Links Sitemap Business Linker Sitemap

Porsche dă startul producției noului Panamera Sport Turismo

465 afisari
Producția de serie a noului Panamera Sport Turismo a început la fabrica Porsche din Leipzig. Primele vehicule pentru clienți au trecut cu succes de producția caroseriei, vopsire și asamblare. Acest proces a fost special adaptat la noul model.
”Demararea producției pentru noul Sport Turismo confirmă rolul principal al fabricii din Leipzig în producerea de variante de model ce încorporează tehnologii extrem de complexe”, spune Gerd Rupp, Președintele Consiliului Executiv al Porsche Leipzig GmbH. ”În calitate de câștigătoare al premiului J.D. Power, fabrica este cunoscută pentru calitatea excelentă a producției la nivel mondial și pentru combinația sa optimă de ateliere în care se lucrează manual și zone dedicate producției de serie”.  Porsche a extins site-ul din Leipzig, inaugurând, anul trecut, o unitate complet nouă pentru gama de modele Panamera. Investiția de 500 de milioane de euro a inclus și un nou centru de calitate care oferă asistență în timpul demarării producției pentru noile modele. De asemenea, acesta se asigură că standardele stricte de calitate ale Porsche sunt respectate întru totul și gestionează tranziția de la etapele inițiale de dezvoltare, la producția de serie.

Panamera Sport Turismo și-a sărbătorit premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva, în martie 2017. Bazându-se pe limuzina sport de succes, noua versiune Panamera stabilește noi standarde pe segmentul de lux, prin designul său inconfundabil. În același timp, noul Sport Turismo, cu motorizări de până la 550 CP, este mai versatil decât oricare alt model din clasa sa. Cu un hayon de mari dimensiuni, un portbagaj cu un prag coborât, un volum mai mare al compartimentului pentru bagaje și 4 + 1 locuri, noul model Panamera oferă combinația perfectă între utilitate zilnică și flexibilitate maximă.
Citeşte mai multe despre: Porsche

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza