Links Sitemap Business Linker Sitemap

Auto

Vânzările SEAT indică o tendință pozitivă la început de an

Vânzările SEAT pe plan mondial continuă să crească şi în anul 2017. După finalizarea anului 2016 cu cea de-a patra creștere anuală consecutivă și adăugând o majorare cumulativă de aproape 30% începând cu anul 2012, SEAT a publicat cele mai bune rezultate înregistrate în luna ianuarie începând cu anul 2003. Marca a livrat 32.300 de automobile în prima lună a anului 2017, ceea ce reprezintă o majorare cu 16,5% față de aceeași perioadă a anului trecut.
Turbo S E-Hybrid devine cel mai puternic model din gama Panamera

Turbo S E-Hybrid devine cel mai puternic model din gama Panamera

Noul Panamera Turbo S E-Hybrid reprezintă o premieră pentru constructorul auto german - pentru prima dată, un model hibrid cu alimentare electrică va fi nava amiral a unei game de modele Porsche. Motorul V8 de 4 l de pe Panamera Turbo este combinat cu un motor electric, generând o putere totală a sistemului de 680 CP și fiind capabil să o livreze de o manieră uimitoare: chiar și atunci când mașina este puțin peste turația de relanti, Panamera Turbo generează un cuplu de 850 Nm, care se traduce printr-o accelerare de la 0 la 100 km/h în 3,4 secunde și o viteză maximă de 310 km/h.

SEAT Ateca a fost premiat la Lisabona

SEAT Ateca a primit prima recunoaştere internaţională la Lisabona, odată cu acordarea premiului "Best Buy Car of Europe 2017" oferit de AUTOBEST. Ceremonia găzduită de capitala portugheză a adunat reprezentanţi ai principalilor producători europeni, specialişti ai industriei şi reprezentanţii AUTOBEST, conduşi de preşedintele şi fondatorul Dan Vardie. Preşedintele SEAT, Luca de Meo, a fost însoţit de directori executivi ai companiei şi de o parte a echipei.

SEAT lansează a cincea generaţie a modelului Ibiza

Noul SEAT Ibiza a sosit încărcat cu cele mai recente tehnologii, o dinamică remarcabilă şi o îmbunătăţire majoră a spaţiului şi confortului. Cel mai important model al brandului spaniol are un design complet nou, dar cu acelaşi spirit veşnic tineresc, funcţional, sportiv şi confortabil.
Dacia a înregistrat vânzări record în 2016 pe piața din Franța

Dacia a înregistrat vânzări record în 2016 pe piața din Franța

Marca Dacia a vândut în 2016 pe piața din Franța un număr record de 110.529 autoturisme, în creștere cu 13,4% în ritm anual, potrivit datelor publicate duminică de Comitetul constructorilor francezi de automobile (CCFA), informează Le Figaro.

Familia Panamera se extinde

Porsche continuă extinderea noii game Panamera și astfel producătorul auto german va prezenta, la Salonul Auto de la Los Angeles, limuzina sport de lux cu un nou motor V6 turbo pe benzină, de 330 CP, împreună cu o versiune Executive, disponibilă ca versiune nouă de caroserie. Noul motor V6 turbo este un entry-level extrem de eficient și agil, care se adaugă la impresionanta gamă de motorizări. Acesta generează o putere cu 20 CP mai mare decât motorul analog din generația anterioară Panamera și consumă cu până la 1 l/ 100 km mai puțin, fiind complet reconstruit. Noul motor de 330 CP este combinat cu tracțiune spate la modelul Panamera, cu tracțiune integrală la modelul Panamera 4 și cu un ampatament alungit la Panamera 4 Executive.

SEAT vine la Salonul Auto de la Paris cu Ateca X-Perience

SEAT prezintă Ateca X-Perience la Salonul Auto de la Paris, un exerciţiu de dezvoltare care exemplifică posibilităţile familiei SEAT Ateca, subliniindu-i caracterul aventuros, precum şi capacitatea de a se deplasa în off-road şi forţând toate limitele convenţionalului. Ateca X-Perience dispune de o gardă la sol mai ridicată, reglaje mai ferme ale suspensiilor, anvelope all-road, bare noi de protecţie, vopsea rezistentă la zgâriere, jante exclusive din aliaj uşor de 18 inchi, motor 2,0 TDI de 190 CP, transmisie DSG cu 7 trepte cu padele pe volan, sistem de tracţiune 4Drive cu cuplaj Haldex şi control avansat al tracţiunii XDS.
Giulia Quadrifoglio înregistrează un nou record de viteză pe Nürburgring

Giulia Quadrifoglio înregistrează un nou record de viteză pe Nürburgring

La un an după ce a anunțat o performanță de 7 minute și 39 de secunde pe circuitul Nürburgring din Germania, cel mai nou model fabricat de Alfa Romeo înregistrează un nou record. Cu un rezultat de doar 7 minute și 32 de secunde, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio este cel mai rapid sedan din clasa lui testat pe Nordschleife.

Pachetul Performance completează oferta modelului Macan Turbo

Ca reprezentant al mașinilor sport în segmentul SUV, Porsche Macan a ridicat standardele în ceea ce privește dinamica de condus încă de la lansare. Acum, Porsche mai face un pas înainte: prin echiparea cu pachetul Performance, modelul Macan Turbo are acum un nou vârf de gamă și impresionează prin manevrabilitate îmbunătățită, agilitatea amplificată și un impact emoțional încă și mai puternic.
 Ford și-a asumat investiții suplimentare de 130 de milioane de euro la fabrica de la Craiova

Ford și-a asumat investiții suplimentare de 130 de milioane de euro la fabrica de la Craiova

Producătorul american de autovehicule Ford și-a asumat investiții suplimentare de 130 de milioane de euro la fabrica de la Craiova, unde ar urma să producă un nou model de autovehicul, iar Ministerul Finanțelor Publice (MFP) va prelungi până în 2025 perioada de realizare a producției asumate, potrivit unui comunicat al ministerului.
Noul Panamera deschide o nouă cale spre conectivitate

Noul Panamera deschide o nouă cale spre conectivitate

Porsche echipează actualul Panamera cu un nou pachet infotainment, împreună cu sistemul de ultimă generație Porsche Communication Management (PCM). Odată cu lansarea pe piață a aplicației Porsche Connect în peste 40 de țări, conducătorii auto se pot bucura acum de timpul petrecut în mașină într-un mod mult mai eficient, fiind în același timp atenți la drum.
Porsche Panamera propune o abordare complet nouă

Porsche Panamera propune o abordare complet nouă

Noul Porsche Panamera este un Gran Turismo regândit și redesenat care îmbină, mai mult decât oricând, performanța unei mașini sport autentice și confortul unei limuzine de lux. Cea de-a doua generație a modelului își propune să devină un etalon al performanței în segmentul de lux.

Clienții ALD Automotive testează cele mai noi modele de vehicule electrice și hibride

Clienții ALD Automotive au putut testa, în cadrul unui eveniment dedicat lor, cele mai noi modele de vehicule electrice și hibride, disponibile pe piața locală. Evenimentul a avut loc la Academia Titi Aur și a avut parteneri precum Automobile Bavaria, Badsi, Mercedes-Benz România, Renault, Toyota, Lexus, Țiriac Auto, Volkswagen, Volvo, TMC Electric Mobility și însăși gazda evenimentului, Academia Titi Aur.

Porsche prezintă 718 Cayman, noul coupé sportiv cu motor central

Porsche prezintă noul 718 Cayman, cea de-a patra generație a coupé-ului sportiv cu motor poziționat central, cu un aspect mai atletic și o eficiență îmbunătățită. La doar câteva săptămâni de la lansarea modelului 718 Boxster, noul 718 Cayman vine în completarea seriei noului model. Potrivit companiei, pentru prima dată, versiunea coupé are un preț mai mic comparativ cu roadster-ul, așa cum se întâmplă și cu modelele din seria 911.

Porsche raportează o creștere de 10% a livrărilor pe primul trimestru din 2016

Porsche a înregistrat cel mai bun prim trimestru din istoria companiei. Cu aproape 55.974 de vehicule noi livrate la nivel mondial în primele trei luni ale anului 2016, Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG a depășit cifra de livrări din anul precedent cu aproape 10%.

Lamborghini prezintă modelul Huracán LP 610-4 Avio

Lamborghini Huracán LP 610-4 Avio a debutat la Salonul Auto Internațional de la Geneva, alături de mult așteptatul Lamborghini Centenario. Noul Avio este produs într-o ediție limitată, de numai 250 de exemplare. Numele acestei serii speciale, culorile și materialele folosite reprezintă un omagiu adus domeniului aviației și al aeronauticii.
SEAT dezvaluie la Geneva primul sau SUV

SEAT dezvaluie la Geneva primul sau SUV

SEAT prezinta la Salonul Auto de la Geneva 2016 primul sau model SUV. Noul Ateca este o combinatie unica de design distinct, dinamism si placere la condus in orice situatie, versatilitate urbana si functionalitate convingatoare. Conectivitatea de cea mai inalta clasa, sistemele inovatoare de asistenta si inalta precizie la condus sunt printre cele
SEAT prezinta primul sau model din categoria SUV

SEAT prezinta primul sau model din categoria SUV

SEAT prezinta noul sau model ca pe o combinatie unica de design aparte, dinamism si placere a condusului, versatilitate urbana si utilitate convingatoare. Conectivitatea de top, sistemele de asistenta inovatoare si gradul mare de eficienta a motoarelor sunt printre cele mai importante propuneri tehnologice si fac din SEAT Ateca unul din cele mai inovatoare SUV-uri din segment. "SEAT Ateca este urmatorul pilon al marcii, urmand succesul modelelor Leon si Ibiza.
Vânzările de Rolls Royce au scăzut în 2015 din cauza înjumătățirii livrărilor pe piața chineză

Vânzările de Rolls Royce au scăzut în 2015 din cauza înjumătățirii livrărilor pe piața chineză

Rolls-Royce Motors a anunțat că anul trecut vânzările sale au fost mai mici decât recordul înregistrat în 2014, dar cu toate acestea a înregistrat al doilea cel mai bun an din istoria de 112 ani a companiei, informează Reuters. La nivel global, Rolls-Royce a vândut anul trecut un număr total de 3.785 de autoturisme, în scădere față de recordul de 4.063 unități înregistrat în 2014.
Automobile Bavaria identifies new areas  of growth

Automobile Bavaria identifies new areas of growth

While the domestic automotive market has yet to regain its pre-crisis vigor, Automobile Bavaria Group President Michael Schmidt relies on his team's experience and expanding services to achieve the group's development targets. Used cars and commercial vehicles provide some of the most promising prospects nowadays, and the Group is prepared to make full use of that potential.