Links Sitemap Business Linker Sitemap

Auto

Giulia Quadrifoglio înregistrează un nou record de viteză pe Nürburgring

Giulia Quadrifoglio înregistrează un nou record de viteză pe Nürburgring

La un an după ce a anunțat o performanță de 7 minute și 39 de secunde pe circuitul Nürburgring din Germania, cel mai nou model fabricat de Alfa Romeo înregistrează un nou record. Cu un rezultat de doar 7 minute și 32 de secunde, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio este cel mai rapid sedan din clasa lui testat pe Nordschleife.

Pachetul Performance completează oferta modelului Macan Turbo

Ca reprezentant al mașinilor sport în segmentul SUV, Porsche Macan a ridicat standardele în ceea ce privește dinamica de condus încă de la lansare. Acum, Porsche mai face un pas înainte: prin echiparea cu pachetul Performance, modelul Macan Turbo are acum un nou vârf de gamă și impresionează prin manevrabilitate îmbunătățită, agilitatea amplificată și un impact emoțional încă și mai puternic.
 Ford și-a asumat investiții suplimentare de 130 de milioane de euro la fabrica de la Craiova

Ford și-a asumat investiții suplimentare de 130 de milioane de euro la fabrica de la Craiova

Producătorul american de autovehicule Ford și-a asumat investiții suplimentare de 130 de milioane de euro la fabrica de la Craiova, unde ar urma să producă un nou model de autovehicul, iar Ministerul Finanțelor Publice (MFP) va prelungi până în 2025 perioada de realizare a producției asumate, potrivit unui comunicat al ministerului.
Noul Panamera deschide o nouă cale spre conectivitate

Noul Panamera deschide o nouă cale spre conectivitate

Porsche echipează actualul Panamera cu un nou pachet infotainment, împreună cu sistemul de ultimă generație Porsche Communication Management (PCM). Odată cu lansarea pe piață a aplicației Porsche Connect în peste 40 de țări, conducătorii auto se pot bucura acum de timpul petrecut în mașină într-un mod mult mai eficient, fiind în același timp atenți la drum.
Porsche Panamera propune o abordare complet nouă

Porsche Panamera propune o abordare complet nouă

Noul Porsche Panamera este un Gran Turismo regândit și redesenat care îmbină, mai mult decât oricând, performanța unei mașini sport autentice și confortul unei limuzine de lux. Cea de-a doua generație a modelului își propune să devină un etalon al performanței în segmentul de lux.

Clienții ALD Automotive testează cele mai noi modele de vehicule electrice și hibride

Clienții ALD Automotive au putut testa, în cadrul unui eveniment dedicat lor, cele mai noi modele de vehicule electrice și hibride, disponibile pe piața locală. Evenimentul a avut loc la Academia Titi Aur și a avut parteneri precum Automobile Bavaria, Badsi, Mercedes-Benz România, Renault, Toyota, Lexus, Țiriac Auto, Volkswagen, Volvo, TMC Electric Mobility și însăși gazda evenimentului, Academia Titi Aur.

Porsche prezintă 718 Cayman, noul coupé sportiv cu motor central

Porsche prezintă noul 718 Cayman, cea de-a patra generație a coupé-ului sportiv cu motor poziționat central, cu un aspect mai atletic și o eficiență îmbunătățită. La doar câteva săptămâni de la lansarea modelului 718 Boxster, noul 718 Cayman vine în completarea seriei noului model. Potrivit companiei, pentru prima dată, versiunea coupé are un preț mai mic comparativ cu roadster-ul, așa cum se întâmplă și cu modelele din seria 911.

Porsche raportează o creștere de 10% a livrărilor pe primul trimestru din 2016

Porsche a înregistrat cel mai bun prim trimestru din istoria companiei. Cu aproape 55.974 de vehicule noi livrate la nivel mondial în primele trei luni ale anului 2016, Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG a depășit cifra de livrări din anul precedent cu aproape 10%.

Lamborghini prezintă modelul Huracán LP 610-4 Avio

Lamborghini Huracán LP 610-4 Avio a debutat la Salonul Auto Internațional de la Geneva, alături de mult așteptatul Lamborghini Centenario. Noul Avio este produs într-o ediție limitată, de numai 250 de exemplare. Numele acestei serii speciale, culorile și materialele folosite reprezintă un omagiu adus domeniului aviației și al aeronauticii.
SEAT dezvaluie la Geneva primul sau SUV

SEAT dezvaluie la Geneva primul sau SUV

SEAT prezinta la Salonul Auto de la Geneva 2016 primul sau model SUV. Noul Ateca este o combinatie unica de design distinct, dinamism si placere la condus in orice situatie, versatilitate urbana si functionalitate convingatoare. Conectivitatea de cea mai inalta clasa, sistemele inovatoare de asistenta si inalta precizie la condus sunt printre cele
SEAT prezinta primul sau model din categoria SUV

SEAT prezinta primul sau model din categoria SUV

SEAT prezinta noul sau model ca pe o combinatie unica de design aparte, dinamism si placere a condusului, versatilitate urbana si utilitate convingatoare. Conectivitatea de top, sistemele de asistenta inovatoare si gradul mare de eficienta a motoarelor sunt printre cele mai importante propuneri tehnologice si fac din SEAT Ateca unul din cele mai inovatoare SUV-uri din segment. "SEAT Ateca este urmatorul pilon al marcii, urmand succesul modelelor Leon si Ibiza.
Vânzările de Rolls Royce au scăzut în 2015 din cauza înjumătățirii livrărilor pe piața chineză

Vânzările de Rolls Royce au scăzut în 2015 din cauza înjumătățirii livrărilor pe piața chineză

Rolls-Royce Motors a anunțat că anul trecut vânzările sale au fost mai mici decât recordul înregistrat în 2014, dar cu toate acestea a înregistrat al doilea cel mai bun an din istoria de 112 ani a companiei, informează Reuters. La nivel global, Rolls-Royce a vândut anul trecut un număr total de 3.785 de autoturisme, în scădere față de recordul de 4.063 unități înregistrat în 2014.
Automobile Bavaria identifies new areas  of growth

Automobile Bavaria identifies new areas of growth

While the domestic automotive market has yet to regain its pre-crisis vigor, Automobile Bavaria Group President Michael Schmidt relies on his team's experience and expanding services to achieve the group's development targets. Used cars and commercial vehicles provide some of the most promising prospects nowadays, and the Group is prepared to make full use of that potential.
Vânzările Dacia în Marea Britanie au prins viteza, au avut o crestere în aprilie de 17,23%

Vânzările Dacia în Marea Britanie au prins viteza, au avut o crestere în aprilie de 17,23%

Vânzările de maşini noi în Marea Britanie au înregistrat în aprilie a 38-a lună de creştere consecutivă - o perioadă record de expansiune - datorită redresării economiei şi a creditelor ieftine, a anunţat joi Asociaţia Producătorilor şi Comercianţilor de Automobile din Regatul Unit (SMMT), transmite Reuters.

Porsche prezintă noul model Cayman GT4

Porsche Cayman GT4 este cel mai nou GT din familia Porsche. Pentru prima dată, Porsche prezintă versiunea GT a modelului Cayman, cu componente preluate de la modelul Porsche 911 GT3. Reușind un tur complet pe cunoscutul circuit Nürburgring în numai 7 minute și 40 de secunde, Porsche Cayman GT4 se poziționează ca etalon în segmentul său de piață. În plus, noul model este o indicație clară a strategiei Porsche de a continua promovarea modelelor sport extreme în două uși, mașini dezvoltate în cadrul departamentului Motorsport din Weissach.

Das Weltauto aduce la Porsche București Vest 2 cel mai mare parc de mașini rulate din vestul Capitalei

Continuând proiectele de dezvoltare și optimizare a spațiilor de expunere și service din vestul Capitalei, Porsche Inter Auto Romania mută parcul auto și serviciile conexe Das Weltauto de la Porsche București Vest 1 în spațiul Porsche București Vest 2. Prin această relocare, retailerul german de automobile rulate va dispune de un parc extins în vestul Capitalei.

Primul Audi S1 Sportback a sosit la Porsche București Vest 2

Primul Audi S1 Sportback a fost livrat în România, la Porsche București Vest 2, unul dintre cele cinci dealership-uri ale reţelei Porsche Inter Auto România, după ce a fost comandat de un client la scurt timp după lansarea oficială la Salonul Auto de la Geneva, în februarie 2014.

Porsche anunță creșterea cifrei de afaceri în prima jumătate a anului

Porsche AG a anunțat încheierea primei jumătăți a anului cu rezultate foarte bune. Livrările efectuate din ianuarie până la sfârșitul lunii iunie au crescut cu 8% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 87.803 unități.

Livrările brandului Mercedes au crescut în aprilie cu 14%

Daimler AG, proprietarul Mercedes, şi Volkswagen AG, compania care deţine Audi, vor să detroneze BMW din poziţia de lider mondial al vânzărilor de automobile de lux până la sfârşitul deceniului. Cei trei producători auto se aşteaptă în 2014 la al patrulea an consecutiv de vânzări record, datorită redresării cererii în Europa. Mercedes-Benz a redus luna trecută distanţa faţă de rivalele Bayerische Motoren Werke AG (BMW) şi Audi AG, deoarece consumatorii au preferat modelele de vârf S-Class şi E-Class, transmite Bloomberg.
Dacia impulsionează vânzările grupului Renault

Dacia impulsionează vânzările grupului Renault

Înmatriculările de autoturisme noi în Europa au înregistrat, în luna februarie 2014, cea de-a șasea lună de creștere consecutiv, iar marca Dacia a avut cel mai ridicat ritm de creștere (34%), a anunțat marți Asociația Constructorilor Europeni de Automobil