Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Grupul Lindab anunta cresterea semnificativa a profitului

Grupul Lindab a anuntat ca in perioada iulie-septembrie profitul sau a crescut cu 46% fata de perioada similară a anului trecut, atingand valoarea de 23 milioane euro (comparativ cu 15,8 milioane EUR în T3 2009).

Vase Emailate Sighisoara isi redefineste identitatea

Dupa mai bine de 30 de ani de existenta, Vase Emailate Sighisoara, producator de vase emailate, sobe si semineuri, se relanseaza printr-un amplu proces de modernizare.

Positive outcome for IMF talks in Bucharest

At the end of the latest visit by an IMF mission to Bucharest, between October 20 and November 1, Jeffrey Franks, IMF Mission Chief for Romania, announced that an agreement had been reached at staff level on the sixth review of the Stand-By Arrangement.

Indesit Company raporteaza cresterea vanzarilor

Indesit Company a raportat in trimestrul trei al acestui an venituri de 795,3 milioane euro, in crestere cu 11,4% fata de cele 713,8 milioane euro din perioada similara a anului trecut.

EBRD supports diversification of agribusiness

The EBRD is supporting the development of the Romanian rapeseed industry along its value chain, including oilseed crushing, refining and production of edible oil and biodiesel, with an 80 million Euro syndicated financing package to Expur, a local oilseed processing company.

Power generation project stays on track

The first ever privately-held power generation plant in Romania, which is being constructed with the support of EBRD financing, is on track to go into production by the end of 2011 when it will make a substantial contribution to the energy requirements of the country, according to the EBRD.

EBRD funds road modernization in Sibiu

The EBRD is supporting further modernization of the transport infrastructure in Romania with a loan of up to 11.5 million Euro to finance the upgrade of the road system in the city of Sibiu.

Baneasa Drive In Cinema face bilantul anului 2010

Peste 30.000 de spectatori, 864 kilograme de popcorn consumate, 43.200 minute de proiectii, trei cereri in casatorie supriza, patru mesaje aniversare si trei declaratii de dragoste, acesta ar fi bilantul celui de-al doilea an de Baneasa Drive In Cinema.

Mihai Gongu jurizeaza la Eurobest

Mihai Gongu, director de creatie la Graffiti BBDO, va juriza in sectiunea TV/Cinema, Print, Outdoor & Radio de la Eurobest, festivalul care celebreaza cele mai expressive idei din comunicarea europeana.

BILLA ajunge la Oltenita

BILLA Romania a anuntat deschiderea pe 14 octombrie a primului supermarket din orasul Oltenita, judetul Calarasi. Cu acest nou magazin, compania ajunge la un numar de 55 de unitati operate in Romania.

Reteaua CMU se extinde

Operatorul de servicii medicale private CMU a anuntat deschiderea oficiala a primului spital de pediatrie din centrul Capitalei.

Card preplatit de la Carrefour

Carrefour a anuntat lansarea unui nou produs financiar in colaborare cu partenerii de la MasterCard si Rev Europe, care sa completeze paleta actuala de servicii si produse financiare.

Cosmote si Alpha Bank lanseaza cardul de fidelitate

Cosmote Romania si Alpha Bank au anuntat lansarea cardului de credit de fidelitate Cosmote Alpha MasterCard. Potrivit anuntului, Cosmote Alpha MasterCard ofera clientilor un discount din partea Cosmote de 3% din valoarea facturii de servicii platita cu noul card de credit si 3% reducere pentru telefoanele si accesoriile cumparate cu acest card de credit din magazinele Cosmote.

Romania este invitata sa jurizeze la Eurobest

Romania este invitata sa jurizeze la categoria traditionala TV/Cinema, Print, Outdoor & Radio a noii editii Eurobest. Adrian Botan, McCann, Liviu David, Next Advertising si Mihai Gongu, Graffiti BBDO, sunt pe lista scurta pentru Eurobest.

Shopping Center Holding preia Tiago Mall Oradea

Shopping Center Holding a anuntat preluarea centrului comercial cunoscut anterior sub denumirea de Tiago Mall Oradea. Valoarea tranzactiei este estimata la 30,5 milioane euro.
CMU fuzioneaza cu Euroclinic

CMU fuzioneaza cu Euroclinic

Operatorul de servicii medicale private Centrul Medical Unirea (CMU) a anuntat preluarea Euroclinic. In urma acestei tranzactii, abonatii si pacientii CMU si Euroclinic vor avea la dispozitie o echipa formata din peste 1.000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici.

BILLA aniverseaza 11 ani de prezenta pe piata romaneasca

Anul 2010 reprezinta pentru lantul de supermarketuri BILLA implinirea a 11 ani de cand activeaza pe piata din Romania. Potrivit companiei, aceasta aniversare va fi sarbatorita printr-o campanie de oferte speciale, care demareaza pe data de 16 septembrie si va continua pana la sfarsitul anului.

IC Medical demareaza colaborarea cu Chimica Orastie

IC Medical Inc, renumit producator de aparatura electro-chirurgicala la nivel mondial, a inaugurat o hala de asamblare pe platforma industriala Chimica Chimsport, ca urmare a semnarii unui contract de colaborare cu Chimica Orastie.

Carrefour deschide un nou supermarket

Carrefour deschide vineri, 10 septembrie, cel de-al 29-lea supermarket din tara, in Cluj, in cadrul centrului comercial Winmarkt.

Astra Asigurari are un nou centru de constatari daune la Brasov

Astra Asigurari a anuntat oficial deschiderea operationala a Centrului de Constatari Daune din orasul Brasov, care functioneaza in incinta Unirea Shopping Center din localitate.