Links Sitemap Business Linker Sitemap

Groupama Asigurări ȋşi atinge obiectivele strategice asumate pentru 2017

2486 afisari
Groupama Asigurări consideră că anul 2017 a fost un an bun pentru companie.
A fost un an în care rezultatele în termeni de satisfacție a clienților au crescut, numărul de reclamații rămânând cel mai mic din piață pentru al 5-lea an consecutiv, un an în care compania a fost recunoscută drept Top Employer, singura din piața de asigurări din România, și un an în care inovația și investițiile în dezvoltare au contribuit la succes.

La rândul lor, rezultatele financiare sunt ȋn linie cu obiectivele strategice asumate pentru anul 2017, ȋnregistrând creşteri semnificative pe segmentele CASCO (+10%), Property, inclusiv Agro (+8%) şi Asigurări de viaţă (+8%). Compania ȋşi reafirmă astfel atât o poziţie de leadership, cât şi focusul pe zona asigurărilor facultative, acolo unde raportul calitate / preț este determinant.

“Groupama Asigurări a ȋncheiat un nou an atingând obiectivele strategice asumate, ceea ce reconfirmă faptul că valorile cărora le suntem fideli şi care ne ghidează activitatea  – solidaritate, proximitate, responsabilitate și performanță – reprezintă o promisiune importantă și relevantă pentru clienţii noştri. Strategia noastră s-a dovedit a fi de succes, astfel că Groupama Asigurări rămâne un partener de ȋncredere care oferă servicii de calitate ȋnaltă la un preţ corect şi care este alături de clienți ȋn momentele neprevăzute, atunci când aceştia au cea mai mare nevoie, asigurându-le continuitatea planurilor personale și profesionale”, a declarat François Coste, CEO Groupama Asigurări.

Valoarea primelor brute subscrise a ajuns la 924 milioane lei ȋn 2017, contribuţia Asigurărilor Non-Viaţă fiind de 890 milioane lei, ȋn condiţiile în care au fost realizate creşteri pe toate componentele sale. Creșterea față de anul precedent, excluzând RCA, a fost de 11% în timp ce rezultatul total a fost similar cu cel înregistrat în anul anterior.

Astfel, asigurările CASCO au ajuns la 394 milioane lei, pe fondul creşterii anuale de 10%, ȋn timp ce primele brute subscrise pe segmentul Property (inclusiv Agro) au fost de 209 milioane lei, în creștere cu 8%. Asigurările Sănătate şi Accidente continuă dinamica impresionantă, de două cifre (38% creştere anuală), până la 32 milioane lei, confirmând potențialul ridicat al acestei linii de business. Și linia Alte asigurări Non-viaţă notează performanţe ridicate, ȋn special pentru asigurările de Transport, CMR (transport de mărfuri) şi de Călătorii, crescând cu 12% ȋn 2017 faţă de 2016, până la 43 milioane lei.

Primele brute subscrise pe linia Asigurări de Viaţă au fost ȋn 2017 cu 8% mai mari decât ȋn anul precedent, dezvoltarea acestei linii fiind una dintre priorităţile asumate ale companiei.

În 2018, echipa Groupama Asigurări se va concentra pe consolidarea poziţiei de asigurător de top, continuând strategia de diferenţiere prin produse inovative, flexibilitate şi servicii de ȋnaltă calitate la un preţ corect.

 
Citeşte mai multe despre: Groupama Asigur?ri

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza