Links Sitemap Business Linker Sitemap

TransferGo facilitează transferurile rapide între Spania și România

2262 afisari
TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, facilitează transferurile online între Spania și România. Începând din 2018, clienții TransferGo pot efectua transferuri către și dinspre Spania, cu comisioane fixe, indiferent de suma transferată.
 

Transferurile online au devenit o componentă importantă în viața emigranților români. TransferGo vine în întâmpinarea nevoilor acestora, oferindu-le servicii de transferuri online rapide, la costuri mai mici decât servicii asemănătoare sau bănci. Compania își extinde portofoliul de servicii existent, facilitând transferurile între România și Spania.

Trimiterea banilor acasă către o rudă este o situație normală pentru românii plecați la muncă în străinătate, iar comunitatea de români din Spania nu este o excepție. Aflați departe de casă, românii își pot sprijini familiile folosind TransferGo, compania cu cele mai rapide transferuri online internaționale la costuri reduse. TransferGo oferă servicii de transfer rapid de bani online la costuri mai mici decât băncile și sumă garantată la destinație, fără vreun cost ascuns.

Conform celor mai recente studii, realizate în 2017 de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, din cei 4 milioane de români care au migrat în străinătate, 900.000 cetățeni români sunt înregistrați oficial în Spania, fiind a doua cea mai mare comunitate de români din străinătate. Spania este depășită în clasament numai de Italia, acolo unde sunt înregistrați ca rezidenți peste 1 milion de cetățeni români.

"După ce în 2017 ne-am extins rețeaua la 46 de țări la nivel global, ne bucurăm să continuăm această etapă importantă în evoluția TransferGo cu deschiderea coridorului Spania-România. Suntem încrezători că facilitarea celor mai rapide și avantajoase transferuri între România și Spania le va fi utilă tuturor celor care își doresc să vină în ajutorul celor dragi aflați peste hotare. Vom continua să investim în dezvoltarea serviciilor și simplificarea procesului de transfer online pentru toți clienții noștri, precum și la extinderea acestora.”, a declarat Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România.

În 2017, volumul tranzacționat de către români prin intermediul TransferGo a fost de peste 57 milioane de euro, majoritatea tranzacțiilor fiind efectuate prin intermediul aplicației TransferGo. În cei 5 ani de existență, serviciul online a câștigat încrederea a peste 400.000 de consumatori, ajungând la 2 milioane de transferuri internaționale între 46 de țări. Clienții TransferGo au reușit astfel să economisească un total de peste 20 milioane de euro, comparativ cu alte instrumente disponibile pe piață.


Citeşte mai multe despre: TransferGo

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza