Links Sitemap Business Linker Sitemap

Auto

SEAT prezinta primul sau model din categoria SUV

SEAT prezinta primul sau model din categoria SUV

SEAT prezinta noul sau model ca pe o combinatie unica de design aparte, dinamism si placere a condusului, versatilitate urbana si utilitate convingatoare. Conectivitatea de top, sistemele de asistenta inovatoare si gradul mare de eficienta a motoarelor sunt printre cele mai importante propuneri tehnologice si fac din SEAT Ateca unul din cele mai inovatoare SUV-uri din segment. "SEAT Ateca este urmatorul pilon al marcii, urmand succesul modelelor Leon si Ibiza.
Vânzările de Rolls Royce au scăzut în 2015 din cauza înjumătățirii livrărilor pe piața chineză

Vânzările de Rolls Royce au scăzut în 2015 din cauza înjumătățirii livrărilor pe piața chineză

Rolls-Royce Motors a anunțat că anul trecut vânzările sale au fost mai mici decât recordul înregistrat în 2014, dar cu toate acestea a înregistrat al doilea cel mai bun an din istoria de 112 ani a companiei, informează Reuters. La nivel global, Rolls-Royce a vândut anul trecut un număr total de 3.785 de autoturisme, în scădere față de recordul de 4.063 unități înregistrat în 2014.
Automobile Bavaria identifies new areas  of growth

Automobile Bavaria identifies new areas of growth

While the domestic automotive market has yet to regain its pre-crisis vigor, Automobile Bavaria Group President Michael Schmidt relies on his team's experience and expanding services to achieve the group's development targets. Used cars and commercial vehicles provide some of the most promising prospects nowadays, and the Group is prepared to make full use of that potential.
Vânzările Dacia în Marea Britanie au prins viteza, au avut o crestere în aprilie de 17,23%

Vânzările Dacia în Marea Britanie au prins viteza, au avut o crestere în aprilie de 17,23%

Vânzările de maşini noi în Marea Britanie au înregistrat în aprilie a 38-a lună de creştere consecutivă - o perioadă record de expansiune - datorită redresării economiei şi a creditelor ieftine, a anunţat joi Asociaţia Producătorilor şi Comercianţilor de Automobile din Regatul Unit (SMMT), transmite Reuters.

Porsche prezintă noul model Cayman GT4

Porsche Cayman GT4 este cel mai nou GT din familia Porsche. Pentru prima dată, Porsche prezintă versiunea GT a modelului Cayman, cu componente preluate de la modelul Porsche 911 GT3. Reușind un tur complet pe cunoscutul circuit Nürburgring în numai 7 minute și 40 de secunde, Porsche Cayman GT4 se poziționează ca etalon în segmentul său de piață. În plus, noul model este o indicație clară a strategiei Porsche de a continua promovarea modelelor sport extreme în două uși, mașini dezvoltate în cadrul departamentului Motorsport din Weissach.

Das Weltauto aduce la Porsche București Vest 2 cel mai mare parc de mașini rulate din vestul Capitalei

Continuând proiectele de dezvoltare și optimizare a spațiilor de expunere și service din vestul Capitalei, Porsche Inter Auto Romania mută parcul auto și serviciile conexe Das Weltauto de la Porsche București Vest 1 în spațiul Porsche București Vest 2. Prin această relocare, retailerul german de automobile rulate va dispune de un parc extins în vestul Capitalei.

Primul Audi S1 Sportback a sosit la Porsche București Vest 2

Primul Audi S1 Sportback a fost livrat în România, la Porsche București Vest 2, unul dintre cele cinci dealership-uri ale reţelei Porsche Inter Auto România, după ce a fost comandat de un client la scurt timp după lansarea oficială la Salonul Auto de la Geneva, în februarie 2014.

Porsche anunță creșterea cifrei de afaceri în prima jumătate a anului

Porsche AG a anunțat încheierea primei jumătăți a anului cu rezultate foarte bune. Livrările efectuate din ianuarie până la sfârșitul lunii iunie au crescut cu 8% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 87.803 unități.

Livrările brandului Mercedes au crescut în aprilie cu 14%

Daimler AG, proprietarul Mercedes, şi Volkswagen AG, compania care deţine Audi, vor să detroneze BMW din poziţia de lider mondial al vânzărilor de automobile de lux până la sfârşitul deceniului. Cei trei producători auto se aşteaptă în 2014 la al patrulea an consecutiv de vânzări record, datorită redresării cererii în Europa. Mercedes-Benz a redus luna trecută distanţa faţă de rivalele Bayerische Motoren Werke AG (BMW) şi Audi AG, deoarece consumatorii au preferat modelele de vârf S-Class şi E-Class, transmite Bloomberg.
Dacia impulsionează vânzările grupului Renault

Dacia impulsionează vânzările grupului Renault

Înmatriculările de autoturisme noi în Europa au înregistrat, în luna februarie 2014, cea de-a șasea lună de creștere consecutiv, iar marca Dacia a avut cel mai ridicat ritm de creștere (34%), a anunțat marți Asociația Constructorilor Europeni de Automobil
NYTimes: Dacia este o mașină practică si cea mai tare masina din Europa în 2013

NYTimes: Dacia este o mașină practică si cea mai tare masina din Europa în 2013

Cel mai tare automobil anul acesta în Europa nu este BMW, Mercedes Benz sau Bentley. Este brandul ieftin al Renault, Dacia, născut în România", o maşină practică şi fără fiţe, scriu jurnaliştii de la New York Times.

De la 1 iunie 2013 conducerea Mercedes-Benz Romania va fi preluata de catre Boris Billich

De la 1 iunie 2013 conducerea Mercedes-Benz Romania va fi preluata de catre Boris Billich

Noul CEO Mercedes-Benz România dispune de o vastă experienţă în cadrul departamentului de vânzări, acumulată atât la sediul central din Germania, cât şi în cadrul sucursalelor din Emiratele Arabe Unite, Republica Cehă şi Rusia, unde în prezent ocupă poziţia de CEO Mercedes-Benz Truck Vostok.

Renault pune la dispoziția organizatorilor FOTE 50 de autoturisme

Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), cel mai important eveniment sportiv organizat în ultimii ani în România, va avea festivitatea de deschidere duminică, 17 februarie, iar Renault România, ca partener oficial al FOTE, oferă 50 de autoturisme Renault pentru staff-ul Festivalului în perioada desfășurării acestuia. Cele 50 de mașini sunt noul Clio și Koleos.

Renault lanseaza oficial noul Clio in Romania

Renault a lansat ieri in Romania a patra generatie a modelului Clio si, potrivit companiei, acesta va fi disponibil incepand de pe 18 octombrie in toata reteaua Renault din Romania, cu pret de pornire de 10.200 euro, TVA inclus.

Exporom Auto Show si 4Tuning FEST isi asteapta oaspetii in week-end

Automobile electrice, masini modificate, unele chiar unicat, dar si modele noi ale marcilor prezente pe piata din Romania vor putea fi admirate in week-end la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, care deschid portile primei editii, vineri, 12 octombrie, la Exporom Pantelimon (Bd. Biruintei nr. 98, Pantelimon, Ilfov).
Scania Romania invests in new projects

Scania Romania invests in new projects

Swede Tord Holmstrom is no stranger to speed and dynamism. Proud owner of a 2008 Corvette, the Scania Romania general manager also hopes to drive his company to success in this market. To achieve that, Holmstrom said the company planed to invest around three million euro this year. The money will finance a number of projects such as improving its services to clients, staff training, opening a Scania dealership in the Bacau region and in its participation to the Young European Truck Driver competition, which allows the company to promote the drivers' profession.

Piata auto second hand ofera modele de inalta performanta

Bugatti Veyron este cea mai excentrica masina pe piata auto second hand in mediul online romanesc scoasa la vanzare in 2011, potrivit clasamentului intocmit de Auto.ro. Topul realizat tine cont de criterii precum pretul solicitat de vanzator si distinctia marcii. Urmatoarele clasate sunt modele Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Rolls Royce si Bentley.
 Subaru pregateste noutati pentru Salonul Auto de la Geneva

Subaru pregateste noutati pentru Salonul Auto de la Geneva

Subaru va prezenta conceptul Subaru Impreza, precum si noul model Subaru Trezia in premiera europeana in cadrul celei de-a 81-a editii a Salonului Auto International de la Geneva.


Frequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.