numele celui de-al treilea SUV al mărcii. Cei 146.124 de fani din 134 de ţări care au participat la ultima etapă a acţiunii SEATseekingName au decis că noul SUV al mărcii se va numi Tarraco.

SEAT reuşeşte vânzări-record în ianuarie

În prima lună a anului, SEAT a livrat 38.900 de automobile, ceea ce reprezintă un plus de 20,4% faţă de anul 2017 (32.300), reuşind cele mai mari vânzări pentru luna ianuarie din toate timpurile.

Noile Mercedes-Benz Clasa C și Clasa C T-Modell vin în premieră mondială la Geneva 2018

Pe lângă noile Clasa G și Mercedes-AMG GT Coupé în patru uși, Mercedes-Benz va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an noile versiuni limuzină și estate (break) ale Clasei C, cu noi motorizări, atât pe benzină și motorină, dar și plug-in hibrid.

Porsche stabilește noi standarde de calitate cu Inno-Space

În ultimii 70 de ani, numele Porsche a fost sinonim cu construcția de mașini sport la cel mai înalt nivel și cu un standard excelent de calitate.