Links Sitemap Business Linker Sitemap

Bentley Motors prezintă noua ediție Flying Spur Design Series by Mulliner

1277 afisari
Oferind o selecție de cinci seturi de accente de culoare pentru interior și exterior - Mandarin, Pillar Box Red, White, Kingfisher și Azure Purple - această ediție limitată propune un nou design elegant și exclusivist pentru limuzina de lux Bentley, creat de Mulliner, divizia de personalizare a constructorului britanic.
Mulliner va produce numai 100 de exemplare din această limuzină în ediție limitată. Design Series este disponibilă pentru toate cele patru modele din gama Flying Spur - V8, W12, V8 S și W12 S.

Noua ediție Flying Spur Design Edition a fost creată de Mulliner pentru proprietarii Bentley care caută o interpretare extremă, încă și mai personalizată a performanței, la volanul unei limuzine.

Noua ediție Flying Spur Design Series by Mulliner este caracterizată, la exterior, de dungi subtile în culori deschise, care contrastează cu elemente metalice de culoare închisă (numai la modelul W12 S), pentru a spori caracterul dinamic, orientat spre performanță al Flying Spur.

La interior, semnele distinctive ale Mulliner includ detalii din piele în culori îndrăznețe și materiale noi, îmbinate cu o deosebită precizie tehnică. 

Flying Spur Design Series: dinamismul ca scop în sine

Noua ediție Flying Spur Design Series se inspiră din cele mai elegante detalii: de la culorile exuberante ale căptușelii unui costum sobru sau de la un tighel de contrast de pe o șa din piele.

Exteriorul Flying Spur Design Series se remarcă printr-un design deosebit al spoilerului (numai la modelele V8 S și W12 S), printr-o muchie inferioară elegantă și lumini de întâmpinare cu LED. Spoilerul și muchia inferioară, care se întinde de-a lungul portierelor până la puntea spate, sunt evidențiate printr-un accent de culoare de contrast. Noaptea, luminile de întâmpinare proiectează cuvântul ”Mulliner” pe sol.

Flying Spur Design Series W12 S vine cu detalii suplimentare la exterior - elemente metalice cu finisaj negru în jurul farurilor și al grilei, pentru un look mai dramatic. Jantele sport de 21 de inci, sunt vopsite în Gloss Black, semnalând, încă o dată, puterea motorului W12 S.

Sportivul Flying Spur Design Series V8 S este echipat cu jante de 21 de inci, cu șase spițe duble, care au fost vopsite cu negru, pentru a reflecta caracterul dinamic, fără rival, al motorului V8.

Interiorul semnat de Mulliner: frumusețea stă în personalizare

În interiorul Flying Spur Design Series, Mulliner a creat un spațiu pentru călătorii luxos și plin de rafinament.

Pielea perforată de pe scaune dezvăluie o nuanță secundară, aprinsă, dedesubt, asortată cu accentele îndrăznețe de la nivelul întregii ediții limitate Flying Spur Design Series. Volanul are, de asemenea, un accent la culoare în partea superioară. Pielea de pe suporturile laterale ale scaunelor și de pe tapițeria interioară a ușilor este cusută manual, într-o manieră excepțională, de artizanii Mulliner.

Flying Spur Design Series include o nouă schemă duală de culori de contrast pe partea interioară a plafonului și pe muchiile laterale de la baza geamurilor, creând o paletă de trei culori de piele în interiorul limuzinei. Consola centrală are un elegant finisaj Piano Black.

Prin această ediție limitată, Mulliner a demonstrat, de asemenea, precizia tehnică și potențialul sportiv al limuzinelor Bentley, prin utilizarea fibrei de carbon îmbogățite cu titan pe șinele laterale și pe consola centrală – o premieră în industria auto. Anterior, acest finisaj care necesită o mare precizie tehnică a mai fost utilizat doar în industria aeronautică. Plăcuțele de pe praguri sunt finisate într-una dintre cele cinci culori de accent și includ o inscripție ”Mulliner”, iluminată.
Citeşte mai multe despre: Bentley Motors

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza