Links Sitemap Business Linker Sitemap

Porsche raportează cel mai bun prim trimestru din istoria mărcii

1178 afisari
Porsche AG a înregistrat un start puternic în 2017, cu aproximativ 60.000 de vehicule livrate clienților din întreaga lume, în primul trimestru.
Astfel, constructorul de mașini sport a depășit numărul de vehicule livrate în aceeași perioadă a anului precedent cu aproximativ 7%.
Potrivit companiei, rezultatele reflectă cel mai bun prim trimestru din istoria Porsche. Principalele piețe care au contribuit la această creștere au fost China și piața de origine a companiei, Germania, iar dintre liniile de modele, Panamera și Macan au înregistrat o creștere de peste 10%.
"Porsche a avut un start de succes cu noul Panamera și ne dorim ca această tendință să continue pe tot parcursul anului“, a declarat Detlev von Platen, Membru în Boardul Executiv, Responsabil de Vânzări și Marketing, în cadrul Porsche AG. „Gama noastră atractivă de modele ne oferă toate premisele pentru a realiza acest lucru“. Porsche a prezentat nu mai puțin de trei modele noi la Salonul Auto de la Geneva: noul Panamera Sport Turismo, Panamera Turbo S E-Hybrid și 911 GT3. Lansarea pe piață a noului 911 GT3 va avea loc în luna mai, S E-Hybrid și Panamera Sport Turismo urmând să fie lansate în iulie, respectiv în octombrie. 

"Toate cele trei modele prezintă ADN-ul tipic Porsche și vor contribui la menținerea acestei tendințe ascendente pentru întregul an“, a adăugat Detlev von Platen. O altă noutate importantă pentru piața chineză va fi prezentată săptămâna viitoare, la Salonul Auto de la Shanghai.

Rezultatele pentru noul Panamera, deosebit de încurajatoare 

În primul trimestru din 2017, China a fost, încă o dată, cea mai puternică piață individuală. Cu un total de 18.126 de vehicule livrate, piața chineză a depășit rezultatul de anul trecut cu 10%. În Europa,
Porsche a livrat 19.084 de unități (reprezentând o creștere de 7%). Creșterea de 19% din Germania se traduce printr-un total de 7.160 de vehicule livrate clienților de pe piața de origine a mărcii. În afară de succesul continuu al modelelor 911, din care aproape 1.600 de vehicule au fost livrate în Germania, noul Panamera, introdus la sfârșitul anului 2016, a fost principalul responsabil pentru această creștere semnificativă. Porsche și-a continuat, de asemenea, povestea de succes în SUA, unde a
livrat 12.718 vehicule (reprezentând o creștere de 4%).

Rezultatele pentru noul Panamera sunt deosebit de încurajatoare, depășindu-le pe cele de anul trecut cu 12%, cu un total de 3.630 de unități livrate. Livrările de modele 718 au crescut cu 4%, totalizând 6.060 de vehicule. Macan și-a reconsolidat poziția de cel mai bine vândut Porsche, cu 24.797 de unități livrate, reprezentând o creștere de 15%.
Citeşte mai multe despre: Porsche

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza