Links Sitemap Business Linker Sitemap

Volksbank Romania deschide o noua sucursala

3161 afisari
Volksbank Romania a anuntat deschiderea unei noi sucursale in Nusco Tower, cladirea in care functioneaza si sediul central al bancii incepand din iulie 2011.
Noua sucursala este functionala din 12 septembrie si va prelua si activititatile sucursalei Apolodor, care se adresa exclusiv clientilor corporate.
Potrivit bancii, segmentul corporate are o pondere de 15% in totalul creditelor acordate Volksbank Romania, dar aduce 23% din profituri. Banca are in portofoliu peste 1.700 de clienti din randul companiilor medii si mari. Obiectivul strategic al bancii este atingerea unei cote de piata de 4% pe acest segment, pana in 2015. “Vrem sa transmitem clientilor mesajul ca suntem o banca transparenta, deschisa, dinamica si care are planuri pentru viitor. Sucursala are un design nou, care reflecta noile valori ale Volksbank si ofera clientilor o experienta diferita”, a declarat Cristian Radu, Directorul Directiei de Management al Retelei.
Sucursala Nusco are o suprafata de 300 metri patrati, se adreseaza atat clientilor persoane juridice, cat si persoanelor fizice, avand ghisee de operatiuni si de consiliere a clientelei. Investitiile in sucursala Nusco s-au ridicat la 70.000 euro, aceasta urmand sa aiba sapte angajati.

Citeşte mai multe despre: Volksbank Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza